Adet olunca gel demişti dr daha olmadım histereskopi yapılmıştı sanırım ondan dolayı gecikti. Bekliyorum bakalım hayırlısı
Hayırlısı canım inşallah olacak rabbimin izni ile. Bisey ciktimi histeroskopide benim ekimde yapılmıştı rahim ağzında yapışma vardı o açılmıştı

Hayırlısı canım inşallah olacak rabbimin izni ile. Bisey ciktimi histeroskopide benim ekimde yapılmıştı rahim ağzında yapışma vardı o açılmıştı
Polipler vardı dedi dr şok oldum ee bu yüzden mi tutmadı acaba dedim evet olabilir dedi. Ki daha önce histereskopi yapılmıştı bunda da acaba gözümüzden bir şey mi kaçtı tekrar bakalım dedi ve tahmini doğru çıktı. İlaçlardan da oluşurmuş

Tam kesin engelliyormu bilmiyorum baskilayici ilaclar ama adet gunune transfer denk geliyor mu bunu duymadim hic ara donemde olmasi gerekmiyor muydu bilemedim canimm
Ben de pek duymadım canım. Adeti 30 günde bir oluyorum. Adetin 25.günü donmuş transferi oldum. Burada bir arkadaş duymuştum o da 23gün olmuştu transferi. Onun döngüsü kaç gündü acaba Dykdyk canım sen kaç günde bir adet oluyordun

Evet canım ilaçlardan yada doğal süreçte oluşma oluyor. Bazen adet ile atılıyor bazense rahmi etkiliyor tutunmayı zorlaştırıyor . Inşallah güzel sonuç alacaksın rabbim emeklerinin karşılığını verecek . Benim adet zamanında gelmişti ama genelde gecikme oluyor.taze transfer olacak işlemler sonrası değil mi canim

Daha belli değil embriyoskopta takip edecez dedi bu defa

kızlar 10. gün test sonucum 133 çıkmıştı. 12 gün 253 çıktı artış iyi değilmi ?
kliniği aradım tebrik ettiler iki gün sonra tekrarlayıp haftaya perşembe kese için randevu almamı soyledi hoca : ) kese hangi haftalarda görülüyor. transferim mayısın 5 inde yapılmıştı. şimdi kac haftalık oluyorum onu bilmiyorum

Hayırlı olsun tebrik ederim :) Haftanı son adet tarihine göre hesapla canım. Biz 5+1'de karından görmüştük keseyi.

Hayırlı olsun tebrik ederim :) Haftanı son adet tarihine göre hesapla canım. Biz 5+1'de karından görmüştük keseyi.
19 nisan son adet tarihim hesapladım suan 4 hafta çıkıyor. o zman hocanın dediği doğru 5 hafta oluyor haftaya :) inşallah bende bi an önce bebişimi yada bebişerimi görürüm canım :) sen kontrollere kime gidiyorsun şu an?

Hadi hayırlısı olsun canım inşallah önce keseyi sonra kalp atışını göreceksin :) Ben şuan hem tüp bebek doktoruma hem de özel başka bir doktora gidiyorum canım. Tüp bebek doktorum Ufuk Üniv Hastanesinde Emre Pabuçcu, diğer doktorumun ise Akplaza'da özel muaynehanesi var Tamer Bilensoy. İkisinden de çok memnunum. Sözde tüp bebekçimi bırakacaktım ama bırakamıyorum sen de Ankara'dasın sanırım nereye gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…