Kızlar transfer günü bana verilen kağıtta gebe kalmanız halinde yaptıracağınız testler diye bir bölüm vardı. Ben oradaki testlerin büyük bir kısmını yaptırdım ama genetik testleri yaptırmadım. Doktor da sormadı. Şimdi de kafama takıldı yaptırmak gerekir mi diye. PAI-1, MTHFR, FAKTOR V LEIDEN VE FAKTOR XIII gibi testler. Sanırım kan pıhtılaşmasına falan bakılıyor. Siz yaptırdınız mı bunları?

Canım kalitesi yumurta toplanıp döllendikten sonra belli olur. Bence hiç sıkıntı yapma doktorun neden öyle demiş anlamadım kuzum sen stres yapma gayet iyi yumurta sayın. Dualarım seninle canım benim

Anladım canım benim. Çok şükür iyiyim bir sıkıntım yok kuzum Allahım razı olsun amin inşallah Rabbim en kısa zamanda sana da yaşatacak inşallah inanıyorum ben sende benim her zaman dualarımdasın güzel kalpli arkadaşım benim

Oyyy kuzummm benimmm aklımdasın inan kii. Hatta gebeliği nasıl gidiyor kuzumun acaba diye mesaj atayım dedimm sonra yoğunluktann kaldıı. Güzell Dileğimmm benimmmm

Canım benimm olsun ne demek yokluğun nasıl belli oluyor Çok şükür iyiyim bende iyi gidiyor şimdilik bide kese yada keseleri görseydim rahatlayacaktım Allahın izniyle

Bu duygunun tarifi yok dilek.. insanın içini ordan çıkarken bir huzur kaplıyor ki sorma.. allah’ım bu günlerimize şükürler olsun

Canım benim Allahım tüm isteyenlere yaşatsın o anı o mutluluğu inşallah. Çok şükürler olsun hemde benimde darısı başıma artık sağlıklı bir şekilde görürüm inşallah keseyide kalp atışlarınıda

Canım sanada hayırlı ramazanlar inşallah çok çok kaliteli embriyolarınız olur Bana sayı verilmişti ama hemşirenin dediği gibi belli olmuyor kuzum benim 24 taneydi 15 tane toplandı boş da çıkabiliyor çünkü önemli olan kaliteleri sayıyı hiç kafana takma canım

Canım bence doktorun çok güzel düşünmüş denemekten zarar gelmez inşallah bu şekilde alırsın güzel sonuçlar İncir ye canım bol bol sonra yeşilliklerden yiyebilirsin arı sütü polen falan da duymuştum ben şifa olur inşallah kuzum

İyi akşamlar transferim olalı bugün 8.gün akşamı
Pembe leke geliyo her tualete çıktığımda çok korkuyorum bebeklerim tutunamamış beni terketmişlermidir?

Canım kaçıncı gün embriyosu bir kan ver istersen bugün inşallah tutunma kanamasıdır

Kizlar hayirli geceleriniz olsun sanirim bende katildim araniza once asilama icin gonal f kullandim ama doktorum cok fazla yumurtam buyudugu icin tup bebek yapilmasinin daha dogru olacagi soyledi cuma gunu yumurtalarim toplanacak

Merhaba canım hoşgeldin aramıza senden de güzel sonuçlar alırız inşallah ilk denemende sımsıkı tutunur sana yavrun inşallah

Canım çok şükür keseyi gördük 30 Mayıs'a kalp atışını duymaya çağırdı Dr canım
Sen nasılsın tüp bebek tedavisine başladın mi

Canım maşallah çok sevindim Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah hep böyle sıkıntısız geçsin 9 ayın Allahın izniyle bende 26 sında gidecem kese görmeye zaman geçmiyor

Ahh bide ben cesaretlenseydim o kadar tedavi boyunca hiç yapamadım hep eşim yaptı halada cesaretli değilim tebrik ederim seni canım benim

G8naydin kızlar sayfalar çok ilerlemiş okuyamadım. Nasılsınız var mı yeni güzel haberler.kalp atışı kese pozitif sonuç alan

Canım ben iyiyim şükür bir sıkıntım yok haftaya cumartesi kese görmeye gideceğiz Allahın izniyle sen nasılsın geçti mi tamamen bulantıların

Canım ben 25-26 günde bir adet oluyordum

Canım benim merak etme artışın gayet iyi son adet tarihine görede haftan hesaplanıyor inşallah güzelce görürsün keseyide yada keseleri kuzum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…