Aynı benim durum canım benim de öyle oldu 28 iken 30 güne çıkmıştı tedaviye yakın

Selam
Tedavi öncesi ilaçlarına başladım o kadar çok ilaç kullanıyorum ki ilaçlardan bulantım var karnım şiş. Başlamadan yoruldum tüp bebeğe

15 günde 1 devit-3 d vitamini
Haftada 2 gün folbiol folik asit
Günde 2 glucophage metformin
Günde 1 bemiks 1 ay kullanılacak b vitamini
Günde 1 coraspin kan sulandırıcı
Günde 2 teatrio koenzim Q10 takviyesi
Günde 2 (3 gün) tetradox antibiyotik
Günde 1 (1 ay sonra başlanacak) duosvit vitamin mineral desteği

Çok fazla değil mi kızlar siz de böyle ilaç kullandınız mi. B vitamini d vitamini düşük epey benim.
Exem foam kit ile tüplere bakıldı antibiyotik onun için.

inşallah canım :) çok heyecanlıyım.. e tabi insan kime gideceiğini saşırıyor nasıl bir yol izleyeceğini de bilemiyor.evet ankara'dayım daha kime gidicegimi bilmiyorumm . belki bende senin gibi iki doktora giderim :))) yalnız edindiğim bilgilere göre çocuk yoğun bakım ünitesi olan kurumlara gitmek gerekiyormus..

Selam kızlar o kadar çok mesaj var ki oku oku bitmedi bari sorayım dedim var mı güzel haberi olan ? Bende bugün kürtajdan sonraki ilk kontrolüme gittim doktor 2. Adetten sonra gel bakarız transfer durumuna Dedi. Birde Bülent tıraşla görüşmüş bana bir tedavi programı çıkaracaklarmış. İmmünoji diye bir tedaviymiş. İnşallah Eylül’e kadar uzamaz yoksa sömestr tatiline kadar beklemek zorunda kalacam.

bende de aynıları yazıyor.. 19 u ikinci kan test günüm ondan sonra soracam .. haftaya yaptırırım .

kuzu inatlasiyorlar gmz1990 öyle hala adet olamadı muazzezimmmm. Peki hangi aşamadasin?
Canım doktor ilaç vermedi bekliyorum bu haftada olmassam tüp bebek doktoruma gideceğim sıkıldm çünkü artık akşam kekik suyu içicem iyi geliomş söktürmeye

Canım ben iyiyim şükür bir sıkıntım yok haftaya cumartesi kese görmeye gideceğiz Allahın izniyle sen nasılsın geçti mi tamamen bulantıların
Yok canımm nerdee daha geçmedi hala aç geziyorum. Ayy ne güzel kese kalp atışı derken ne güzel heyecanlar. Benim de pazartesi kontrolum var çok heyecanliyim

bende iyim kuzum insallh bebisimde benimledir bna tutunmuştur. geçen ilk denememde sonuç gününe kadar banyo yapmadım ama buseferkinde dün yaaptim 7günde ılık suda fazla durmadım sen nezaman yaptn??

İnşallah kuzum benim amin inşallah güzel sonucunla sevindireceksin hepimizi Ilık suyla yapman iyi olmuş canım bende geçen ki denememde 7. yada 8. gün yapmıştım bu sefer eşim yapma diye tutturdu 10. gün yaptım ılık suyla 10 dakika durmadan çıktım

Yok canımm nerdee daha geçmedi hala aç geziyorum. Ayy ne güzel kese kalp atışı derken ne güzel heyecanlar. Benim de pazartesi kontrolum var çok heyecanliyim
Canım dün iftardan sora bende bi bulantı bi kusma mahfoldum dedim Allah hamilelere sabır versin ne zormuş yaaa

Senin hamilelik takvimini yerimmmmmmm

Selam
Tedavi öncesi ilaçlarına başladım o kadar çok ilaç kullanıyorum ki ilaçlardan bulantım var karnım şiş. Başlamadan yoruldum tüp bebeğe

Evet canım maalesef zor bir süreç ama merak etme geçiyor onlarda inşallah sonunda güzel sonuçlar alırsın hepsine değmiş olur kuzum

Canım maşallah çok sevindim Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah hep böyle sıkıntısız geçsin 9 ayın Allahın izniyle bende 26 sında gidecem kese görmeye zaman geçmiyor
maşallah takvimine doğuma kadar kalsın inşallah
güzel haberler ile gel inşallah dönemdaş olacağız seninle

Canım benim geç olsun güç olmasın yeterki inşallah bu sferde güzel sonuçlar alacaksın ve 9 ay ayrılmayacaksınız Allahın izniyle dualarımdasın her zaman güzel destekçim benim

Evet canm ben araştırdım Allah kısmet ederse tobb’da yapmayı düşünüyorum doğumumu orada varmış yenidoğan yoğunbakım ünitesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…