Yok canımm nerdee daha geçmedi hala aç geziyorum. Ayy ne güzel kese kalp atışı derken ne güzel heyecanlar. Benim de pazartesi kontrolum var çok heyecanliyim

Ahh canım inşallah geçer artık kısa zamanda zor olur gerçekten ya Hemde öyle güzel heyecanlar ki Allahım herkese yaşatsın inşallah Ayy cinsiyeti de belli olur o zaman kontrole gittiğinde herhalde çok heyecanlı ya

Canım benim geç olsun güç olmasın yeterki inşallah bu sferde güzel sonuçlar alacaksın ve 9 ay ayrılmayacaksınız Allahın izniyle dualarımdasın her zaman güzel destekçim benim
Saol Allah razı olsun canım Dilek Kese görmeye ne zaman gidiyorsun canım hayırlısıyla ?

maşallah takvimine doğuma kadar kalsın inşallah
güzel haberler ile gel inşallah dönemdaş olacağız seninle

Allah razı olsun canım benim sağolasın Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde alalım evlatlarımızı kucağımıza inşallah. Aynen öyle canım amin inşallah

Cinsiyeti belli olmaz herhalde ya bayramdan sonra diye hazırladım kendimi ama deli gibi merak ediyorum. Allah bu heyecanı duyguyu herkese yasatsin

Cinsiyeti belli olmaz herhalde ya bayramdan sonra diye hazırladım kendimi ama deli gibi merak ediyorum. Allah bu heyecanı duyguyu herkese yasatsin

Ayy evet ben bile merak ettim valla ya inşallah belli olur olsun süpriz olur sana pazartesi günü inşallah. Amin amin canım inşallah

Buarada kızlar daha önce genetik test yaptıran var mı ? Ayrıca çok mu maliyetli bişey ? Etraftan çok maliyetli diye duydum
ben embiryolara yaptırdım NGS genetik test evet çok pahalı iki adet embriyo için 3.800 civarında para ödemiştik. çok üşük sağlıklı gelmişti. euro ya endeksli fiyatlar malesef

Hibor kan sulandırıcı iğne yi bırakmak yada devam etmek için yaptırdım ben dr.istemiyle. kan pıhtılaşma sorunu yoksa annede kanama yapabiliyor çok akışkan kan. Eğer pıhtılaşma varsada bebeğe zarar veriyor besleneyemiyor. Ankarada hrs ye yaptirdim 1 hafta olmadan sonuc cikti.biraktirdi dr.um iğne yi sorun olmadigindan

amin amin aynen kuzum bende 10dk durdum çıktım ve sürekli suyun altında durmadım saçımı ykarken durulanirken suyun altına girdim koorkudan

Bebek yoğun bakım çok onemli. Ben tuo bebeği başkent üniversitesi hastanesinde yaptırdim. Çok acayi yoğundu dr.um biraktik ahmet ozek'e gidiyorum koru hastanesi

amin amin aynen kuzum bende 10dk durdum çıktım ve sürekli suyun altında durmadım saçımı ykarken durulanirken suyun altına girdim koorkudan

İyi yapmışsın canım benim hiç korkma Allaha emanet yavrun inşalah güzel sonuçlar alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…