Canm çok sağol. Ben de gazi hastanesiyle konuştum şimdi orada yapıyorlarmış bu testleri. Gidip yaptıracağım aklımda soru işareti kalmasın.

Inşallah kuzum yok ilk defa ılık suyla yaptım kuzum Sagol bu arada sen nasılsın
Iyiyim kuzum cok sukur bulantilar azaldida felaket derecede yel giriyo belime ohlan yelli olur diyolar akrabalar sanirim dogurana kadar boyle devam edecek test günün ne zaman canim senin

Kızlar hamile olduğunuzu öğrendikten sonra ilaçlarınıza devam ediyor musunuz ben oksapar coraspirin estrofem crinone jel folbiol ve 4 günde 1 proluton kullanıyorum siz

canm benim gittiğim hastaneden €üzerinden yapiyorlar 2500tl
Ben Acıbadem maslakta yaptıracam da orada zaten herşey çok pahalı. Peki sen yaptırdın mı canım ?
Benim de bu sefer niyetim var canım ben de araştırıyorum Genetik test ve sperm dna testi
Doktorumuz ilk denemede önermedi ama ikincisinde yapın mutlaka diyor. Ayrıca bu defa gebelik aşısıda yaptırır. Bu defa daha külfetli olacak bize sanırım. Senin dondurulmuşların var mıydı canım ?

Canım aynı hastanede tedavi görüyoruz evet baya pahalı maalesef

Evet canım 3 tane dondurulmuşum var ama doktorum dondurulmuş embriyo için teste karşı bozulma ihtimaline karşı . Bunları da kullanalım ondan başarılı olamazsak 2.tedavinin başında gönderelim dedi bana da mantıklı geldi açıkçası . Sadece histereskopi çekelim dedi.

Cnm uzme kendini benimde ayni ne anneler ghnu sevgliler gunu dugun gunu demeden dusen bebeklerim oldu ama yilmadimm lutfen yilmadan d3vam et insallah allahim zenin yuzunu guldursun ikiz ikiz versin .ayrica isteyen herkesede nasip etsin rabbim evladi.

Iyiyim kuzum cok sukur bulantilar azaldida felaket derecede yel giriyo belime ohlan yelli olur diyolar akrabalar sanirim dogurana kadar boyle devam edecek test günün ne zaman canim senin
Kuzum bel sorunu varmiydi daha önce benim yöntemde bell kayması vardivardı doğumda gitti bel ağrısı falan. Pazartesi kuzum dua et benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…