Benimde iğnelerimin 6.günü bugün gittim bikere daha kullan dedi yarın tekrsr kontrolum var aynı anda gidiyoruz benmde 10 yumurtam varmış canım yasın kaç senin acaba
peki sizden lh testi ve e2 testi istedimi doktorunuz iğnelerden sonra ve sonuç kaç çıkmıştı ?

Slm kizlar. Bişey sorucam ben transfer için bekliyorum 6.günümde yim. Ama bogazim bugün çok ağrımaya başladı basimda öyle ağrı kesici alsam minoset yada parol zararı olur mu

Canım parol un bir zararı yok içebilirsin ama 1 tane iç sıcak şeyler içmeye çalış suyu bile ısıtıp iç benimde vardı 2 gün önce hep sıcak su içtim geçti şükür seninde geçer inşallah

Evet gelmisti bi kac kez sonra durdu bide hamile oldugumu ogrendikten 1 hafta sonra lekelenmelerim oldu oyle ara ara oluyordu

Canım rengi falan nasıldı koyu ve hafif lekelenmemiydi benimde 2 gün önce oldu çok hafif bir şekilde. Düşük önleyici iğne vuruldum kesildi çok şükür

Canım rengi falan nasıldı koyu ve hafif lekelenmemiydi benimde 2 gün önce oldu çok hafif bir şekilde. Düşük önleyici iğne vuruldum kesildi çok şükür
Acik pembeydi ic camasirima bulascak kadr bile degiilde peceteye sildigimde gelmisti igneleri filan en basindan beri kullaniyorum tup bebek oldugu icin kanama olmasada devam ettiriyorlar ona 3 aya kadar, dun biraz arastirdimda bana iki embriyo transfer edilmisti dunde doktor kanama alani sandiklari seyin ikinci kese oldugunu soylemisti ama ici boş buna kaybolan ikiz sendroumu diyorlar biri dusuyor sagliksiz oldugu icin digeri devam ediyor buda rabbimin bi baska mucizesi:) en son cok agrimla beraber bi kanamam olmustu suan cok iyimm cok sukur insallah boylede devam edicekk

Ahh bide ben cesaretlenseydim o kadar tedavi boyunca hiç yapamadım hep eşim yaptı halada cesaretli değilim tebrik ederim seni canım benim

Bana da eşim yapacaktı ama malesef burada değil. başka da kimse bulamadım yaptıdacak. Kimse yanaşmadı. Eczaneye sordum, bizim öyle bir eğitimimiz yok dedi. En azından ilkini siz yapın dedim. Yapamayız dediler. Ağladım. Sonra bir güç geldi ki....
burada da kendileri yapan arkadaşlar sağolsunlar cesaretlendirdi. Bu sabah yaptım. Artık gerisini hallederim :)
İlk günden 6 tane delik var ama

Ya şimdi bende kararsız kaldım ayrıca bana hiç histereskopiden bahsetmedi daha önce yapmadım rahim filmi ile aynı şey mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…