Anladım canım olsun kendin yapman çok iyi olmuş hep böyle güzel devam eder inşallah kuzum 6 delik de nazarlık olsun artık

Bravo sana yapabileceğini biliyordum .. herzaman birisini bulamazsın kendin yapmaya çalış..

Normal adet olma siddetin gibi mi geldi acaba? Yani o ilaclardan dolayi tutunma olmasa bile hemen adet goremessin ayni gun diye dusunuyorumm:/

Bende öyle düşünüyordum ilk denememde ilaçları bıraktım baya 4-5 gün sonra olmuştum adet
Pet koydum ona bişi gelmiyor fakat tualete çıkınca peçeteye yoğun kan geliyor

Bende öyle düşünüyordum ilk denememde ilaçları bıraktım baya 4-5 gün sonra olmuştum adet
Pet koydum ona bişi gelmiyor fakat tualete çıkınca peçeteye yoğun kan geliyor
Canim hemen olumsuz dusunme benm kanamam oldu normal kirmizi bseyde olmadi ilaclarin etkisi de olabilir vucut cok entrasan bsey bi standarti yok olmuyor malesef doktoruna bi yaz istersen transferin kacinci gunuydu bugun? İgnelerini kullaniyormusun

Canim hemen olumsuz dusunme benm kanamam oldu normal kirmizi bseyde olmadi ilaclarin etkisi de olabilir vucut cok entrasan bsey bi standarti yok olmuyor malesef doktoruna bi yaz istersen transferin kacinci gunuydu bugun? İgnelerini kullaniyormusun

Bana iğne vermediler alttan jel
Bide hap verdiler
9. Günüm
Doktorumu aradım yarın sabah gel bakalım dedi
Bilmiyorum hala ufakta olsa ümidim var ama olumsuz sonucada hazırım

Bana iğne vermediler alttan jel
Bide hap verdiler
9. Günüm
Doktorumu aradım yarın sabah gel bakalım dedi
Bilmiyorum hala ufakta olsa ümidim var ama olumsuz sonucada hazırım
Yani nasil bakicak doktor anlamadimm :) ya tabi herseye hazir olmamiz lazim o her zaman hepimiz icin oyle yarin kimse nolcahimizi bilmiyor ama sen yinede olumlu dusun acaba kan testimi yaptirsaydin bi doktor ole bse ister diye dusunmustum

Yani nasil bakicak doktor anlamadimm :) ya tabi herseye hazir olmamiz lazim o her zaman hepimiz icin oyle yarin kimse nolcahimizi bilmiyor ama sen yinede olumlu dusun acaba kan testimi yaptirsaydin bi doktor ole bse ister diye dusunmustum

Yarın hastahane de yapılacak sabah doktor gel bakalım derken onu kastetti
Nasip

Kuzum bel sorunu varmiydi daha önce benim yöntemde bell kayması vardivardı doğumda gitti bel ağrısı falan. Pazartesi kuzum dua et benim için
Bel fitigi baslangici falan galiba kuzum oncede agrirdi rabbim buyuk kuzum once sana sonra bekleyen herkese yaşatsın az kalmis insallah guzel bi deger cikar rabbim yuzunu guldurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…