İçebilirsin canım sıkıntı olmaz bol bol da meyve tüketmeye çalış hasta olmamaya dikkat et
Tsk ederim cnm Dr umu aradım transfere daha çok var icebilirsin dedi. Atesim çok yüksek di.hastaneye gittim bi igne yaptılar ama iyi geldi. Allahtan transferime daha var çok üzüldüm bişey olur mu diye. Çok şükür içim rahatladı. Allah sizlerden razi olsun.

Hayır canım bugün gittim ipnelere devam 2gün daha dedi cumartesi tekrsr gidicem bakalım neolcak hiçbir test istemedi dediğinden yani.
Benden 5 igneyi vurduktan sonra testleri istedi bugun7ci ignemdi gene ayni testleri istedi 2 tane daha yazdı yavas buyuyomus yumurtalarim pazartesi toplamaya giriyorum

Benden 5 igneyi vurduktan sonra testleri istedi bugun7ci ignemdi gene ayni testleri istedi 2 tane daha yazdı yavas buyuyomus yumurtalarim pazartesi toplamaya giriyorum
Allah Allah benden niye istemedi ki bnmde yavas büyüyo sanrm 2gün daha uzattı iğneleri. Nekadar boyuta gelmş yumurtalar acaba senin canım. Bana toplama nezaman falan onuda söylemesi bugün üst üste iki gün gel farka bakcz dedi dye sordm fark varmı dye sen nye 2gündrtböyle soruyosn deditşaşırdm bozuldum biraz yanlş bişy mi sordm acaba. S bide benm agrım varya kasıklara dogru yumurtalar büyüdüğü için mi acaba cok yüryncr bir agrı baskı Olur ya dalak şişer derler aynı öyle neden acaba

Arkadaşlar merhaba bende tüp bebek yaptırma yı düşünüyorum süreç nasıl ilerliyor ramazan ayındayız tedavi sürecinde oruç tutuyor musunuz birde kaç iğne vuruluyorsunuz bi açıklarmısınız adetimi bekliyorum gelirse belki bu ay tedaviye başlayacağım

Malesef ben tutamıyorum iğne saatlerim 4-7arası bense 6da vuruyorum hergün aynı saatte olmak zornda. Tutamıyorum ilk 5gün 2iğneydi sonra 3gün daha uzatılıp bir iğne daha eklendi ben dahayyeniyim yani bukadar yol katettm birde kan testlerini yaptırdım okadarda daha canım

Bu iğne saatlerini doktorunuzmu belirliyor neye göre belirleniyor iftar sonrası olsun istersek olmuyormu acaba
O konuda fikrim yok yani saat belirlemek konusundaki herkesi farklı olabilie belki benim çizelgemde 4-7 arası yazıyo ve oyle anlattılar bir saat belirle ortasında olursa daha iyi olur dediler tok karnına dksı dkasına vur iğneyi dediler bende öyle yapıyorm peş peşe vuruyorum. Baskasını nasıldır blmiyorm. S

Kızlar lucrin gobekten olan iğnemi 20 gündür kalçadan olan menogon iğnemide tam 10 gündür yaptim. Nihayet bugün çatlama iğnesi ve cumartesi opu. Sanirim benimki uzun protokol oluyo.sizin iğne süreleriniz nasil

Çok teşekkür ederim canım Allah emeklerini boşa çıkarmasın hayırlısı olsun hakkında inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…