Benim yarınla beraber 19 olcak Ama cetrotide diye bir iğne verdi en son 2gündür o eklendi işte yarından vurucam hepsi 19 bakalım daha isticekmi isterse elimdekiler yarın son tekrsr almam gerekecek

Canım çok şükür keseyi gördük 30 Mayıs'a kalp atışını duymaya çağırdı Dr canım
Sen nasılsın tüp bebek tedavisine başladın mi

Oh masallah subhannallah yigenime insallah 30mayista da guzel haberler duycaz senden
Benim tüp Bebek tedavisi bu ay Dr yoktu ertelendi bende bir kere daha aşılama denemek istiyorum ozel hastanede bı kere daha denicez asilama sonra tup Bebek yaptırcam geçtiğimiz adette ben yine kimyasal oldum önce o niye oluyor araştırmaları lazım diye düşünyorum kuzum belki bende senin gibi hiç tedavisiz hamile kalırım bu ay diye umit ediyorum :) dua et benim için olur mu kuzum

Kızlar günaydın yarın bebeğimin kalp atışını duymaya gidicem inşallah duyarım Çook özür dileyerek sormak istiyorum doktorum mutlak yatak istirahati dedi ama benim ağda yaptırmam gerekiyo siz nasıl hallediyosuz benim durumda olanlar böyle gitmek istemiyorum ama kuaförede gitmek ölüm gibi yürünemicek kadar uzak

Günaydın KuZUMMM cok sevindim dedigimi unutma ses kaydı yasa kamera kaydı yap. Ağda yapıcaksaan yap sorun değil ama sakın haaaaaa vajina bölgesine yapma

Günaydın canım inşallah duyarsın kalp atışlarını bence riske atıp okadar uzak yolu gitme jiletle al

jiletle bence :) riske atma derim

Doru canim benimde dalak sisiyo gibi oluyo bide hafif akintim var. Benim yumurtam suan 14 cmmis doktor oyle dedi 2 igne daha verdi iste. Sana cm soyledimi

inşallah seninde sağlıkla hayırlısı ile güzel haberlerini alırız ederim tabiki
rabbim evlad hasreti ile yakmasın kimseyi

Günaydın KuZUMMM cok sevindim dedigimi unutma ses kaydı yasa kamera kaydı yap. Ağda yapıcaksaan yap sorun değil ama sakın haaaaaa vajina bölgesine yapma
Unuturmuyum hiiiiç o sesi duymak nasip olsun da bi ses dalgasının resmini çıkarıp duvara ascam o kadar yani Doğru diyosun hiç riske atmıyım genital için ağdaya gidicektim zaten en iyisi jilet gibi

Kızlar lucrin gobekten olan iğnemi 20 gündür kalçadan olan menogon iğnemide tam 10 gündür yaptim. Nihayet bugün çatlama iğnesi ve cumartesi opu. Sanirim benimki uzun protokol oluyo.sizin iğne süreleriniz nasil
6 gün iğne yaptım ben 7.gün boş günümdü. 8.gün toplama oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…