Ya şimdi bende kararsız kaldım ayrıca bana hiç histereskopiden bahsetmedi daha önce yapmadım rahim filmi ile aynı şey mi ?
Benim ilk denemem de 3 tane çözüldükten sonra elimizde 1 tane kalmıştı ki bu işlemde pgt için çözülüp tekrar donduracaklar riske atmak istemedim. Son 3 lü de olmazsa 2. tedavi başında yaptırırım diye düşündüm açıkçası. Doktorum da böyle önerdi size kalmış dedi nasıl isterseniz. Biz de öyle uygun gördük. Histereskopiyi de ben sordum okuduklarımdan tavsiyelerden . Yapalım dedi o da. Hsg de tüplerin kapalı olup olmadığına Histereskopide rahim için de herhangi bir problem olup olmadığına varsa da müdahele edildiğini biliyorum Yanlış biliyorsam arkadaşlar da bilgi vereceklerdir.

Anladım canım benim biraz toparlanmana çok sevindim transfere kadar tamamen iyileşirsin bol bol dinlen

Canim bnde agda yaptoriyordum ama bu donemlerde gitmedim malesef jilet kullandim bacaklarimda cok cikmamisti almadim cikmis olsalardida zaten makineyle gecerdim biraz

Canim bnde agda yaptoriyordum ama bu donemlerde gitmedim malesef jilet kullandim bacaklarimda cok cikmamisti almadim cikmis olsalardida zaten makineyle gecerdim biraz
Bende bacaklara makine genitale ağdaydı ama artık oda iptal olmuş demek ki :)

Merhaba canım inşallah güzel sonuçlar alırsın ilk denemende tedavi sürecinde oruç tutman pek mümkün olmaz canım çünkü birçok hap içiceksin ve bunların saatleri önemli aynı şekilde iğnelerin saatleride önemli bunların saatlerini sana zaten doktorun söyleyecek canım ona göre yapacaksın genelde ilk başta 2 iğne vuruluyor daha sonra çatlatmaması için eklenen iğne oluyor toplamda 3 e çıkıyor canım sonra yumurta toplamdan 36 saat öncede çatlatma iğnesi vuruluyorsun tek seferlik

Kizlar bir sey sorcam yine hafif lekelenmem var doktora yazdim ama donus yapmadi henuz aklima takildi estrofem ilaci birakmamla alakali olabilir mi diye sizde biraktiktan sonra oldumu lekelenme filan?

Unuturmuyum hiiiiç o sesi duymak nasip olsun da bi ses dalgasının resmini çıkarıp duvara ascam o kadar yani Doğru diyosun hiç riske atmıyım genital için ağdaya gidicektim zaten en iyisi jilet gibi
yap yap kuzum benimde olsun her ultrason fotoğrafını panoya ascam Evde yapparsn heryeri al ama genital belgeyi alma çünkü agdayi çekerken allah korusun düşüge neden oluyor riske atma jiletle al

yap yap kuzum benimde olsun her ultrason fotoğrafını panoya ascam Evde yapparsn heryeri al ama genital belgeyi alma çünkü agdayi çekerken allah korusun düşüge neden oluyor riske atma jiletle al

Ayy evet bende düşünüp duruyordum onu nasıl yapsam diye ağdaya çok alışkınım ama bırakıcam sanırım genitel hariç diğer yerlerde sıkıntı olmaz heralde dimi ya

Canımm kaçıncı gün embriyosuydu seninki ? Çok merak ediyorum sonucunu inşallah olumlu sonuç alırsın o kadar merak ediyorum ki git idrar testi al diyesim var :)
kuzum 5.gün embiriyosu 1tane dondurulmuş koydular iyi kalite dediler 2tane daha dondurulmuşum kaldı. Inşallah bende gzel sonuç alırım. ilk tüp bebektede hiç zamanından önce yaptırmadım busferde bekliycem çünkü burda bi arkadaş 5.gun embiriyoosuymuş 9gun yapmış 0 çıkmış 12gun yapmış 300küsür çıkmış

Ayy evet bende düşünüp duruyordum onu nasıl yapsam diye ağdaya çok alışkınım ama bırakıcam sanırım genitel hariç diğer yerlerde sıkıntı olmaz heralde dimi ya
olmaz kuzum diğer yerleri alabilirsin ama genital bölgeyi alma çünkü ağda yapışkan çekerken dsüge neden oluyor ablama 2haamileliginde dedim agdayla alalim hayr düsüge neden oluyor dedi.

olmaz kuzum diğer yerleri alabilirsin ama genital bölgeyi alma çünkü ağda yapışkan çekerken dsüge neden oluyor ablama 2haamileliginde dedim agdayla alalim hayr düsüge neden oluyor dedi.

Anladım kuzum benim riske atmaya hiç gerek yok o zaman jiletide hiç sevmiyorum ama mecbur ona kaldık galiba makina falan zararlı mı ki

Anladım kuzum benim riske atmaya hiç gerek yok o zaman jiletide hiç sevmiyorum ama mecbur ona kaldık galiba makina falan zararlı mı ki
Aslinda zararli dr bana yaptirabilirsin demisti ama kendimizi ister istemez kasiyoruz hamilelikten dolayi o sakincali olabiliyor hamsirdigimda bile ben korku icinde kaliyorum:)

Günaydın kızlar. Hayırlı ramazanlar. Transferin 3. Günündeyim. Normalde adet sancim 10 gün önceden baslardi. Adetime 6 gün kaldi ara ara sancılar kramplar giriyor karnıma. Transfer gününü sayarsak 4 gün oldu operasyon olalı. İster istemez korkuyorum. Kafam çok karışık.

Oluyor canim o agrilar hem adet yaklasmasindan hemde vucuda suan yuklenen once seyden dolayi birazda stres eklenince normal bunlar korkmana gerek yok hayirlisiyla gecicek bu gunler insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…