Kızlar günde 2 kez içtiğim estrofem ilacımı dün akşam içmeyi unutmuşum şimdi hatirladim. Inş sorun olmaz. Opuya 1 gün kaldi
Bence bir sey olmaz ama isterseniz sabah smdi bitane icin aksamda icin bide gece icin bitane hesaplarin 6 saat koyun aralarina ama doktora danismak daha mantikli olur:)

Doru canim benimde dalak sisiyo gibi oluyo bide hafif akintim var. Benim yumurtam suan 14 cmmis doktor oyle dedi 2 igne daha verdi iste. Sana cm soyledimi
Cm değil milim oluyor sanjrjm canım. Benm en büyüğü 13.5ti 2tane daha iğne verdi banada evet benmde dünden beri akıntı var:)

17-18 mm olmalarini istiyorlar toplanmasi icin bana doktorum oyle demisti
Benim önce en büyüğü 11di birgün daha iğne yap gel dedi gittim ertesi günü 13.5lara cıkmış. Şimdi 2gün daha vurucam cumartesi gidicem ama şöyle bişey var hemen toplamw yapcaksa bana catlatma iğnesi falan vermedi. Ve pazar günü doktor yok en erken pazartesi gel der heralde ozaman bana bidaha iğne aldırır mı 2gün için cumartesi akşamı ve pazar akşamo için acaba

Hayırlı cumalar kızlar.. hamile arkadaşlar Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, transfer olup sonuç bekleyenler inşallah sizlerde hamilelik haberlerinizi verirsiniz, tedavi aşamasında olan, tedavi için bekleyen, opu işlem olacak olan ve çaresizlik içinde bekleyen diğer tüm arkadaşlarım Rabbim yardımcınız olsun inşallah kalbinizden geçen nasip olsun...

Aslinda zararli dr bana yaptirabilirsin demisti ama kendimizi ister istemez kasiyoruz hamilelikten dolayi o sakincali olabiliyor hamsirdigimda bile ben korku icinde kaliyorum:)

Aynen öyle canım stres yapıyoruz ister istemez ayy sorma o hapşuruk bende de var bahar alerjim var bide çok kötü oluyor

Kızlar günde 2 kez içtiğim estrofem ilacımı dün akşam içmeyi unutmuşum şimdi hatirladim. Inş sorun olmaz. Opuya 1 gün kaldi

Canım sıkıntı olmaz merak etme 1 taneden birşey olmaz bende coraspini sadece sabah içmem gerekirken 3 gün boyunca hem sabah hem akşam içtim birşey olmadı çok şükür korkmana gerek yok

Toplama gunu belirlediklerinde veriyorlar catlatma ignesi sna smdi cimartesi bakicak gunu belirler ona gore verir zaten catlatma ignesinden sonra bi gun kaliyor arada ondada igne vermiyorlar

Günaydın canım sanada hayırlı ramazanlar zaman çok çabuk geçiyor sanki Çok normal canım bendede olmuştı 5. günden sonra batmalar ve ağrılar çoğalmıştı adette yaklaşıyor o yüzden hiç korkma stres yapmamaya çalış kendine kuzum

Sanada hayırlı cumalar kuzum benim Amin amin Allah razı olsun canımm Allahım bu güzel mübarek günlerde kabul etsin hepimizin dualarını inşallah

Toplama gunu belirlediklerinde veriyorlar catlatma ignesi sna smdi cimartesi bakicak gunu belirler ona gore verir zaten catlatma ignesinden sonra bi gun kaliyor arada ondada igne vermiyorlar
Iyiymiş pzaman öyle olursa bugün son iğnelerimi vurucam çnkü 3tane

Hayırlı cumalar Amin inşaallah bu mübarek gün hğrmetine rabbim hepimizn duasını kabul etsin Allah razı olsun canım. Bende suan stresteyim eşimin son ve en öenmli testi yapılıcak bugün sonuc yarın. Ondads bişey cıkmaz inşaallah rabbim yardımcımız olsun bizde dua edermisinz arkadaslar

Allah yardımcınız olsun inşallah canım benim inşallah sonuç iyi gelir

Ay tesekkr ederim :) bu göz aydınlığını ilerkeyen zamanlardan duymada ihtiyacım olcak rabbim yasatsn o günleri hepimize :)
Goz aydinligini duyymak icin her gun yeni bi sebeb oluyor merak etme hic bitmiyor endiseler beklemeleeeer:)) ama er yada gec hepimiz guzel haberlerle saglikli bebisler kucagimizda sevinicezz

Allah yardımcınız olsun inşallah canım benim inşallah sonuç iyi gelir
İnşaallah sağol canım :)) yarın ilk büyük gün bizim için eşimin sonucu ve benm yumurta toplama günümü söylicek mi söylemicekmi şimdiden heyecanlandım strestbastı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…