Goz aydinligini duyymak icin her gun yeni bi sebeb oluyor merak etme hic bitmiyor endiseler beklemeleeeer:)) ama er yada gec hepimiz guzel haberlerle saglikli bebisler kucagimizda sevinicezz
Aminn inşaaallah :) dogru söylüyorsun hepimiz elimiz kalbimizde yasıyoruz bu sıralar aşamalaeı korkularını geçtikçe göz aydınlığı veriyoruz :)

Canım benim seninle dualarımız inşallah sonuç gayet güzel çıkar ve herşey çok güzel bir şekilde ilerler Allahın izniyle

Aynen kuzum kim ne derse desin kullanmayın başkasına bişey olmaz sana olur allah korusun temkinli ol makina kullanabilirsin

Aynen öyle canım benim tedbir almak lazım ne olursa olsun Makinada zararlı radyasyon yayıyor falan yazıyordu internette

Kızlar günde 2 kez içtiğim estrofem ilacımı dün akşam içmeyi unutmuşum şimdi hatirladim. Inş sorun olmaz. Opuya 1 gün kaldi
kuzu bişey olmaz bikereden bende unutmuştum hemsirem bikereden bişey olmaz dedi telefonun alarimini kur ben öyle yaptım her ilaç için alarmı kurdum hatırlatıyor ve bütün ilaclarimi dakkasi dakkasina içiyorum

Hayırlı cumalar canım arkadaşım inşallah gzel sonuçlar alırız hepimiz

Tedbir amaçlı ilk 3 ay gitme istersen sonra duruma göre bakarsın. Ben sürekli gittim yani çevremdeki herkes de gitti. Ilk defa duydum bunu

Anladım canım benim evet bende duydum çevremde çok giden en iyi dediğin gibi ben ilk 3 ay gitmeyim içim rahat olur hiç değilse

Anladım canım benim evet bende duydum çevremde çok giden en iyi dediğin gibi ben ilk 3 ay gitmeyim içim rahat olur hiç değilse
Ve en güzeli doktoruna danış. Nasıl olsa sürekli kontrol altında olacaksın artık. Benim doktorum bana izin verdi. Transfer sürecinde kızım sürekli kucağımda mesela ona da bi şey olmaz dedi. Banyo meselesinde de bizim merkez 2. Günü yapabilirsin dedi herkese. Ben 2 transferimde de 2. Gün yaptım aramızda negatif alan da oldu o kız da sürekli yatmış mesela yemeğini yatakta yerken ben ütü yapıyordum . Biz biraz fazla kasiyoruz kendimizi ister istemez kolay değil çünkü ama biraz da nasip. Bu kadar çok düşünüp stres yapmak daha çok zarar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…