Sendede ağrılar oldu yani. ne bilim tutsa adet sancisi cekmezdim gibi geliyor

Çok doğru söylüyorsun canım en iyisi doktora sormak tabi bazı şeylerden sakıncaz ama işte normal yoldan olmadığı için insan bi tedirgin oluyor

Kızlar. Çalışan biri olduğum için transferde rapor almak istiyorym. Kaç günlük rapor yeterlidir sizce.

Canım ben ilk denemede 3 gün aldım 4. gün işe başlamıştım ama pişman oldum daha fazla almadığıma sonradan. Bu transferimde de sonuç gününe kadar aldım hiç yormadım kendimi ilk 3 gün yattım diğer günlerde uzandım çoğunlukla yürüyüş yaptım evin içinde 1 hafta falan al derim yani kuzum

Sendede ağrılar oldu yani. ne bilim tutsa adet sancisi cekmezdim gibi geliyor

Yok canım sakın öyle düşünüp üzme kendini son zamanlar benim de kasıklarımda ağrı arttı bende dedim kesin adet olacağım diye ama hemen hemen aynı belirtiler zaten o yüzden düşünme hiç bunları güzel düşün ki güzel olsun kuzum

Anne olmayı cok istoyorum. Bu yüzdende çok pipiriklendim sanırım. Birde ilk olicak tecrübesizim. Agrı olunca eyvah diyorum. Moralim bozuluyor. Ama yorumlarinizla ferahlıyorum. Bu arada telefondan giriyorum. Emoji yapamiyorum. Kalp yaptigimi kabul edin

Öyle iyi anlıyorum ki seni canım ilk denememde bende öyleydim gerçi ikinci denememde daha fazla heyecanlı ve pimpirikliydim ama Rabbim nasip ettikten sonra her türlü oluyor tabi inşallah sende güzel sonuçlarını paylaşacaksın kuzum seninle ve hepimizle dualarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…