kuzu progestan vajinadan aliyorum ama bunu ağız yoluyla alan varmış
banada vajinadan verildi canım dr karaciğerde emilim fazla oluyor ağızdan alınca etkisi azalıyor dedi bana ondan vajinal olacak dedi iğneden iyidir deyip yapıyorum

Normal yani pimpiriklenmek Ama ya böyle insanlar anneler hamileykenyada dogurunca ay ay diyo diye kızıyorlar eleştiriyorlar ya kusura bakmasın kimse bir can tasınıyor heleki bizler zar zor ne emeklerle kazanmaha çalısıyoruz kazandıktan sonrada evladımızın üzerine titremek en doğal hakkımız ay hadi yapalm diyince bir ayda elde etmedik onları bizler ki öyle olsa bile oda evlat onada titretir yan ben burda böyle temkinli olanları eleştirenlerin eleştiriyorum. Bosver sen dikkat et tabiki sadece stres sıkıntı yapma normal olablck şeyleri dogubcada elbet hastada olucak onlarıda sıkıntı yapma gecicek çnkü sıkıntı stres bize zarar sadece Buarada bende emoji yapamıyodum burda bak yazaeken üstte bişeyler cıkıyor tam yazının üst kısmındaki harfker falan var orda gülücük var ona girip busefer yazdığın yazının altına dogru inersen emojiler orda :)))

canım rahat ol bekleme süreci sıkıntılı ve stersli hep tuttumu tutmadımı nasıl acaba durum diye bir sorgulama oluyor. ama olacağın önüne geçilmiyor eğlenceli film ve videolar izle ben o dönem hint dizilerine sarmıştım netten ilginç konusu olanlar var. iyi gelmişti dua oku tesbih çek oda iyi geliyor. Ağrı arada sancı batma kasıkta seyirme hissetmen çok normal

Banada tutturmuslar psikolojik oluyormus yani bi agri varsa vardir bunu nasil psikolojik hissedebilirim cok merak ediyorum iste leke olmus diyorum onunda 9 ay olmus lekesi yani herkese her sey xok basit geliyor yani benim annem olmadigi icin kayinvalidemde kaliyorum bakiyor bana allah razi olsun ama bana abarttigim ima edilince basimdan kaaynar sular dokuluyor

Hahahaha evet öyle yapıyor benim eşim bile dedi bana oan hak verdim çnkü pskoljkti tabi suan mesela sancım var yumurtalar büyüyünce oluyomş ona inandı ama ilk doktor gittiğimde nefes alamıyodm moralsizlikten kalbim agrıyor sancısı sırtıma vuruyor nefes alamıuorum diyodm Yeşillk yerlere götürdü eşi biraz rahagladm diyince pskolojk dedi hahahah dogru olablr dedim oan kendimce çnkü ciddi bişy olsa gecmezdi sıkıntı stresten oluyordu demekki diye tabi :) :)

Canlarm bişey sorcam şimdi benim sol tarafta ymurtalae safa göre daha küçük ve az 4tane var sanırım ama küçükler baya sag 13,5 olmuş en büyük solda 7-10 mm arası anlamadm. Acaba bugün 3 iğnemide soldan mı vursam ne dersiniz eşit dagılır heralde ama yada cetrotide yi sağa vurup orasını cok agrıyor çnkü ve büyüdü dger 2taneyi gonal f ve menopur u solar vursam olur mu ne dersnz

Canim saga sola vurmanla alakali oldugunu dusunmuyorumm oyle birsey duymadim doktorum solememisti, ben mesela kolumdan vurdurdum ignelerimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…