Kafam cok karisik
Dun toplama islemi yapildi pazar trnsfer yapilacakmis
3.gun embriyosu pek istemiyordum.
Stresten karnima agrilar giriyo
embiriyoların gidişatına bakmadan nasıl gün veriyorlar çünkü benimki 5.gune kadar izlediler gün gün aradılar gerçi 3. 5.gun farketmiyor 3 gun tutanda vaar 5.gun tutmayanda kuzum için kaaramsartma

Kafam cok karisik
Dun toplama islemi yapildi pazar trnsfer yapilacakmis
3.gun embriyosu pek istemiyordum.
Stresten karnima agrilar giriyo
Ama sen stres yalma böyke belki embryolarn gidişatı için 3günü uygun görmüşlerdir arkadasımında dediği gibi bence de 3gün de tutan var 5günde tutmatan var. Öenmli olan bebeğin sana kavuscak ona iyi bak stres yapma güzel şeyler olsun dua ederiz biz sana

embiriyoların gidişatına bakmadan nasıl gün veriyorlar çünkü benimki 5.gune kadar izlediler gün gün aradılar gerçi 3. 5.gun farketmiyor 3 gun tutanda vaar 5.gun tutmayanda kuzum için kaaramsartma
Bu benim 2.denemem
İlkinde 5.gunde transferim olmustu A kalite
Ama simdi 3.gun yapilacakmis
Hayirlisi diyorum ama gercekten stres yaptim

ilkinden dondurulmuşun yokmuydu kuzu ? Benmde ikinci denemem bugün 9.gunum insallllah hepimiz için hayırlısı olsun streste yapma
Hayir cnm dondurulma degil. İlkinde zaten 5 yumurta toplanmisti 2 tanesi bolundu ve 5 gunde transfer yapildi ancak olmadi
2.denememde hersey silbastan yapildi daha yuksek dozda yapildi hormonlar
9 yumurta toplandi 4 tanesi dollendi pazar gunune kadar 1 tane daha dollenmesi bekleniyormus

Hayırlısı olsun kuzu hepimiz için zor bi süreçten geciyoruz hepimiz sizde sorun neydi kaç yaşındasın?

Ben heh şimdi çıktı

Off oku oku bitmedi o nedir öyle.. ben hiç bu kadar ilaç duymadım ve de kullanmadım açıkcası ve fakat doktorun sende ihtiyaç olduğunu düşünüp eklemeler yapmış da olabilir o yüzden yanlış bir yorum yapmak da istemem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…