Haftaya açık ögretim sınavı var. 2. Üniversite okuyorum. Sürekli ona calisiyorum

Slm cnm transferin kaçıncı gün gerçekleşti yani toplam kaç gün sürdü transfer aşamasına gelmen ? Bnde bugün 7.günüm beklemedeyim
Selam canım. Gecen ay embriyolarım olustu. Doktorum bir ay embriyolarımı dondurdu. Dinlenmen gerekiyor dedi. 5. Gün embriyosu. Bu salı günü transfer oldu. Transfer gününü saymazsak bu 3. Günüm. Toplamda 8 günlük embriyo oldu bu gün kısmetse.

Slm cnm transferin kaçıncı gün gerçekleşti yani toplam kaç gün sürdü transfer aşamasına gelmen ? Bnde bugün 7.günüm beklemedeyim
Bu arada beklemek cök sitresli. Kayınvalidem geldi. Eşim izne ayrıldı. Yataktan kimildatmiyorlar. Ara sıra evin içinde yürüyorum. Önüme sürekli meyve getiriyorlar. Günde bir tane yumurta yiyorum. Haslamalık ilikli et aldılar. Hem onu yiyorum hem çorbasını içiyorum. Gerisi kabulleniş. Takva. Nasipse olur nasip degilse olmaz. Ben biraz heves ediyorum ama inancımıda yitirmiyorum.

Bence ağda yaptırma çok kasılırsin jiletle temizlen canim

Bana da çok geldi ama kan sonuçları sonunda bazıları mecbur olduk. Yumurta kalitesini artirmak için verdi iki vitamin destegini kan sulandırıcı önlem olarak offf dr olduk yahu ilk kez tüp Bebek tedavisi baslicam şimdiden bünye yorgun

Cm değil milim oluyor sanjrjm canım. Benm en büyüğü 13.5ti 2tane daha iğne verdi banada evet benmde dünden beri akıntı var:)
beni bugun aradılar tekrar kan testi vermemi istediler duruma göre yarın ya iğnlere devam edicem pazartesi toplama iptal olacak. yada cumartesi akşamı catlatma iğnemi vurup pazartesi toplayacaklar. yarın ki vericeğim kan testinde belli olacakmış herşey. bu arada e2 çok onemliymiş çünkü var olan yumurtaların ne kadar kaliteli olduğu hakkında bilgi veriyomus her yumurta basına değer 100- 150 olması gerekiyoms benim değerim 103 yani bitane kalite yumurtam var görünüyor. yarın ki kan testim bakalım ne diyecek ..

Oh masallah Allah cabalarinin karşılığıni versin insallah brbis haberi aliriz

Şifa olur inş cnm . Hayirlisiyla güzel sonuclar alalım. Benimde dondurulmuş konulacak. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın..

Kafam cok karisik
Dun toplama islemi yapildi pazar trnsfer yapilacakmis
3.gun embriyosu pek istemiyordum.
Stresten karnima agrilar giriyo

Canım belkide gider neden hemen erkenden söylediler bunu hem stres yapma kendine hiç burada 5. Günden çok 3. Gün embriyosu turan var Rabbim nasip ettikten sonra her türlü olur sen hiç merak etme canım

İyigeceler kızlar. Benim bugün donmuş blast transferinin 6.günüydü.
Predictor erken gebelik testi yaptım akşam. Anında ikinci çizgi çıktı. Doğru mudur sonuç
İyi akşamlar canım ben 8.Günde pozitif almıştım 2.5 tl lik normal idrar testinde seninki üst modeli doğru olacağına inanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…