Günaydın Şeker kızlar bugün ponçiğin kalbini dinlemeye gidiyoruz ( Saat: 13.0o) büyük gün geldi hiç bir sorun olmaz inşallah dualarınız benimle de olsun
Günaydın canım. İnşallah sağlıkla duyarsın ama duyamazsan da endişelenme çok erken daha senin için. Biz 6+3’te vajinal duyabilmiştik ancak. Sen 5 artılardasın sanırım dimi?

İyigeceler kızlar. Benim bugün donmuş blast transferinin 6.günüydü.
Predictor erken gebelik testi yaptım akşam. Anında ikinci çizgi çıktı. Doğru mudur sonuç

Canım kesinlikle doğrudur ama hemen kan verme derim 8. 9. günü ver bence idrar testini yapmaya devam edebilirsin. Hadi inşallah kan da da güzel değerler al canım benim çok sevindim

Günaydın Şeker kızlar bugün ponçiğin kalbini dinlemeye gidiyoruz ( Saat: 13.0o) büyük gün geldi hiç bir sorun olmaz inşallah dualarınız benimle de olsun

Oyy kuzum benim seninle dualarımız miniğinin kalp atışınıda duy güzelce inşallah Darısı da kucağına almak olsun sağlıklı bir şekilde inşallah

Canım kesinlikle doğrudur ama hemen kan verme derim 8. 9. günü ver bence idrar testini yapmaya devam edebilirsin. Hadi inşallah kan da da güzel değerler al canım benim çok sevindim
Canım çok teşekkür ederim. Salı günü merkezde vereceğim kanı. Dün kalpten gidecektim gördüğümde Senin arkandan geliyorum ben de

Canım çok teşekkür ederim. Salı günü merkezde vereceğim kanı. Dün kalpten gidecektim gördüğümde Senin arkandan geliyorum ben de

Ah canım bilmez miyim o duyguyu bende görünce bir tuhaf oldum tansiyonum düşmüştü Allahım herkese yaşatsın o güzel duyguyu inşallah Gel gel toplu doğum yapacağız burda Allahın izniyle inşallah

Günaydın canım. İnşallah sağlıkla duyarsın ama duyamazsan da endişelenme çok erken daha senin için. Biz 6+3’te vajinal duyabilmiştik ancak. Sen 5 artılardasın sanırım dimi?
Ay canım deme öyle ben duymazsam en kötüsünü düşünmeye başlarım ya 5+2 yim daha

Cunku 5. Embriyosunun daha iyi tutunabilecegini soyluyorlar
Tabi dontorum boyle biseyi savunmuyor
5. Gün yapışkanlığı anlamında daha yüksek oranla söylenir ve doğrudur ama 3. Günde transfer edilen embriyo da daha çabuk uyum sağlamış olur ve oranı yükseltebilir ki ben de buna bir örneğim canım. 3. gün embriyosuyum ve gebeyim :) yani diyeceğim o ki doktorun en iyisini bilir sen içini ferah tut ve pozitif ol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…