Ama doktorum söyledi bugün gelmemi ben kendim istemedim ki

Belki kesede gelişim öyle izlenim vermiştir canim sen canini sıkma bnm komşum 9hafta kalp atışı duymadılar duymazsan umutsuzluk yasama sakin
o surat gülsün :)
Allah kucağına almayı nasip etsin

Kızlar ben 4.hafta gördüm keseyi belki ondan erken çağırdı doktor
Canim bende 5+2 de duydum kalp atisini merak etme duyarsin:) hee ama olduda duyamadim kotu senaryo getirme aklina tup bebek oldugu icin rahim ckk yogun oluyor kalp atisi duyulamiyor olabilir endiselik bsey yok:)

Arkadaslar bugün konteole gittim ilaçları yine yenilendi iğnelerim doktor iğneyi düzgün vurmuyomusun diye şüphe ediyor anca ya hemşireler 2oldu konusuyor benmle ama düzgün vuruyorum anlattım sorun yok diyolar ama gelişmeler Tavas heralde sinirlerm bozuldu. Birde eşim sperm testi vermişti dün bugün sonucu aldık sayısı olarak cok iyi dedi doktor ama " İLERİ HAREKETLİLİK "diye birşey varmış eşimde vitamin verdi 200-300tl civarıdır dedi sigarayı azalt dedi bu ne demek oluyor eşimin canı sıkıldı vitamini de almak istemiyor sperm sayısı çok iyiyse niye lazım olsun ki öylesine verdi diyo . Bu nedir lütfen bana yardımcı olun ki ona göre alalım yada almayalm

Canm bizde de ileri hareketlilik sıfırdı. 2 tane vitamin başlamıştı doktor. İkisi toplamda 350-400 civarı tutmuştu. Tüp bebekte ileri hareketliliğin çok önemi yok ama bu vitaminlerin antioksidan özelliği var aynı zamanda. Sperm kalitesini arttırıyor. Doktor tavsiyesine uyun derim.

İleri hareket az ise kendiliğinden gebe kalma ihtimali zayıf olur. Tüp bebekte iki yöntem var kendiliginden döllenme için bırakılıyor birde mikroenjejsiyon ile direk yumurta içine enjeksiyon yapılıyor. İleri hareket az ise sağlıklı sperm sayısı da az olur diye biliyorum. İmkansız değil ancak daha sağlıklı sperm kaliteli olması için dr gerekeni söylemiş. Eşime dr sigarayı bırak demişti çok faydası oldu. Bizde de ileri hareket azlığı vardı ama esas sorun benim pko olmam o başka. Almanızı ve sigarayı bırakmayı öneririm

Canım yazıyor ki A- ileri doğru hızlı hareketli :2
B-yavas dogrusal olmayan haretli :34
C-Yerinde hareketli 7
D hareketsiz 57
Yandaki referans değerlerinden ise tam yannda >%32(a+b) yazıyor anlamadık bunu

Asağıya degerleri yazdım acaba az mı oluyor canım bu

Asağıya degerleri yazdım acaba az mı oluyor canım bu
Çok uzmanı değilim ama doktorunuza güvenebilirsin diye düşünüyorum. Kaliteli yumurta kadar spermin de kalitesi mühim ileri hareketli olanlar esasında yumurta dölleme görevi üstlenir. Doğal yiyecekler var sperm kalitesini artiran onlarda eklenirse 3-4 ayda iyi seviye ye gelebilir.

Canım yazıyor ki A- ileri doğru hızlı hareketli :2
B-yavas dogrusal olmayan haretli :34
C-Yerinde hareketli 7
D hareketsiz 57
Yandaki referans değerlerinden ise tam yannda >%32(a+b) yazıyor anlamadık bunu
Canm ileri hareket %2 gibi bir değerle düşük çıkmış sizde de. Tüp bebekte mikroenjeksiyon yapmayacaklarsa ileri hareketli sperm sayısının artmasını istemiş olabilir. sperm sayınız iyi olabilir ama yüzde 57’si hareketsiz çıkmış. Bu vitaminler dediğim gibi sadece hareket değil sperm kalitesi için de önemli. Kullanın bence.

Çok şükür iyiyim ben kuzum her günümüze şükürler olsun inşallah sendende güzel haberler alıp sevinçten uçacağız burada her zaman dualarımdasın kuzucum
aman iyi ol kuzum benim güçlü anneleriz biz. Inşallah kuzum inşallah. ılaçlarımı ictim uyumuşum rüyamda kk gördüm burayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…