Tedaviye basladgım gün sigarayı bıraktım birkere kaçamak yaptım sadece ilk zamanlar Doktora bıraktım tamamen dedim sevindi oda oyuzden gelişme var dedi. Çnkü ilk 4gün falan olması lazm kacamagm. Üstüme bir haffa gecince demekki içimdeki kötüşğkleri bıraz atmışım. Ben sigara bırsktgm için suan iyi oldugunu düşünüyorm dogrusu :)) hersey evladım için sayesnde zehiri unutucam banada iyi olcak

Geçer canım benim geçer hiç merak etme inşallah güzel sonuçlar alarak unutacaksın hepsini hep böyle pozitif ol güzel düşün

Kızlar bugün 14.haftaya girdik ama karnımın alt kısmında kramp gibi bir ağrı var. İnşallah kötü birşeyler yoktur
Canimm yoktur kotu bse ole seyler getirme aklina, bebis buyuyor buyudukce kendine yer aciyor o agri yapiyordur:)) cok siddetli agrilar olmadikca korkma bide adet zamanlarindada agriyabilir merk etmee

Kızlar merhaba ben biraz uzun yazacam benim gibi durumda olan varmı aranızda yada duyduğun ben tedavinin 4 günü gittim kontrole 13 folikülden sağda 10,5 10,0 9,5 7,0 5,0 5,0 5,0 5,0 solda 10,05 9,0 8,0 7,5 olmak üzere dr tedavi iptalinden bahsetti bana 3 ü istediğimiz gibi dedi 2 gün iğne yap gel deri yarın gidecem sizce diğerleri gelişim göstermezmi

Canım aslında bana 4. Gün için iyi gibi geldi zaten bir anda büyümeye başlıyorlar bence hiç stres yapma doktorun öyle birşey söylemek için erken davranmış gibi geldi sen hiç stres yapma etkilenmesin vücudun güzel düşün canım bana normal geldi ama

Bugün tekrar aradım dr bana iptal olabilir diyor hala ya belki diğerleri büyücek olmazmı ya

Canım ben 4.gün gittiğimde en küçük yumurtam 10.75 ti doktorum bu ay tüp bebeğe başlamıcaz dedi 1 ay yasmin kullandırdı yumurtalarımın erken büyüdüğünü söyledi yaşamını kullandıktan sınra herşey normale girdi bence endişe etme

Birde benim doktorum 4. Gün gittiğimde yumurtanın bu kadar erken büyümesi iyi birşey değil 4. Günde 10 nun üzerine çıkmaması gerekiyormuş

gmz1990 Kuzucum ne yaptın adet olabildin mi
Adet nedir unuttum ben kuzum Valla hayırlısı canm ya ne zaman gelirse kasmıyorum çünkü Rabbimin bi bildiği vardır orucumu tutuyorum şükür tutamıcam diye üzülüyordum belkide buna vesile oldu bilemeyiz haberiniz olur zaten adet oldum die ilan ederim olunca Beni boşver asıl sen nasılsın güzel annneeee

canım benim 6.gün 7 folikülüm vardı en büyüğü 10 mm idi diğerleri daha küçüktü 11.gün 12 adet folikül vardı en büyüğü 23 mm idi. o akşam çatlatma iğnesi yaptım ve 2 gün sonra 7 olgun yumurtam toplandı. Doktorunun neden öyle dediğini anlayamadım ben açıkcası. Acaba erken büyüdükleri için mi böyle söyledi.

BANa dedgi 3 ü iyi durumda e diğerleri de çok kötü değilki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…