Evet canım cetrotide bende de aynı şekilde yaptı hiç korkma diğerlerine göre daha ağır o yüzden canım

Canım benim Allah razı olsun amin amin inşallah Rabbim kabuk etsin dualarimizi inşallah

Merhaba,
Ben de 2018 tüp bebek tedavisi görenlerdenim. İkinci transferim için beklemedeyim, doktorum histereskopi önerdi haftaya operasyonum var.

Şimdiden geçmiş olsun canım inşallah ikinci denememde pozitif sonuçlar alırsın Allahın izniyle hayırlısı olsun hakkında

Merhaba,
Ben de 2018 tüp bebek tedavisi görenlerdenim. İkinci transferim için beklemedeyim, doktorum histereskopi önerdi haftaya operasyonum var.
Merhaba hoşgeldiniz. Geçmiş olsun. Aslında bu işlemler tup Bebek tedavisi öncesine yapılır ama şaşırdım bir sorun yoktur inşallah.

Yine bir sorum olacak kızlar Bizde yapılan genetik testlerin bir tanesinde y kromozomu üzerinde %80 oranında erkek cinsiyet belirleyici genler bulunmaktadır yazıyor. Doktorum açık konuşmadı bu konuda cinsiyet paylaşımı yapmak yasakmıs aileyle etik olmadıgından. Kardeşim hemşire ona gösterdim bu ne demek diye. Bebek olursa yüksek ihtimalle erkek olacak demek oluyor dedi. Çok şaşırdım size yapıldı mı böyle testler?

Evet canım benm de oldu sormuştum bense bikaç kişiye oluyormuş geçiyor sonra merak etme benm son iki gün ilk günler kadar kabarmadı alıştı sanırım. İlk gün avcumdan büyük kabarık kızarp kaşınıyordu :)

Evet aynen öyle oldu hatta korktum ilaç dağılmadı mı acaba diye. Eşim panikledi keşke bi acile gidip yaptırsaydık sorun mu oldu acaba düşüncesiyle. Gonal f de böyle şeyler görmediğimiz için bu korkuttu biraz. Herşeye pimpirikleniyoruz işte Allah yardımcımız olsun.

Merhaba hoşgeldiniz. Geçmiş olsun. Aslında bu işlemler tup Bebek tedavisi öncesine yapılır ama şaşırdım bir sorun yoktur inşallah.

Rahim filminde bir sorun görünmüyor sadece kontrol esnasında bir polip tespit edilmitşi. Embriyolarımız da kaliteli olunca neden sonucun olumsuz olduğunu anlamak için önerdi doktorum. Rahim içinde başka sorunlar da olabiliyormuş filmde görünmeyen. Şimdiki aklım olsa tedaviye başlamadan histereskopi olurdum. Malesef deneyimle öğreniliyor bildiğim konular değil.

Çok iyi doktor seçmeniz lazım bu da önemli. Benim doktorum benden çok pimpirikli davrandı İnan’ın aylardır sırf şu iğnelere başlayana kadar öldüm. Şuna da bakalım öyle bunun sonucu da gelsin öyle herşey tam olsun öyle. Bebek tutmazsa bi de şuna bakalım demek istemiyorum. Madem öyle bişey vardı baştan niye bakmadınız deseniz ne dicem size dedi. Düşününce hak verdim. Şükür başladık inşallah beklediğimize değer. Hepimizin umudunu kucağına versin Rabbim

Aslında doktorum çok iyi ama o kadar çok fazla hastası var ki

Aslında doktorum çok iyi, çok araştırarak gittim ama kısmet biraz da bu işler. Histereskopide de birşey çıkmayabilir. Artık umarım çıkar da bir çaresine bakarız diye düşünmeye başladım. Öbür türlü nedensiz olumsuz sonuçlanması çok yıpratıcı oluyor. % 75 ihtimal olur demişti doktorum çünkü. Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın çok zor bir süreç bizi bizden başka kimse anlayamaz

Doğru haklısınız sorunsuz hallolur inşallah. Benim de ofis histeroskopide hiç haberimiz olmayan bir polip çıkmıştı. Merkeziniz neresi

Ayy Allah razı olsun canımm benim içim cız etti suan

Doğru haklısınız sorunsuz hallolur inşallah. Benim de ofis histeroskopide hiç haberimiz olmayan bir polip çıkmıştı. Merkeziniz neresi

Bahçeci Umut Tüp Bebek merkezi. Siz de yumurta toplama hazırlık sürecindesiniz sanırım şu anda.

Evet bende korktum oan bide içeride köpük sesi oldu böyle vururken o benim daha cok korkuttu ama arada oluyodu o ses :)

Canım yasak normalde o yüzden açık konuşmamıştır ama olabilir yani erkek olma şansı eğer o şekilde yazıyorsa kâğıtta ben ilk defa duydum normalde Turkiyede yaşam söylenmesi falan

Canım yasak normalde o yüzden açık konuşmamıştır ama olabilir yani erkek olma şansı eğer o şekilde yazıyorsa kâğıtta ben ilk defa duydum normalde Turkiyede yaşam söylenmesi falan
Bunu doktorlardan ayarlıyomus tüp bebekte dış ülkede cinsiyet belirliyolarmış ama Türkiyede yasak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…