Iyim can arkadaşım sen naslsin
İyiyim kuzum yaa hep aynı monoton hayat.. Dün akşam bi duygusallık vardı üzerimde yatınca ağladım ağladım ben anne olamayacak mıyım die eşimde sinirlendi bana bugün pek modum yok

Evet bende korktum oan bide içeride köpük sesi oldu böyle vururken o benim daha cok korkuttu ama arada oluyodu o ses :)
O sesi duysam tüm bayılırdım sanırım beni geçin eşim daha panik. Doktorum yumurtalar çatlamasın diye bu ilacı verdi. Eşim o yumurtaları ne zannediyorsa artık kendi kafasında yüz üstü falan yatsam “şey öyle yatmasan belki baskı olur ağırlığını verme yumurtalar çatlarsa işe yaramazmış” diyo yazık yavrum yaa tavuk yumurtası gibi sanıyo kafasında herhalde

heheheheh ay ofisde kahkaha attımmm canmm

Canım yasak normalde o yüzden açık konuşmamıştır ama olabilir yani erkek olma şansı eğer o şekilde yazıyorsa kâğıtta ben ilk defa duydum normalde Turkiyede yaşam söylenmesi falan
Evet zaten bu test özellikle istenmedi.Başka bir genetik test yapılmıştı. Sonuç böyle bir cümleyle başlıyordu. Doktora sorduğumda yoo sorun yok eşinle ilgili bu tahlil o yüzden erkek genleri diyo falan diye geçiştirdi. Bende o an sadece kandan bakıldı ne bileceklerki diye inanmadım ama sormadan da duramadım. Bizim ailede hiç oğlu olan Yok hep kız o yüzden hiç oğlum olmaz sanıyorum ne biliyim tuhaf geldi. Allah hayırlısını versin.

Hahah ayy ne güldüm ya

Anladım canım gönlüme göre versin Allahım inşallah

Dlk2606 Diloşummmmm nasılsın kalp atışları ne zaman dinlenecekti minişimizinnnn

Kuzum benim iyiyim çok şükür kalp atışlarına daha var büyük ihtimalle cumartesi kese görmeye gideceğiz Allahın izniyle inşallah sıkıntısız devam eder Sen nasılsın bakalım kzuum

heheheheh ay ofisde kahkaha attımmm canmm
Bide beni düşün canım o an cevap veremedim yüzüne baktım ciddi mi söylüyorsun şaka mı diye. Ama yok gayet ciddiydi. Doktor niye verdi bunu çatlamasın diye sende biraz dikkat et işte dedi. O temiz saf düşüncelerini kırmak istemedim. Kafasında kendi oluşturduğu yumurtayı Yok etmeyim diye tamam yatmam canım dedim hala gülüyorum düşündükçe

Kuzum benim iyiyim çok şükür kalp atışlarına daha var büyük ihtimalle cumartesi kese görmeye gideceğiz Allahın izniyle inşallah sıkıntısız devam eder Sen nasılsın bakalım kzuum
Canım benim 4. Haftada kese 5.haftada kalp atışı dinlendi senin neden geç aramızda çok fark yok ondan sordum

Canım benim 4. Haftada kese 5.haftada kalp atışı dinlendi senin neden geç aramızda çok fark yok ondan sordum

Evet canım aslında çok fark yok aramızda da anlamadim pek merkez 10 gün sonrasına çağırdı beni 10. Gün cumartesi oluyor kese görmek için çağırdı ondan bir hafta sonrada kalp atışı için cagiriyormus şuan adet tarihime göre 5+3 um canım ayy inşallah cumartesi gittiğimde hem kese hem kalp atışı görünür

Ben daha yumurta geliştirme sürecine başlayacağım, Adet olmayı bekliyorum Başkent üniversitesinde olacak.

Bizim atladığımız bir konuda uyarmak isterim seni yanlış anlamazsan, yumurta toplama olduğu gün eşinden de örnek alınacak. O gün eşin min 2 max 5 gün perhiz yapmış olması lazım. Kaliteli embriyo oluşumu için çok önemli. Bizde eşim atlamıştı bu durumu daha fazla perhizle gidince sağlıklı embriyo sayımız az oluştu

canım ben bugün gittim. Gazi hastanesinde dekanlık binası giriş katta. Hiç giriş falan yaptırmıyorsun direkt oraya gidip doktorla görüşüyorsun. Sıra falan da yoktu. Doktor test isteminde bulunuyor diğer binada kan alma bölümüne gidip kanı veriyorsun. Sonra kan tüpünü alıp geri genetik bölümüne getirip teslim ediyorsun. Bu işlemler yarım saat falan sürdü toplamda. Ama sonuç 3 hafta sonra çıkacakmış.

Canım bu testi sen mi yaptırmak istedin yoksa Ahmet Hoca mi önerdi

Oyyy az kalmışş yaa ben bile heyecanlıyımm sizlerle beraber ilk fotosunu görmek isteriz miniğimizin annesi teyzeleri onu çok merak ediyomuş Bende eh işte diyelim kuzum iyi sayılırr

Oyyy az kalmışş yaa ben bile heyecanlıyımm sizlerle beraber ilk fotosunu görmek isteriz miniğimizin annesi teyzeleri onu çok merak ediyomuş Bende eh işte diyelim kuzum iyi sayılırr

Ayy canım benim kuzucum inşallah inşallah atarım tabi fotosunu atmaz miyim sen istersinde Allahım sanada ve tüm isteyenlere yaşatsın inşallah Aa kuzum tam olarak iyiyim demedin neden canım mi sıkkın yoksa

Olsun olsun iyi yapmışsın canm Düşünüp düşünüp güleceğin bi anı olmuş işte ne güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…