Ayy canım benim kuzucum inşallah inşallah atarım tabi fotosunu atmaz miyim sen istersinde Allahım sanada ve tüm isteyenlere yaşatsın inşallah Aa kuzum tam olarak iyiyim demedin neden canım mi sıkkın yoksa
Bilmiyorum dün gece yine ağladım doldum doldum ben anne olamayacak mıyım ev çok sessiz die korkuyorum bazen o hissi yaşayamama korkusuna kapılıyorum nereye baksam çocuk her isteyen hemen çocuk sahibi oluyor Allah herkese versin gözüm yok ama ben olamayacağım diye çok korkuyorum Eşimde kızdı kendini strese sokuyosun die sinirlendi bana sabah tavırlıydı pek keyfm yok bugn o yüzden kuzumm

İyiyim kuzum yaa hep aynı monoton hayat.. Dün akşam bi duygusallık vardı üzerimde yatınca ağladım ağladım ben anne olamayacak mıyım die eşimde sinirlendi bana bugün pek modum yok
Ayy canım ya ben de senin gibi bazen yasıyorum bu patlamaları hatta her sabah uyandığımda içim ezilmiş gibi uyanıyorum. sonra düşünüyorum bu bizim sınavımız kolay geçmeyecek süreç ama mükafatını alacaz en güzel şekilde diyorum. Uzun yıllar bekleyip em imkansız gibi görünenler çocuk sahibi oluyor. Bizler daha yolun basındayız ve en iyi şekilde yolumuzda yürüyoruz elimizden geleni yapıyoruz. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmayacaktır ben inanıyorum asla umutsuz olmamak lazım. Tabiki moralimiz bozulacak ağlayacaz kolay bir süreç yaşamıyoruz ama eninde sonunda bu güzel mutluluğu bizde yasayacaz inşallah

Birbirimizi en iyi bizler anlarız arkadaşım. Evet çok zor bi imtihandayız inşallah geçecek ama bazen kendimi çok yorgun mutsuz hissediyorum herşeyden bıkmış gibi hiçbişeyden zevk alamıyorum en büyük destekçim eşim o olmasa napardım bilmem ama oda dün ben ağlayınca üzüldü kızdı bana bilmiyorum geçecek inşallah ne diyelim sabır sabır.. Rabbim hepimizi feraha çıkartsın canm benm

Benim canım kuzum kıyamam ben sana bilirim o duyguyu bilmez miyim öyle iyi anlıyorum ki seni ama sain olumsuz düşünme yeri gelir ağlayacaksın da ama hemen toparlanman ve güzel düşünmen olacağına inanmak lazım kuzum benim Allahım görüyor nasıl istediğimizi ve inanıyorum hepimizin olacak hepimiz alacağız kucaklarimiza evlatlarımızı her zaman dualarimdasin kuzum benim üzme kendini bak bende üzülüyorum ama esin dogru soylemis sakin stres yapma kendine olacak bak göreceksin çok kısa zaman sonra sevinçten uçuracaksin bizleri kuzum iyi ki varsın sen güzel destekçim benim

Allah razı olsun güzel kalpli arkadaşım benim iyiki sizler varsınız birbirimizi o kadar iyi anlıyoruz ki daha tanışmadan kan bağ olmadan gönül bağı kurduk sizleri çok seviyorum. Dışarda gereksiz boş muhabbet yapan o kadar çok insan varki eee hadi çocuğun olamayacak daha yapmayacak mısın diyenler hepsinden nefret ediyorum. Buraya girince gerçekten çok rahatlıyorum. İnşallah 1-2 sene sonra hepimiz burda bu bebekler uyumuyo dişi çıkıyo muhabbetlerini yaparız bu günleride gülerek hatırlarız

Kızlar 3. Embriyosu geçen hafta perşembe 2 transfer edildi. Bugün idrar testi yaptım sonuö negatif. Sizce saha erken mi
canım 3.gün embriyosu bugün 6.günün oluyor. 5. gün embriyosunda bile en erken 7.günde çıkıyor. Ben 5.gün yapmıştım negatif çıkmıştı 7.gün pozitif çıktı. Sakın moralini bozma bekle biraz daha.

Aynı durumdayım şimdi senle eşim de bana kızıyor bu kadar yıpratma stres yapma diye bu sefer de onun gözüne iyi görünme çabası yoruyor bende şu an hiçbirşeyden zevk almıyorum ama bunun geçici olduğunu da biliyorum

Canım insan dayanamıyo çıkmıcağını bile bile yapıp moral bozuyorum. Sağolun desteğiniz için moral oldunuz

O boş insanların soyu asla tükenmiyor canım. Kimi pat diye ortam içinde eee hadi artık der kimi getirir kucağına çocuk koyar Uğur olsun diye kimi gebeliğini saklar onun olmuyo bana nazar eder diye. Ben hepsini ve daha fazlasını yaşadım çevremde. Düşünmemeye çalışıyorum. Boşver biz daha rahatız istediğimiz gibi geziyoruz evde istediğimiz gibiyiz birbirimize ayırıyoruz bütün zamanı her zaman yeni evliler gibiyiz falan diye. Ama bazen o duygu patlaması bana da çöküyor. Kandırma kendini diyorum. Şu ev sessiz sedasız tatsız. O çocuk odasını çamaşır odası olarak kullanmak bile zoruma gidiyor. Ağlayamıyorum bile artık. Erkek faktörlü infertilite bizimki. Ben ağlayınca eşim çok kötü oluyor benim yüzümden diye. Destek olucaz birbirimize. Elbet Allah mükafatını verecek.

Selam cnm
Bende de kasinti ve kizariklik yapmisti. İgneyi yaparken bi damla gobegime damladi ve kizarmisti

İnşallah ikisini birden görür ve duyarsın canım benim ben duycağına inanıyorum belki seninde 2 tanedir annesi

Selam cnm
Bende de kasinti ve kizariklik yapmisti. İgneyi yaparken bi damla gobegime damladi ve kizarmisti
Geçmiş olsun canım inşallah emeğimiz boşa çıkmaz. Kızarıklık kaşıntıya bi de şişme eşlik edince korktum damara falan denk geldiyse yada ilaç dağılmadıysa diye ama çok şükür normalmiş. Düzeliyor sonradan.

İlki tutmadı malesef. 1,5 ay bekledim hem psikolojik hem fizyolojik biraz dinlenmek istedim. Haftaya histereskopi ve laparoskopi olacağım. Ondan bir ay sonra ancak transfer edebiliriz dedi doktorum.
Histeroskopi yi en basta yapilmasi gerekmiyor muydu?Kanallarina. Polip olmup olmadigi vs bakilmadan tup bebek tedavisine mi baslandi?
Bende rahim egriligi ve polip vardi. Bunlarin ameliyatini olduktan sonra tedaviye baslamistim

Aynen canm aynen bizimde erkek faktörü eşim muhtemelen ben ağladıkça üzülüyor içine atıyor onlar bizim gibi değil biz ağlayıp zırlıyoruz ama onlar içlerinde yaşıyolar. Bizimde öyle çocuk odası yemek odası şuan. Yatak odasında yatağımın yanında boşluk var hep oraya bebeğim olursa beşiğini koyacağım diyorum gece yatınca kendi kendime kuruyorum kafamda vs vs. çok zor bi dönem Allah hepimizin yardımcısı olsun canmm

Ben duymadım hiç bunu vay. Cinsiyet seçimi yaptıran tüp bebek merkezleri var bildiğim. Ama ben istemem şahsen

Bende seni ve diğer arkadaşlarımıza cik seviyorum hep mutlu ol hep gülsün yüzün inşallah kuzum benim amin amin Allahım kabul etsin dualarımızi inşallah burası gerçekten huzur veriyor insana herkesin destek olması çok güzel birşey hatirlamazmiyiz hatırlarız tabi Allahın izniyle buradakiler tek tek alacak yavrularını kucaklarina

Ne demek yanlış anlamak olur mu öyle şey evet bir iki yerde okudum aklımızda bu mevzu 3 günlük perhiz

Rabbimden hakkımızda hayırlı olanı sağlıkla sıhhatle hayırla isteyelim. Farkında olmadan bazen yakarışlarimiz dua gibi oluyor Rabbim istediğin buydu diye veriyor ama sonra daha acı şeyler yaşıyoruz. Hamile kalamiyorum diye ne çok üzüldüm bir dönem ve yakarisim 6 yıl sonra gelen 3 aylık bebeğimi elimden aldı düşük yaptım ama ben bir kez hamile kalabildim bunu öğrendim ama Rabbim den aldığım mesaj neyi istediğine dikkat et olarak algiladim. Down sendromu imiş bebegim. Üzülme demek kolay muhakkak ama hayirlisi olsun demek lazım

Değil mi ne çok var bu suursuz insanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…