İnşallah ikisini birden görür ve duyarsın canım benim ben duycağına inanıyorum belki seninde 2 tanedir annesi

Ayy kuzum inşallah inşalalh Allah razı olsun senin değerler nasıl di kuzum yazar misin karsilastiriyim bende çok istiyorum ikiz olmasını Allahım gönlümüze göre nasip etsin inşallah

Ben duymadım hiç bunu vay. Cinsiyet seçimi yaptıran tüp bebek merkezleri var bildiğim. Ama ben istemem şahsen
Bende istemem tabi ki Allah yavrumu versin de sağlıkla kız erkek farketmez. Sadece bilmiyordum böyle bir şey olduğunu. Sonuçta görünce dikkatimi çekti böyle bir uygulama var mı sizlere de yapıldı mı diye sormak istedim. Hayırlı sağlıklı evlat olsun da kız erkek önemi Yok. İnşallah ikisini de tattırır Rabbim.

Benim de kayınvalidem bütün akrabalarını toplayıp geldi bizim eve. Meğer hepsini tembihlemiş sonunda dua ederken çocuğu sıkıştırdılar araya. Sonra da işte böyle kariyerini düşünüp çocuk yapmıyorlar Allah ıslah etsin dedi benim için. Çok ağladım çok üzüldüm ama sonradan düşündüm ki ben elimden geleni yapıyorum ve kendimi bir de bu insanlar için helak etmeme hiç gerek yok. Artık canımı sıkmamaya tedavi sürecine yoğunlaşmaya çalışıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

İnsanın en yakınları böyle yaparsa milletin lafını sözünü çok görmemek lazım. Benim de 20 kilo fazlam vardı diyetisyene gittim. 10 kilo verdim bu arada kv herkese bakın nasıl zayıflamış dimi diye gözüne sokuyor. Eşimin teyzesi zayıflamış ama kilo daha çok yakışıyordu dedi. Kv ne dese beğenirsiniz. Bizde o halini seviyoruz ama çocuğu olsun diye zayıflıyor işte dedi. Halbuki kiloyla alakalı gebeliğe engel sorunum yoktu. Sadece ilaçlar da kilo yaparsa veya hamilelikte çok kilo alırsam diye diyet yapmıştım. Eşimdeki problemi gizlemek istedi aklı sıra benim kilom yüzünden olmadığını attı ortaya.

Ayy kuzum inşallah inşalalh Allah razı olsun senin değerler nasıl di kuzum yazar misin karsilastiriyim bende çok istiyorum ikiz olmasını Allahım gönlümüze göre nasip etsin inşallah
Canım benim
8.Gün / 114
10.Gün / 308
12.Gün / 896
14.Gün / 3396,76
İnşallah seninde ikizdir canım beniiiim dualarım seninle

Canım benim
8.Gün / 114
10.Gün / 308
12.Gün / 896
14.Gün / 3396,76
Benim 14.gün değerim 728'di. Her ne kadar doktorlar hemşireler alakası yok dese de betahcg değerinin çok yüksek olmasının ikiz bebekle gerçekten ilgisi var demek ki :)

Benim 14.gün değerim 728'di. Her ne kadar doktorlar hemşireler alakası yok dese de betahcg değerinin çok yüksek olmasının ikiz bebekle gerçekten ilgisi var demek ki :)
Aslında yok canım çünkü senin değerinden daha düşük ikiz duydum benim değerimden daha yüksek de tek gebelik duydum o yüzden belli olmuyo bu işler

Yazıklar olsun, çok sinirleniyorum böyle şeyler duydukça. Kendim de yaşadığım için çok iyi anlıyorum. Bu süreçte moral bozukluğu iyi değil. O yüzden olabildiğince moralimizi yüksek tutup bebeğe konsantre olmamız lazım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Çok teşekkürler canım.

Canım benim
8.Gün / 114
10.Gün / 308
12.Gün / 896
14.Gün / 3396,76

Oyy kuzum benim Allah razi olsun inşallah inşallah
Benimde
9. Gün 156
11. Gün 366
13. Gün 776
17. Günde 4191 cıktı bunu verme sebebimde leke geldi o gelince korktum da vermiştim yakin gibi değerlerimiz Allahim hayirlisini versin inşallah kuzum benjm

Arkadaşlar ben birşey danışmak istiyorum sizlere ben 33 yaşındayım doktorum devlet bir tane embriyo transferine izin veriyor 35'e kadar diyor fakat forumlarda 2 embriyo transfer edilenleri okuyorum. Bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir misiniz?

İnşallah diloşummm sende inşallah evladını sağlıkla kucağına alacaksın güzel yürekli arkadaşım

Ne kadar sıkma desem de illa canını sıkıyor insan canm Allah büyük herşeyi görüyor biz duamızı edelim bizimde yüzümüz gülecek inşallah

canım maşallah iyi gidiyor cumartesine gidecektin dimi dr

Ne kadar sıkma desem de illa canını sıkıyor insan canm Allah büyük herşeyi görüyor biz duamızı edelim bizimde yüzümüz gülecek inşallah

İnşallahh, çok yormadan, yıpratmadan, dayanamayacağımız noktaya gelmeden yüzümüz gülsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…