Bildiğim kadarıyla yasal olanın dışında yapılıyor o işlemler. 35 yaş altı tek olması gerekiyor ama özel olduğu için yapıyorlar

Canım sadece özellerin bazılarında 2 tane transfer ediyorlar devlet tek embriyo yapıyor hep

İyiyim kuzum yaa hep aynı monoton hayat.. Dün akşam bi duygusallık vardı üzerimde yatınca ağladım ağladım ben anne olamayacak mıyım die eşimde sinirlendi bana bugün pek modum yok
Neden agliyorsun kiyamam gerçi bende aynıyı tvde bebek görsem oturup ağlıyorum inşallah anne olcaksn sende kuzumm♡♡esin neden kızıyor destek olması lazm bizde çok tartışıyorduk ama smdi yerimden kallkmama izin vermiyor

Benim de özel ama Bahçeci'de 2 embriyo transferi yapmıyorlar sanırım 35 yaş altına

Anladım canım evet orası yapmıyor diye duymuştum bende değişiyor hastaneden hastaneye bazı hastaneler yapmıyor özelde olsa doktorunu ikna edebilirsin belki ama

Evet oluyor öyle normal canim

Arada geliyolar bana kuzum işte :) Sen iyisin dimi

Pes yaa Allah ıslah etsin ne diyeyim utanma olsa bu lafları etmez de neyse sinirlendim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…