Uyarı!
WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!
Uyarı için teşekkürler mune bir daha tekrarlanmayacak emin olabilirsin..

Bu değerlere göre seninki de ikiz gibi dilek:)

Allah razı olsun canım benim evet cumartesi gideceğim bakalım inşallah görürüm keseyi yada keseleri Allahın izniyle
göreceksin inşallah canım bekliyoruz hayırlısı ile senide ocak 2019 anneleri sayfasına
ben bu gün kalp atışlarınıda gördüm darısı sana olsun

Rabbim bu mübarek günde nerde evlad isteyen kulu sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

Ayy canım benim inşallah inşallah gelmez miyim gelirim tabiki

Yaa ne güzel canım benim maşallah inşallah kucağına almakta nasip olsun o minicik mucizeni sağlıklı sıhhatli bir şekilde Amin binlerce kez amin canım inşallah Allahım kabul etsin dualarımızi

Allahm kimsenin umutlarını boşa ckarmasın inşallah hepimizin Ben işleri olacak insallah♡♡
Amin canim insallah bu gun aradilar 6 tane iyi kaliteli olan emriyomu dondurdular bu gunde adet oldum e2 ve progesteran testlerimi yaptiricam insallah onlarda normal cikarsa benimde transverim yakindir

Egehanezra keşke bugün gidip bir kan verseydin kuzum ya karşılaştırırdık değerleri en azından be canım. İnşallah yükselmiştir değer hakkında hayırlısı olsun
Kuzum sağlık ocağına gittim ilaçlar için kan testi verecektim ama saat geçtiği için almadılar yarn gidip vercez bide dvlt hastanesi çok uzak özelde cesaret ister gitmeye baya yokuşta bu halde gidemedim onsallh hyrllisi olur rabbim isteyen herkese versin sanada kuzum

Amin canim insallah bu gun aradilar 6 tane iyi kaliteli olan emriyomu dondurdular bu gunde adet oldum e2 ve progesteran testlerimi yaptiricam insallah onlarda normal cikarsa benimde transverim yakindir
transfer günü sormustular bize dondurup dondurmiycamızı. Inşallah hyrlisi olur kuzu

Dondurma işlemi için ücret nasıl embriyo başına mi ve ne kadar acaba

Hahahaha iğrenç olcak amazing benmkide dalga geçiyor 2yumurta kırda yiye diye o bilincinde makaraya alıyor :) :) :)

Canın bize 2-3 gün perhiz denildi. Ve dün doktorda oldugum için dün için bugün perhize baslaması gerek dedi ve yarın yunurtw toplamwça var bizimre kafamızda takıldı çok kısa geldi süre ama artık olan oldu

Hahahahah ay ne güldüm yaaa eşlerimiz çok panik bu durumlarda bi o kadar da komik oluyolar

Onu bense yapıyorum gece yatınca hayaller kuruyorum yatagımın yanındaki boşluğa beşik koyduğumu falan benmde cocuk odası suan çamasr ve yüklük odası

Benimde eltileri min cocuklar var hepsimi cok seviyorm kendi yiğenlerm gibi özellkle bir eltimin suan 4aylık kızı var dogum undan beri hep yanındaym asırı özlğyoeum onu görmezsem . Oraya gidyorm dönerken aglıyorum. Bana geliyolar onlar gidince aglıyorum. Maşaallaj kerata cok tatlı ya bide bana teyze dedirticez eltimin kız karesi yok diye. İnsan öyle oluyor yeni evli olup hamile olanları aynı anda evlenip hamilelik olanları duyunca kötü oluyorm bnde buyuzden gizelemşlerdi Bi kişinin gebeliğin benden üzülmiyim diyrymş o yeni evliydi daha bikaç aylık çnkü ne sacma sanki öğrenmicem öprensem neolcak sanki sevinirim onun adına.

Ya benimde ilk cetrotite yapışım kötüydü ilk batırdım ilacı itemedim çıkardım başka bi yere batırdırdım meğersem gri yerinde hava varmış pıssst diye hava girdi karnıma nasıl korktum anlatamam, tabi canımın yanmasıda cabası diğerlerine göre çok acıtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…