Canım o testi mutlaka yaptır bizim ilk denememiz olumsuz oldu doktor herşey bu kadar mükemmelken neden olmadı diye şaşırıp gen testi istedi meğerse kan pıhtılaşma başlangıcı varmış ona uygun iğneyle 2. Transferim olumlu sonuçlandı ihmal etme embriyolarını boşa ziyan etme derim bu yolda harcanan tüm paralar helal olsun bana sorarsan yaptırmamak için ihmal ediceğin en son test gen testi

Dualarımdasın kuzum inşallah güzel haberler bekliyorum senden

Bahsettiği pgt canım embriyolara uygulanıyor. Senin dediğin pıhtılaşma paneli ve genetik test sanırım yanlış mı?

3 tane 5.gün embriyosu gayet iyi bir sayı. 16 yumurtan da 5.güne gidecek diye bir şey yok. Bence şükretmelisin. Pgt yollamak mantıklı en azından embriyolarda genetik sorun varsa boşa transfer olmaktan kurtuluyorsun. Maddi olarak zorlayıcı evet ama maalesef yapacak bir şey yok

Hayırlı olsun kuzum benim inşallah sonu da olumlu bitecek inanıyorum

Hadi hayırlısı canım. Sen iyi olda bsver girme.

Embriyoların donduruldu canim dun. Dondurulan embriyolar pgt yapılabliyomu. Bilgin varmi. Embriyo başı 250 dolar. Ve genelde ilk denemelere yapılmıyo ama çok kararsizim

Cok sagol..Sen nasılsın nasıl gidiyor?
İyi çok şükür canım 10 gündür bulantılar zorluyor ama idare etmeye çalışıyorum.
Bu arada 7. Haftayı doldurdum 8 e girdim.
Bugün ill defa kalp atışını dinlemeye gidicez randevum var heyecandan ölücem

gecmis olsun. Ay gittikçe büyüyor bebiş şükürler olsun rabbim sag saglim doğmasını nasip etsin. Kacta randevun ses kaydı yap herkese söyledim sanada syliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…