Bende gecen ay basladim tup bebege. ancak transfer gunu ohss oldugumu ogrendim. Dr ertelemek istedi bende kabul ettim. 4 embriyom donduruldu. Simdi 20 gune kadar adet olmayi bekliyorum. Insallah baska sorun yasamam
Sende bendensin canım ben opudan sonra 2 ay bekledim transferi son 10 gün inşallah

Maşallah canım o nasıl bi yumurtlama maşallah maşallah
Sağol canım maşaallah demeyide eksik etmemiş bol bol demişsin ben embryo coklugu na değilde tutup tutmasına inanmıyorum dogrusu tekle tutunan var cokla hiçbiri tutmayan var rabbim yardımcımız olsun basta doktorum yumurtalar güzel gelişmiyor falan dedi ben çok üzüldüm hergün ananas ve ceviz fındık yedim sigara kullanıyodm bu bahaneyle bıraktım meyve tüketmezdm tüketmeye basladım ve 10 tane yumurta var yadınw göre cok az diyen doktor şimdi bu sonucu söyledi cok sasırdım ama bu duanınfaydası inan bana 313 fatiha okudum o süreçte dondurulana kadar hergün yasin ayetel kürsü ettahiyyatü okudum bunlar faydalıyms bu sureci atlattık şimdi ameliyatı var bakalom bu sure nasıl olck rabbim herkesn yardımcısı olsun

Senin dr dan şüphe ediyorum. 10 tane yumurtan var yaşına göre çok az demesi çok enteresan böyle bir şey yok. 10 yumurta idealdir en az 5 en fazla 10 ya da 15 yumurta istenir zaten. 10 un üstü ohss riski demektir. Yaşına göre az saçmalık herkesin bünyesi farklıdır ve her ay vereceğin yumurta sayısı değişir alınan ilaca göre farklılaşır çok yumurta da kalitesiz olma ihtimali var boş çıkma ihtimali var nasıl böyle bir konuşma yapar. Moral bozuyor dr un yazık ona giden hastalara.. sen önüne bak canım bu tip dr lar tedavi sürecini zorluyor abartmakta usta oluyorlar maalesef inş olumlu sonuç alırsın

Cnm opun nasıl geçti ? Kaç yumurta toplandi. İnş güzel Yumoslar in olsun bu son olsun damla.

Cnm opun nasıl geçti ? Kaç yumurta toplandi. İnş güzel Yumoslar in olsun bu son olsun damla.
Amin kuzum saolasın. Ağrım çok hala da geçmedi. 10 tane toplanmış ama 5 6 tanesi işleme uygunmuş dr embriyoloğu aradı odasında dinlenirken tam belli de değil sanırım işleme kaç tane girer kabaca söyledi embriyolog.

Geçmiş olsun cnm. Kaliteli olsun 2 tane olsun sayıyı kafana takma inş 5.güne gider de annesine sımsıkı tutunur. Güzel haberlerini bekliyorum. Dualarim seninle .

Geçmiş olsun cnm. Kaliteli olsun 2 tane olsun sayıyı kafana takma inş 5.güne gider de annesine sımsıkı tutunur. Güzel haberlerini bekliyorum. Dualarim seninle .
Saol canım benim inşallah Allah razı olsun. Sayıya takılmıyorum hatta sayıya takılanlara kızıyorum artık olacaksa 1 taneyle de olur ben artık akışına bıraktım elimden geleni yapıyorum sonuçta hayırlısı olsun demek lazım

Gecmis olsun canimmm. Az bekliyordun masallah insallah kaliteli olurlar.

Evet cnm tabiki herseyden önce hayırlısı. Rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin ins.

korkma kuzu bnde eutyrox kullanıyorum sen nekdrlik kullaniyorsun

Cnm sen kendi dr una ciktinmi . Kanama durumu nasıl oldu.geçti inş . Bebisini sana bagislasin Rabbim kuzum.
kuzu hemen kendi dr gittim muayene etti kanama olur korkma dedi kese daha çok küçük dedi pazartesi tekrar kan vercem haftaya pzrtesside gtcem tekrar sadece anlamadığım tekrar niye kan istedi inşallah iyi bişey yoktur ilaçların bazılarını kesti pruluton vuruldum bide

Amin canım o zaman bol bol duaya devam inşallah tutunmalarıda böyle güzel olur

Maşallah canım, bak çok güzel yumurtaların toplanmış, inşallah embriyoların da sağlıkla büyüyüp anneciklerine hayırlı evlat olucaklar.

duygum seninde transferine az kaldı. Bende regl bitişini bekliyorum. Bakalim doktorum dondurulmuslarimi transfer edicekmi. Bide polip gördüğünü söylemişti. Dondurulmadan önce. Ama herhangi bi yorum yapmamıştı. Gerekli görürse bide histereskopi beni bekliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…