Çok güzel anlatmışsın kuzum

Vücut toparlanana kadar olabiliyor canım normal ama çok yoğun olmaması şartıyla. Adetin yeni mi bitti yolsa erken adet görebilirsin yine

Adetim biteli 2 hafta oldu. Çok az değil ama çok yoğun da değil, doktoruma sordum normal dedi. Böyle giderse normal bir şekilde adet olana kadar beklemem gerekecek, beklemekten çok yoruldum

Canlarımm kan verdim kadım doğumda baya bekledik eşimle acile gittik verdik artık onlarda 2 saate çıkar sonuç dediii ay bilmiyorum hayırlısı olsun değişik hissediyorum inşallah miniklerim benimledirr

Ay ben de çok heyecanlandım. Güzel haberlerini alırız umarım.

Çok şükür artış olmuş kuzum Allahım en kısa zamanda sana da bizlere de sağlıkla anne olmayı nasip etsin canım arkadaşım inşallah sende normal yolla kalırsın A anneveoglusu gibi gmz1990 . ne yaptı bende çok merak ediyorum inşallah olumludur olmazsa da daha ilk denemesi tekrar olur nasılsa

Tedaviye başladım şükür günlük 150gonalf ile. Üç gün kullanıp cuma dr gideceğim inşallah bir sürü kaliteli yumurta olur

İnşallahh, beslenmene dikkat et, moralini yüksek tut. Bir de eşinin perhiz durumuna dikkat edersiniz 3 gün perhizle örnek vermesi lazım. Güzel haberlerini alırız umarım :)

Adetim biteli 2 hafta oldu. Çok az değil ama çok yoğun da değil, doktoruma sordum normal dedi. Böyle giderse normal bir şekilde adet olana kadar beklemem gerekecek, beklemekten çok yoruldum
Ben 3 4 ay adet bile olamadım sen yine olmuşsun şükür. Beklemek en iyisi hormonların düzene girmesi gerek çünkü laparoskopi sonrası vücutta değişim oluyor zamanla toparlanıyorsun her şey fazlaca düzene giriyor için rahat olsun kuzumyüzünü asma inan bana her şey yolunda gidecek sende biraz rahatla kafanı topla güzel güzel beslen

Oyy canım benim şükürler olsun Allahıma çok sevindim hep böyle devam etsin inşallah darısı ilk başta kese sonra kalp atışı sonrada kucağına almak olsun güzel arkadaşım benim Amin amin inşallah kuzum Allah razı olsun öyle güzel olur ki mucize resmen Allahım tüm isteyenlere yaşatsın inşallah Ayy inşallah pozitif sonuç alır bende merak ediyorum tabiki olumsuz olursada pes etmek yok sonuna kadar devam en güzel örneğide sensin işte

Çok üzüldüm ama nasip böyleymiş çok şükür ki bir evladın var Allah onu sana bağışlasın. Bir daha yaşamazsın bu acıları inşallah. Bende 31 yaşındayım

Ohh süper, bu haberler moralimi yerine getiriyor :)

Allah razı olsun dileğim. Ben kaldıysam diyorum zaten (tabii nasip ama) sanırım çoğu kişide hamile kalır gibi geliyor ben umutsuz vakaydım. Senin yaş daha küçük iki denemende de pozitifi gördün sonuçta senin gebe kalma ihtimalin fazla maşallah Rabbim yardımcımız olsun kuzum ben hala oh diyemedim hep bir şeyler yaşadığım için çok kapılmak istemiyorum akışına bırakmak en iyisi

Canım benim çok şükür dualarımız kabul oldu ne olursa olsun ümidimizi kesmeyip her halimize şükretmek gerek tabi Allah herkesin yardımcısı olsun akışına bırakmak da en iyisi bence ne çok ütüne titreyeceksin ne de çok salacaksın normal bir şekilde devam etmek gerekiyor Allahım nazarlardan korusun inşallah iki yavrunun ikiside seninledir kesede belli olacak artık allahın izniyle hep dualarımdasın güzel yürekli arkadaşım benim senin desteğin yeter bana böyle güzel güzel konulup bütün olumsuzlukları atıyorsun kafamdan iyiki varsın canım benim Allahım kucağında da sevmeyi nasip edecek sonsuz inanıyorum buna Kuzum bu arada snzumra nickiyle arkadaşımız vardı hatırlarsın belki hesabı kapatıldı ama konuşuyoruz biz çok sevindi çok tebrik ediyor seni

Amin inşallah...Benim yaşım 34 ve daha yeni tüp bebek merkezine gideceğiz.. Ama yaş önemli değil bi yerde Rabbim izin verirse olucak inşallah...Rabbim bizi doğru doktorlarla ve tedavilerle karşılaştırsın...Bir an önce isteyen herkesin kucağı dolsun inşallah...

Aminn, 42 yaşında doğuran gördüm, yaşa hiç takılma ben de 33 yaşındayım. Hatta 35 olsaydım keşke de 2 embriyo konulabilseydi diyorum :) Hakkımızda hayırlısı olsun

Allah razı olsun kuzum arkadaştanda saolsun. Seni rahatlatmak için değil sadece inan olanı söylüyorum. Ben yıllardır bekledim ümitli ümitsiz etrafımda hep hamilelik haberleri sanki ben kıskanacakmışım gibi bakışlar arkamdan konuşmalar onca denemeye rağmen tutmuyor işte demeleri inan zaten kendi çektiğin yetiyor bir de onu bunu düşün. Allah sevdiği kullarını sınarmış bizler de bu sınavlardan geçiyoruz sende geçtin sabredip şükrettin elbet Allah seni mükafatlandırır ben diyordum herhalde bu dünyada değil belki öbür tarafta anne olmak nasip olur. Yine de hiç birimizin garantisi yok ama vazgeçmeyeceğiz devam edecez yola. İnşallah sağlıkla devam eder hayırlısıyla herbirimiz anne oluruz tüm kalbimle istiyorum

Tedaviye başladım şükür günlük 150gonalf ile. Üç gün kullanıp cuma dr gideceğim inşallah bir sürü kaliteli yumurta olur

hayırlı olsun inşallah sonu da çok güzel olur

canım çok sevindim maşallah maşallah

Başka bir ilaç şimdilik başlamadı üç gün kullanıp dr gideceğim ya belki o zaman ekleme yapar
Gonalf de yumurtayı büyütmek için olması lazım ben zaten pkos olduğum için yumurta çok ama büyümuyor, takviye mineral vitamin vs kullanıyorum
Canım hayırlı olsun .bende gonal f 150 ml.kullandim hergun aynı saatte almaya dikkat et tlf saatini kur.5.gün cetrodite eklenmişti.
Teşekkür ederim. İyi dedin oni saati kurayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…