Canım benim ya iyiki varsın Allah razı olsun güzel dileklerin için Rabbim seninde kalbine güzel gönlüne göre nasip etsin herşeyi inşallah O kadar zorluklardan sonra kavuşmak onu görmek hissetmek böyle bir duygu demekki kuzum Allahım her birimize yaşatsın o heyecanı sevinci inşallah sanada sağlıkla kucağına almak nasip etsin dualarımdasınız her zaman

Canım kanama alanı bende de vardı 2 kez kahverengi lekelenmem olmuştu 2 hafta önce kanama alanını bebişler yok etmiş ondan sonra çok şükür olmadı kanama alanına bağlı oluyo demişti doktor bi an önce yok olur inşallah bende bi daha karşılaşmam inşallah lekelenmeyle

inşallah karşılaşmazsın bir daha canım. ben de uzun sürünce endişelendim biraz ama bebiş iyiymiş çok şükür.

Allah razi olsun canimmmmm

Aynen bende bir iki parça alayım alışveriş şimdiden dedim ama olmadı.saglikla gelişsinler büyüsünler inşallah görmek çok iyi geliyor gerisi tuzu biberi

Canlarımm kan verdim kadım doğumda baya bekledik eşimle acile gittik verdik artık onlarda 2 saate çıkar sonuç dediii ay bilmiyorum hayırlısı olsun değişik hissediyorum inşallah miniklerim benimledirr

Ayy kuzucum benim nasıl heyecanlandım inşallah inşallah Rabbim hayırmış pozitif sonuçlar almanı nasip etsin güldürsün yüzünü inşallah hemen haber ver bizede dualarimdasin canım benim hayırlısı olsun hakkında inşallah

Canlarımm kan verdim kadım doğumda baya bekledik eşimle acile gittik verdik artık onlarda 2 saate çıkar sonuç dediii ay bilmiyorum hayırlısı olsun değişik hissediyorum inşallah miniklerim benimledirr
Hadi hayırlı sağlıklı pozitif sonuçlar nasip etsin inşallah Rabbim

Tedaviye başladım şükür günlük 150gonalf ile. Üç gün kullanıp cuma dr gideceğim inşallah bir sürü kaliteli yumurta olur

Canım benim çok şükür süper haber bu bende bu dozda aynı şekilde başlamıştım 5 gün sonra gitmiştim ilk kontrole bol bol kaliteli yumurtaların olsun inşallah

Canım benim çok şükür süper haber bu bende bu dozda aynı şekilde başlamıştım 5 gün sonra gitmiştim ilk kontrole bol bol kaliteli yumurtaların olsun inşallah
İnşallah canım amin ağzına sağlık. Sonra destek ilaç almismiydin

Evet canım yani şöyle ilk kontrole gittiğimde gonalf 150 ve menopur 75 olarak iki ilaçla başladım 5 gün sonra gittiğimde baya büyümüş yumurta var dedi tek tek saydı hatta boyutlarını o günde cetrotide diye iğne var çatlamaması için onu vermişti bu gittiğinde sanada verebilir kuzum

Aminn canim insallah..Rabbime şükürler olsun bir tane oğlum var..yas kaç..test yaptirdim pihtilasma çıktı biraz..çok kanamam oldu cnm plesantq aşağıya yerleşmiş dendi..sonra da suları geldi zaten 1gun arayla erken dogum oldu.

Gonalf yumurta sayısını çoğaltıyo, menapur veya menagon yumurta büyütüyo, cetrotide sona geldik azıcık daha büyüsünler ama kendi kendilerine çatlamasınlar önlemi; gibi mantıkta genelde... sonra da çatlatma iğnesi. Bu arada vitamin de içiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…