Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
Keskee cnm off sabahi zor ettim heycandan test yaptim az once ikinci cizgi var mii yok muuu ben bile anlamadim hayal meyal di belkide onu bile ben gormek istedim orda bilemiyorum
Yaptim cnm buraya atmaya calistim ama beceremedim sizlerinde fikrini alicaktim ciplak gozle goruluyor ama cok hafif bi arkadasada gosterdim oda goruyor resmini cektim belli olmuyor sonra efekt uygulayimca gorundi biraz sizede daniscaktim ama atamadim yaa hata veriyor
Yaptim cnm buraya atmaya calistim ama beceremedim sizlerinde fikrini alicaktim ciplak gozle goruluyor ama cok hafif bi arkadasada gosterdim oda goruyor resmini cektim belli olmuyor sonra efekt uygulayimca gorundi biraz sizede daniscaktim ama atamadim yaa hata veriyor
Merhaba canım hayırlı olsun tedavin inşallah ilk denemende alırsın pozitif sonuç Adetin 2. günü gidiyorsun iğnelere başlıyorsun genelde 10-12. günde de yumurta toplama işlemi oluyor