2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hiç çarşıya çıkmadım dha alışveriş için internette dha uygun oluyor ama gormeden de almak içime sinmiyor cnm nasl yapcam bilmiyorm :)
Canım önce çıkıp bak sonrada internetten fiyat araştır model belirleyip ben öyle yapıyorum fiyat farkı cidden baya bi oluyor

E bebekteki park yatakları görmüştüm küçük gbi geldi cnm boyutları gormeden anlayamiyorm
Benim de yerim yok yatak odamda fazla büyük de istemiyorum canım küçük olması daha iyi benim için ama gidip bakıcam ebebeğe öyle alırım

Kizlar ocak subat annelerine bakiyorum bazende millet bwbegin bezini bile paylasmis cocugun kakasini yaptigi bu kaka normal mi falan diye haninsurec boyle mi isliyo yoksa bi tuhaflik mi war kafam karisti valla

Cocuk doktorlari neler cekiyo istee hahah onlara da gonderiyolar gece gunduz bence bi tuhaflik var yaaa

Bursali arkadaslar vardi ben nerde ne var çok bilmiyorum bebek arabasi ve park yatak bulabileceğim mağaza var mi bildiğiniz ? Cıvıl ve e bebek dışında
Canım biz Bursa’da Endülüs parktaki joker’den park yatak aldık. Kampanya vardı. Bebek arabası biz de araştırıyoruz henüz karar vermedik.

Son düzenleme:
Canım biz Bursa’da Endülüs parktaki joker’den park yatak aldık. Kampanya vardı. Bebek arabası biz de araştırıyoruz henüz karar vermedik.Eki Görüntüle 2264723
Güle güle kullansın bebiş cnm haftasonu fırsat bulursam gidip bakayım orayada vişne caddesi varmış orada bebek mağazası çok dediler ama orda bulabilir miyim acaba bilginiz var mi ?

Vişne caddesinde
Güle güle kullansın bebiş cnm haftasonu fırsat bulursam gidip bakayım orayada vişne caddesi varmış orada bebek mağazası çok dediler ama orda bulabilir miyim acaba bilginiz var mi ?

Vişne caddesinde bebeciler var. İmalatçı daha çok ya da toptancı. Parekende olarak satanlarda açılmış olabilir. Gezmen gerek. Kalitesi hakkında yorum yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…