2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Magnzym için de doğal gıdalar da al canım ekstra

Erkek anneleri yenidoğan sünneti de yaptıracak mısınız?
Bnmkiler kız ama erkek olsaydı kesinlikle yaptırmayı düşünüyordum sünnet olan bebekler diğerlerine gore idrar yolu enfeksiyonu gibi şeyler daha az geçiriyormuş sünnetin öyle bir koruyuculuğu varmış birde dinimizde de doğan çocuğun 7 14 yada 21. Gün sünnet edilmesi sünnet:)

Kizlar ocak subat annelerine bakiyorum bazende millet bwbegin bezini bile paylasmis cocugun kakasini yaptigi bu kaka normal mi falan diye haninsurec boyle mi isliyo yoksa bi tuhaflik mi war kafam karisti valla
Normal canim. Bebegin sagligiyla ilgili bircok detayi kakasinda bulabiliriz. Ilk bir kac gun siyah yesilimsi yapisik bir kaka yapiyorlar. Mekonyum deniliyo buna. Anne karnındayken biriktirdigi kaka. Daha sonra kakasinin rengi aciliyo. Sari hardal tonlarina geciyor. Bazen de yesilimsi renk alabiliyor. Bunun da bircok farkli sebebi olabilir. Fazla emmek, usutmek gibi ya da yediginiz bir sey alerji yapmistir v.s. Kakada kan varsa da mutlaka doktora gostermek gerekiyor. Tabi bunlar anne sutu emenler icin. Mama icenlerin rengi ve kıvamı daha farkli oluyormus. Siviya yakin bir kaka oluyor ilk 6 ay. Ek gidadan sonra katilasiyor kakalar. Valla ben de bazen kakali bezlerin fotografini cekiyodum. Esim manyak misin diyodu:)

Mrb cnm ben bugün sağlık ocağına gittim sordum ikinci dozu vurmucaz dedi ben sorunca doktruna sor gerek görürse vurayim dedi ben de şaşırdım . Bide ben molfix almayı düşünüyodum bayağ ugguna gelmiş ben hiç migros internetten alışveriş yapmadım Kartla mi alınıyor acaba?

Maşallah cnm erkenden söylemiş doğum tarihini ya ne güzl

Hiç çarşıya çıkmadım dha alışveriş için internette dha uygun oluyor ama gormeden de almak içime sinmiyor cnm nasl yapcam bilmiyorm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…