2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım biz de bu yatağı aldık ben içe alt değiştirme ünitesi olması ve fiyatının uygun olması avantajı
Evet benimde hoşuma gitti diğer park yataklara göre de görünüş olarak da biraz daha şık buldum canım siz kaça almıştınız?

Olur canım at fikir olur

Ayy o benim korkulu rüyam ya normalde gördüğüm yerde kusarım nasıl yapıcam onu bilmiyorum kaka kelimesi bile içimi kaldırıyo
Ananem gore kakasinin kokusunu parfum diye skarsin diyo bana hep artik bilemicem ya gercekten o mevkiye gelicez ya da ananem cok cilgin

Ananem gore kakasinin kokusunu parfum diye skarsin diyo bana hep artik bilemicem ya gercekten o mevkiye gelicez ya da ananem cok cilgin
Bilmiyorum o hale gelirmiyiz nasıl olur ama altını değiştirebilmem lazım her türlü inşallah anane gibi hissederim yoksam işim çok

Kiz azicik bakim dedim cesit cesit renkte b..lari gorunxe dedim bu ne ilk basta inanmadim bide baya kahve fali yorumlar gbi yorumlamislar guzel guzel bi anda bi afalladim
yok artik diyorum. biz yapmamistik hic mayis annelerinde.

Kızlar doktora hediye alınıyormuş sanirim.doktor baska arkadasim.soyledi duymusmuydunuz ? Ben sok.oldum da
ben kendim istedigim icin almistim cnm dr.a hediye. ama ben de hep duymustum dogumda dr.a hediye aliniyor vs diye. ondan esinlenmistim.

bence cilgin

Bilmiyorum o hale gelirmiyiz nasıl olur ama altını değiştirebilmem lazım her türlü inşallah anane gibi hissederim yoksam işim çok
bez degistirirken nefes almazsin cnm.
baslar da zaten kokusuz merak etme. sut oldugu icin kokmaz. ek gida donemi sahane Efelihayat kork cabuk

Kızlar doktora hediye alınıyormuş sanirim.doktor baska arkadasim.soyledi duymusmuydunuz ? Ben sok.oldum da
Evet genelde dogumdan sonraki ilk randevuda kadinlarin elinde goruyorum kontrolde adam cicek tutuyo kadinda hediye yaptirmis tablo mablo yaptirani gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…