2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar simdi kendi doktorumdan ciktim hersey yolunda Allah a sukur kurbanda buyuk ihtimal burda olurum dedi seker yukleme testini istiyo yalniz kesin olarak ben de gidip yaptiricM artik
oh guzel haberler cnm.

@peridrol84 annelik birden.dan.diye geliyormuş tek.tesellimiz.o.be kuzum bak.sen de onayladin Allah yardimcimiz olsun
annem.sen de korkmaya yer arama he. ... cokkkk kotu olsa biz bir daha bir daha dogurur muyduk...
bi de o lohusalik var ya... tum annelok yetenekleri aninda icine isinlaniyor sanki ... sanirsin 10cocuk buyutmussun.

arka arkaya değil benim dediğim iki puset birbirine bakıyor hatta ikiz arabalarda sanırım bazılarında birbirine bağlama aparatı var istersen sökülüp ayrı iki araba oluyor.

oh guzel haberler cnm.

annem.sen de korkmaya yer arama he. ... cokkkk kotu olsa biz bir daha bir daha dogurur muyduk...
bi de o lohusalik var ya... tum annelok yetenekleri aninda icine isinlaniyor sanki ... sanirsin 10cocuk buyutmussun.
lohusalıkta insan ne değişik bir ruh halinde oluyor ya bıraksalar herkesi bir kaşık suda boğarım. sinirlenince hep hormonlardan deyip rahatlıyordum

arka arkaya değil benim dediğim iki puset birbirine bakıyor hatta ikiz arabalarda sanırım bazılarında birbirine bağlama aparatı var istersen sökülüp ayrı iki araba oluyor.
Anlamadım cnm yanyana birbirine bakan iki puset ayrı ayrı olup bağlanabilen gordum ama sanki kontrolü zor olur gibi geldi onun bilemedim

Anlamadım cnm yanyana birbirine bakan iki puset ayrı ayrı olup bağlanabilen gordum ama sanki kontrolü zor olur gibi geldi onun bilemedim
ben bir bayanda gördüm iki puset birbirine bakıyor. genişliği tek araba kadar. bir diğer modelde yan yana iki puset aralarında bağlantı aparatı var istersen sökülüp tek araba oluyorlar. ama tabiki kullanımı nasıldır kim bilir. birbirine bakan iki araba bana çok mantıklı gelmişti. (Dışardan tabiki )

Birbirine bakanları merak ettim onu araştıracağım ağırlığı boyutu fiyatı nedir bir bakayım

Merhaba güzel anneler bugün 2. Tetanozuda olduk darısı dogumdan sonra 3. Ye artık. Migros online alışverişte molfix 3d yenidogan bezler indirim de 2. Si yüzde kırk yani 200 adet bezi 75 tl ye aldım. Aslında sleepy düşünüyordum ama molfix çok uygun geldi kullanan arkadaşlar da memnun bakalım bebeğe de iyi gelir inşallah

ben bizim bezden kalmayınca sleepy aldım oğluma haftasonu. kazık gibi bir bez bakalım popoya uycak mı olmazsa bende molfix alcam.

Ben de çok sevdim hamileliği 3 ay kaldı diye üzülüyorum bile ben böyle diyince eşim sen üzülme hemen kardeş yaparız oğlumuza diyor

Iyi akşamlarrrr bugün kızımızla görüş günüydü 750 gr olmuş pıtırcık seker yüklemesi yaptirdim sonuç yarin çıkacak kramp için magnezyum başladık 25+6 dedi hastasına hala 1 hafta önden gidiyoruz 25 temmuzdan sonra heran sancin olabilir hazir ol bekle dedi doğum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…