Merhaba güzel anneler bugün 2. Tetanozuda olduk darısı dogumdan sonra 3. Ye artık. Migros online alışverişte molfix 3d yenidogan bezler indirim de 2. Si yüzde kırk yani 200 adet bezi 75 tl ye aldım. Aslında sleepy düşünüyordum ama molfix çok uygun geldi kullanan arkadaşlar da memnun bakalım bebeğe de iyi gelir inşallah
Iyi akşamlarrrr bugün kızımızla görüş günüydü 750 gr olmuş pıtırcık seker yüklemesi yaptirdim sonuç yarin çıkacak kramp için magnezyum başladık 25+6 dedi hastasına hala 1 hafta önden gidiyoruz 25 temmuzdan sonra heran sancin olabilir hazir ol bekle dedi doğum için
Kizlar ocak subat annelerine bakiyorum bazende millet bwbegin bezini bile paylasmis cocugun kakasini yaptigi bu kaka normal mi falan diye haninsurec boyle mi isliyo yoksa bi tuhaflik mi war kafam karisti valla
Normal canim. Bebegin sagligiyla ilgili bircok detayi kakasinda bulabiliriz. Ilk bir kac gun siyah yesilimsi yapisik bir kaka yapiyorlar. Mekonyum deniliyo buna. Anne karnındayken biriktirdigi kaka. Daha sonra kakasinin rengi aciliyo. Sari hardal tonlarina geciyor. Bazen de yesilimsi renk alabiliyor. Bunun da bircok farkli sebebi olabilir. Fazla emmek, usutmek gibi ya da yediginiz bir sey alerji yapmistir v.s. Kakada kan varsa da mutlaka doktora gostermek gerekiyor. Tabi bunlar anne sutu emenler icin. Mama icenlerin rengi ve kıvamı daha farkli oluyormus. Siviya yakin bir kaka oluyor ilk 6 ay. Ek gidadan sonra katilasiyor kakalar. Valla ben de bazen kakali bezlerin fotografini cekiyodum. Esim manyak misin diyodu:)
Evet canim dogrudur baya bilgi werdigini ben de kuzenimden biliyorum doktora falan atiyodu kendi doktoru istiyodu kan pihtisi falan da olabiliyodu hatta... Ama grupta herkesin paylastigini gorunc sasirdim demekki isin icine girince kadinlara normal gelmis birbirleriyle de paylasmak
İyi akşamlar kızlar .Bugün muayenemiz vardı şükür herşey ýolunda.752 gr olmuş kızımDoktor yüzünü göstermek için çok uğraştı ama Malesef yüzünü göstermedi nazlı kızım
Vişne caddesinde bebeciler var. İmalatçı daha çok ya da toptancı. Parekende olarak satanlarda açılmış olabilir. Gezmen gerek. Kalitesi hakkında yorum yapamıyorum.
Yine deneyimli anneler caylak tıfıl anneleri korkutuyor aaa dostlar insan der ki cok kolay hemencecik büyüyorlar sorunsuz herşey sessiz sakin ama yok horror time
Ah biri bana öyle dese de ben de inansam keşke hamile kalana kadar ne çabuk büyüdü diye düşünüyordum şimdi bir bir aklıma geliyor o gıcırdayan yer döşemeleri çalan kapılar ve çıt diyen elektronik cihazlar. Nasıl unutmuştum acaba yine unutup geçecek miyim diye
Kızlar lüx park yatak küçük değil iç ölçüleri 70×110 ona göre alın.Odadan odaya geçirmeyi düşünüyorsanız kapınızın en az 80cm olması lazım.Büyük bir park yatak yani.Biz aldık kurduk odamıza,isterseniz fotosunu atabilirm.
Evet canim dogrudur baya bilgi werdigini ben de kuzenimden biliyorum doktora falan atiyodu kendi doktoru istiyodu kan pihtisi falan da olabiliyodu hatta... Ama grupta herkesin paylastigini gorunc sasirdim demekki isin icine girince kadinlara normal gelmis birbirleriyle de paylasmak
Kiz azicik bakim dedim cesit cesit renkte b..lari gorunxe dedim bu ne ilk basta inanmadim bide baya kahve fali yorumlar gbi yorumlamislar guzel guzel bi anda bi afalladim