2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
lohusalıkta insan ne değişik bir ruh halinde oluyor ya bıraksalar herkesi bir kaşık suda boğarım. sinirlenince hep hormonlardan deyip rahatlıyordum
wu huuu. insanin icinden Zeyna cikiyor
sleepy cok sizdiriyor diye okudum cnm hep. o yuzden tercih etmedim ben.

R Rzg14 tesellim.sizlersiniz valla sorucaz bu nasil su nasil siz anlatcaksiniz
I ikuayko tasiyici anne sensin tasiyici alir senden gorumcen haaa
sor yavrum. ama korkma yahu. annelik bu. guzelligi de var zorlugu da..hayattaki hersey gibi.

Erkek anneleri yenidoğan sünneti de yaptıracak mısınız?
beb yaptirmadigima cok pismanim. yenidoganken degil ama 2 yas oncesi yaptirmanizi tavsiye ederim.

masallah minnosa cnm.
Kizlar ocak subat annelerine bakiyorum bazende millet bwbegin bezini bile paylasmis cocugun kakasini yaptigi bu kaka normal mi falan diye haninsurec boyle mi isliyo yoksa bi tuhaflik mi war kafam karisti valla
bence tuhaflik var cnm. abarti olmus.

Evet canim dogrudur baya bilgi werdigini ben de kuzenimden biliyorum doktora falan atiyodu kendi doktoru istiyodu kan pihtisi falan da olabiliyodu hatta... Ama grupta herkesin paylastigini gorunc sasirdim demekki isin icine girince kadinlara normal gelmis birbirleriyle de paylasmak

Yine deneyimli anneler caylak tıfıl anneleri korkutuyor aaa dostlar insan der ki cok kolay hemencecik büyüyorlar sorunsuz herşey sessiz sakin ama yok horror time
Ah biri bana öyle dese de ben de inansam keşke hamile kalana kadar ne çabuk büyüdü diye düşünüyordum şimdi bir bir aklıma geliyor o gıcırdayan yer döşemeleri çalan kapılar ve çıt diyen elektronik cihazlar. Nasıl unutmuştum acaba yine unutup geçecek miyim diye

Poklu bez fotosu atmaya hazir misin tatlı kız?

Ben bebek bezi bile gormedim daha önce, havaya firlatip murphy kanunlari geregi yuzume düşmesi bile çok muhtemel

Poklu bez fotosu atmaya hazir misin tatlı kız?

Ben bebek bezi bile gormedim daha önce, havaya firlatip murphy kanunlari geregi yuzume düşmesi bile çok muhtemel
Kiz azicik bakim dedim cesit cesit renkte b..lari gorunxe dedim bu ne ilk basta inanmadim bide baya kahve fali yorumlar gbi yorumlamislar guzel guzel bi anda bi afalladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…