2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım bu fiyata mı aldınız jokerden?
Evet, hatta hala kampanya devam ediyor. Dün akşam arkadaşımız İçin kurduk, onlarda bugün almaya gideceklerdi. Alt açma yeri var ve sallanabiliyor. Alt katında fermuar penceresi var. Çocuk kendi kendine girip çıksın diye. Biz çok beğendik

Benim baktığımla hemen hemen aynı fiyatta eğer kalite olarak fark varsa onu da alabilirim bi araştırayım canım sağol

Kapıda ödeme var ben öyle aldım kredi kartı ile de oluyor ama

Ay çok tatlış ya bunda açılır pencere de var dimi canım ?

Ekmeksiz doyamıyorum ben ya doyuyorsan valla ne güzel canım
ben de seker dusuklugu olunca, dr ya diyet yaparsin ya da 40inda insulun veririm dedi. ben de diyete gittim. o zaman beyaz unu ve sekeri 1 ay agzima surdurmedi bana. tam bugday ekmek yediriyordu sabahlari. inan insan alisiyormus. ama ben o ay gebe kalmisim devaminj getiremedim. beyaz ekmek yersen cabuk aciktiriyor..tam bugday yemenii tavsiye ederim
R Rzg14 tirsak anne klubu kursak vallahi top 5 e saglam.girerim
ben seni ilk siraya yazarim

ben park yatak hic kullanmadigim icin yorum yapamiyrm..simdi de kuzendekini getirdik. muzikli titresimli birseymis. bakalim dogumdan sonra anlarim nasil oldugunu. kucuk ama. 65×95

Beyaz ekmek ne kelime fırın ekmeği yiyorum ama Benimde öyle bi rahatsızlığım olsaydı mecbur dikkat ederdim canım mecbur kalınca herşeyi yapıyor insan

Kızlar benım karnım hıc cıkmadı eeee ne guzel dıyceksınız ama benım bebıs asagı dogru duryor ve bu gıttıgımızde karın bolgesı bır hafta gerıden gelıyordu.benım bebıs acaba beslenemıyor mu plasentada asagıda da ıdı doktorum cok rahat bır doktor korkutmamak ıcın acıklama yapmadı mı hala anlayamadm ben bu durumu baska doktora mı gıdeyım ya da basına gelen var mı. Ne zaman gıtsem bebegın kafası asagıda ve doktor dırek ordan baslıyor kafasına bakmaya ayaklara gobek delıgımın oralardan bakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…