Evet, hatta hala kampanya devam ediyor. Dün akşam arkadaşımız İçin kurduk, onlarda bugün almaya gideceklerdi. Alt açma yeri var ve sallanabiliyor. Alt katında fermuar penceresi var. Çocuk kendi kendine girip çıksın diye. Biz çok beğendik
Evet, hatta hala kampanya devam ediyor. Dün akşam arkadaşımız İçin kurduk, onlarda bugün almaya gideceklerdi. Alt açma yeri var ve saklanabiliyor. Alt katında fermuar penceresi var. Çocuk kendi kendine girip çıksın diye. Biz çok beğendik
Mrb cnm ben bugün sağlık ocağına gittim sordum ikinci dozu vurmucaz dedi ben sorunca doktruna sor gerek görürse vurayim dedi ben de şaşırdım . Bide ben molfix almayı düşünüyodum bayağ ugguna gelmiş ben hiç migros internetten alışveriş yapmadım Kartla mi alınıyor acaba?
ben de seker dusuklugu olunca, dr ya diyet yaparsin ya da 40inda insulun veririm dedi. ben de diyete gittim. o zaman beyaz unu ve sekeri 1 ay agzima surdurmedi bana. tam bugday ekmek yediriyordu sabahlari. inan insan alisiyormus. ama ben o ay gebe kalmisim devaminj getiremedim. beyaz ekmek yersen cabuk aciktiriyor..tam bugday yemenii tavsiye ederim
ben park yatak hic kullanmadigim icin yorum yapamiyrm..simdi de kuzendekini getirdik. muzikli titresimli birseymis. bakalim dogumdan sonra anlarim nasil oldugunu. kucuk ama. 65×95
ben de seker dusuklugu olunca, dr ya diyet yaparsin ya da 40inda insulun veririm dedi. ben de diyete gittim. o zaman beyaz unu ve sekeri 1 ay agzima surdurmedi bana. tam bugday ekmek yediriyordu sabahlari. inan insan alisiyormus. ama ben o ay gebe kalmisim devaminj getiremedim. beyaz ekmek yersen cabuk aciktiriyor..tam bugday yemenii tavsiye ederim
Kızlar benım karnım hıc cıkmadı eeee ne guzel dıyceksınız ama benım bebıs asagı dogru duryor ve bu gıttıgımızde karın bolgesı bır hafta gerıden gelıyordu.benım bebıs acaba beslenemıyor mu plasentada asagıda da ıdı doktorum cok rahat bır doktor korkutmamak ıcın acıklama yapmadı mı hala anlayamadm ben bu durumu baska doktora mı gıdeyım ya da basına gelen var mı. Ne zaman gıtsem bebegın kafası asagıda ve doktor dırek ordan baslıyor kafasına bakmaya ayaklara gobek delıgımın oralardan bakıyor.