- 10 Nisan 2019
- 417
- 2.518
- 63
Bende 24+6 yım şuan +8 kilodayım 70le hamile kalmıştım. Hatayı en başında yaptım ben 60la kalmam gerekiyordu. Doktar bana 14le tamamlarsan iyi olur demişti ama bende 16yı görürüm diye düşünüyorum. Sonuç olarak yine sağlıkla doğsunlarda diyip aminle konuyu bağlıyorumkilo konusunu acarsam kizar misiniz ahaha..
bugun 25+5 teyim ve tam olarak 11 kilo almis bulunmaktayim (71 ile basladim 82yim). kendime 16 kilo alabilirsin toplam demistim. onumuzdeki 3 ayi 5 kilo alimiyla tamamlar miyim sizce, ne dersiniz? bacaklarim kalcalarim genisledi ama asiri rahatsiz edici yonde degil henuz. simdilik iltifatlar almaya devam ediyorum, okadar sene bekar sikir sikir 10 cm topuklarla gezmeme aliskin olan cevrem yine de koca gobegimi de yakistiriyorlar:)))
Benim gittiğim devlet hastanesinde daha önceden dogumhaneyi gezmistim doğum için gittiğinde odaya alıyorlar orda plates topu falan var sanci çekerken rahatlamak için yanına bı kişi gelebiliyor doğum başlarken yatağını çatal şekline getirip dogumuda orda yaptırıyorlar ev ortamı gibi hazırlamışlar rahat hissedilsin diye ayrıca suda doğum bölümüde var ben nasip olursa suda doğum düşünüyorum bu konuda fikri olan var mı?
Yok ben tarihi de biliyorumBelki de gec dollenmedir o yuzdn oyle cikiyodur usg de . gece burnundan dolayi tıkaniyorsan yatmadan bi sprey sık bence. Ben sıkmadan rahat uyuyamiyorm
3 kilo dogarsa babaya gel de anlat. Adam 5kg dogmus, kayinvalidem küçük olsun diyor hep kadin 3 cocugunu da 5kg ya yakin dogurunca boşa hamallik sana yazik diyor ama koca kişisi et yemiyosun sigara iciyosun çocuk küçük olacak demekte.canım benim buyuk kızımda öyleydi 1 haftaya yakın geriden geliyordu. Normal gayet sağlıklı bir bebek olarak doğdu.3150 gr dı. 2 yasına kadar tomnbişti sonra zayıfladı şimdi yemediği için çok zayıf buyu normal ama .
78 kiloyum şuan boy 1.67 +8 kilodayım cnmYok ben tarihi de biliyorum
3 kilo dogarsa babaya gel de anlat. Adam 5kg dogmus, kayinvalidem küçük olsun diyor hep kadin 3 cocugunu da 5kg ya yakin dogurunca boşa hamallik sana yazik diyor ama koca kişisi et yemiyosun sigara iciyosun çocuk küçük olacak demekte.
Yiyemiyorum eti, bir degisik oldum hamilelikte. Onceden de etcil degildim ama yerdim artık yok pek. Tavuk zaten gormeye kokusuna katlanamiyorum. Omega 3 hapiyla da yeterince yagda kızarmış kılçık tadi oluyor ağzımda, haftada iki haftada bir ancak çarşıya inip yiyorum.
Doktor da proteine yuklenicez, karbonhidrat catlagi da arttirir vs dedi.
Bu arada kilo yazanlar boylarini da yazabilir mi? Ben de 85 oldum ama 1.58im. baya yürüyen top yani. +8 deyim doktor 87de anlaşalım dedi. 35 yasinda bile 62 kilo hafif tombul olan kadının geldiği hale bak ya. Allah'tan adam 120 kilo da yaninda hala insani görünüyorum.
Ve ishal çok kötü birisi kızlar, carsiya indim soğuk ter boşaldı iyi kazasiz eve donebildim, büyük rezillik
Yok canım kızar mıyız hiç:)kilo konusunu acarsam kizar misiniz ahaha..
bugun 25+5 teyim ve tam olarak 11 kilo almis bulunmaktayim (71 ile basladim 82yim). kendime 16 kilo alabilirsin toplam demistim. onumuzdeki 3 ayi 5 kilo alimiyla tamamlar miyim sizce, ne dersiniz? bacaklarim kalcalarim genisledi ama asiri rahatsiz edici yonde degil henuz. simdilik iltifatlar almaya devam ediyorum, okadar sene bekar sikir sikir 10 cm topuklarla gezmeme aliskin olan cevrem yine de koca gobegimi de yakistiriyorlar:)))
Aa sürpriz yaptı bebiş görüyo musun sağlıkla hayırla gelsin inşallahartık aldıklarımı hediye edeceğim birilerine. duygularım karışmadı benim ama tabi bir şok yaşadık. hayırlısı böyleymiş. sağlıkla doğsunlar önemli olan o. hep diyordum. kız olursa bana iyi olur bir kızım bir oğlum olur. erkek olursa oğluma iyi olur arkadaş olur diye. oğlumda 12 haftada erkek dediler değişmedi bunda 16 20 kız 24 erkek
Asya da napıyon bacım ya nerdesin hangi ülke çinçançonlar var mıEğer hamilelikte çok kilo almak istemiyorsaniz Asya'ya gelin. Zaten yiyecek bir şey olmadığı için isterseniz de kilo alamıyorsunuzo tatlılar börekler çörekler kim kaybetmiş ki biz bulalım. 6. Ay bitmek üzere ben +3.5 hala. Tüm kilo hakkımı Türkiye'ye saklıyorum
en önemlisi o zaten sağlıkla gelsin de. iyi ki çok eşya almadım. aldıklarımı da artık hediye edeceğim kız bebeği olacak tanıdıklarım var. bazen diyorum neye niyet neye kısmet.Aa sürpriz yaptı bebiş görüyo musun sağlıkla hayırla gelsin inşallah
İlk 6 ayda 5 kilo verip son 3 ayda 35 kilo alan kardesimi birinci seçiyorum.Yok canım kızar mıyız hiç:)
forumda ki eski konulardan son 3 ayda kaç kilo almışlar var mı öle bir sohbet onlara bakıyordum:) kilo konusu hiç kapanmadı yani sen açmadın:) buda herkesin bünyesi ile alakalı durum yine, kimisi 20 ile 30 haftalar arası alıyor ve duruyor diyor, kimisi son 3 ayda 10 kilo aldım diyor:) yaşayıp göreceğiz!
İnanmam ciddi degilsindir yaİlk 6 ayda 5 kilo verip son 3 ayda 35 kilo alan kardesimi birinci seçiyorum.
Yoo ciddi. Biz gorusmuyorduk o dönem, bunu anlattı üstüne hala metroda falan hamile sanıp yer veriyorlar dedi. Cocugu da 10 yaşındaİnanmam ciddi degilsindir ya
Çok değişik ama insan kendini alıştırıyor o fikre sonuçta hediye etmekle iyi yaparsın mantıklıen önemlisi o zaten sağlıkla gelsin de. iyi ki çok eşya almadım. aldıklarımı da artık hediye edeceğim kız bebeği olacak tanıdıklarım var. bazen diyorum neye niyet neye kısmet.
bunun üzerine kilo konusunu kapatalım bence:) ayda 12 kiloya yakın mı aldı yani.İlk 6 ayda 5 kilo verip son 3 ayda 35 kilo alan kardesimi birinci seçiyorum.
Ne güzel devlet hastanesiymiş o ya, herkese mi aynı uygulamayı yapıyorlarmış?Benim gittiğim devlet hastanesinde daha önceden dogumhaneyi gezmistim doğum için gittiğinde odaya alıyorlar orda plates topu falan var sanci çekerken rahatlamak için yanına bı kişi gelebiliyor doğum başlarken yatağını çatal şekline getirip dogumuda orda yaptırıyorlar ev ortamı gibi hazırlamışlar rahat hissedilsin diye ayrıca suda doğum bölümüde var ben nasip olursa suda doğum düşünüyorum bu konuda fikri olan var mı?
Kiz sok oldum yuh ya ne dicem her yero çatlatır o.ayy düşününce Allah korusunYoo ciddi. Biz gorusmuyorduk o dönem, bunu anlattı üstüne hala metroda falan hamile sanıp yer veriyorlar dedi. Cocugu da 10 yaşında
Her hamilelik kendine özelmiş gerçekten son üç ayda 10 kilo alınabilir ama ben de yaşadım onu ilk hamileliğimde bebik zayıf dedi doktor ayy ben nasıl üzüldüm gece gündüz yemeğe verdim kendimi bebiş 3.350 doğdu anca ama ben aldım alacağımıbunun üzerine kilo konusunu kapatalım bence:) ayda 12 kiloya yakın mı aldı yani.
Kalk.yemek.yiyelimbunun üzerine kilo konusunu kapatalım bence:) ayda 12 kiloya yakın mı aldı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?