2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
O hangi devlet hastanesi ayol ne guzelmiss ama catala almasalar iyidi :) suda dogumu bende arastirmistim turkiyede tam anlamiyla olmuyomus sadece dogurana kdr icinde rahatlamani sagliyolrmis diye okumustm ama bilemiyorum tabi
Manisa Akhisar'da bı kaç sene önce yenilenerek yapıldı ve özel gibi oldu güzel yani evet suda doğum öyle oluyormuş ama rahatlayip açılma olduktan sonra yine kolay olur diye düşünüyorum

Sonra veremezsen ne halt etcen onu da düşün bence
Abimin Alman sevgilisi de 42 kilo almış.

Benim onum açık ya, yüksek kiloyla baslamasam daha rahat hissederdim bu konuda.
Sizin.sulale yemin ederim.korku film.serisi arkadas bu nedir yahuuu bogazima dizdin.lokmalarimi

Ne güzel devlet hastanesiymiş o ya, herkese mi aynı uygulamayı yapıyorlarmış?
Darısı diğer hastanelerin başına diyeyim
Tabi canım orda doğum yapan herkes için öyle anne dostu unvanı var hastanenin gebe okulu falanda var gidemedim daha işi bırakınca son ayda gitcem artik

Zeytinliii Allah kabul.etsin bak.zorlama.kendini.doktorun izin verdi mi
Allah razı olsun canımm yok zorlamıyorum zaten diğer çocuklarda denedim mesela tutamamıştım elim ayağım titriyordu açlıktan fenalık geliyordu ama bunda öyle Bi his yok çok şükür daha küçük belki ondan doktora gitmedim daha yaa duysa kızar bile bence

Bende ilk 4 ayda 4 kilo verip iki ayda geri aldım 4 kiloyu hızlı gidiyor sanırım benimde
Yok ya ayda 2 kilo normal bence hiç çok değil okuduğum yerlerde de öyle yazıyordu zaten ayda 1 ya da 1.5 kilo alınabilirmiş bu haftalarda biz çok iyiyiz kızlar maşallah ilk hamileliğimde her ay dörder gidiyordum

Oruç tutuyorum diye kendimi perişan ediyorum akşam ye iç ye iç o 8 saat içinde karnım 9 aylık oluyo resmen hala dayanabiliyorum dayanamadığım an bırakıcam mecbuurr
Maşallah canım Allah kabul etsin ben cesaret edemedim ya eşim de istemedi bide aşçı olarak çalıştığım için dayanamam belki dedim pazar günü denerim belki niyetlenirim evdeyken

Kendini iyi hissediyorsan guzel Allah sabrini versin de doktora keske danissaydin canim.gelisimi.icin.belki.bisey derdi

Maşallah canım Allah kabul etsin ben cesaret edemedim ya eşim de istemedi bide aşçı olarak çalıştığım için dayanamam belki dedim pazar günü denerim belki niyetlenirim evdeyken
Allah razı olsun ama çalışıyorsun sen tutma zaten ben evde yatış yapıyom ohh

Aynen böyle giderse iyi aslında kalan 3 ayda 6 kilo alırsam 10 kilo ile kapatırım iyi olur ama dhada hizlanirsa bilemiyorum tabi

Aynen böyle giderse iyi aslında kalan 3 ayda 6 kilo alırsam 10 kilo ile kapatırım iyi olur ama dhada hizlanirsa bilemiyorum tabi
Ben 35 duydum ya artik.iflah olmam sonra adima tirsak anne diyorlar

Kendini iyi hissediyorsan guzel Allah sabrini versin de doktora keske danissaydin canim.gelisimi.icin.belki.bisey derdi
Doktor mevzu karıştı benim ya gittiğim doktor ayrılmış hastaneden bu ay başka doktora gidicem randevum 21 inde arayamam da numarası yok boool bol yiyip içiyorum inşallah gece 3 litre su içtim normalde 2 yi geçmiyordu bu sefer de tuvalet yolunu mesken tuttum bakıyım duruma göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…