2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ay hadi insallah, dur ezberliim senin nicki ona gore arada yazarim neoldu senin kilolar diye

Boyunuz uzunsa kaldırırsınız kıloyu 16 kılo vermıssen kendıne kımse karısamaz
ne uzunu yahuuu, 1.62 boyum!
bide kalcamin ustunde ayri bir cumhuriyet olustu o beni rahatsiz ediyo. bildiginiz kalcamin hemen ust kismi normalde iceri kivrilirdi (yine oyle ama simdi daha yukaridan) resmen altinda boyle nasil desem..ayri bir cumhuriyet olustu iste! ay foto cekip atiim birazdan anlarsiniz ne demek istedigimi. sizlerde oldu mu merak ediyorum.

ayni hatayi yapmisiz ne diyim ahahah. ama benim karnim cooook önde. 6,5 diyorum, sasiriyorlar.

e kuzum bende 1.62yim. nöriim kilo almiim mi yani hamileyim diye. benim vucudum kiloyu oldum olasi sevmistir zaten. esim ilk 5 ayda benle beraber gobeklenince kendini acayip spora verdi yeniden, tekrar gitti gobek. bizimki biraz asiri kasli, yani genisliginin yanina yakisiyorum sukur ahah.
ramazan sonrasi tatil yap bikac gun dedim (hangi akila hizmet dediysem), niyetim ramazanda gobegini tekrar cikartmak. amin hahah.

Sen.gidiyorsun.onu soracaktim yuzustu yatmayi onermiyorlar ondan.dolayi biraz çekincelerim var neden onermiyorlar dersen oksijen bebege gitmiyormus
cuma tekrar gitmistim, kalcama coook yapti masaji oram rahat ama sirtimin ust kismina az yapti, oralarim tikali hafiften simdide. bu hafta durayimda haftaya yeniden randevulesiim.
bana cok iyi geliyor, cok cok iyi hemde. bebegim sence ben bu karinla karin ustu yatabilir miyim, mumkun degil. yan yatiyosun, altta kalan bacagi duze yakin birakiyosun, ustte olan bacagin dizini kiriyosun biraz, alttakinin onune atiyosun. karnin guzel destekleniyor bu yatis sayesinde.
uyurken oyle uyuyordum ama artik bacak arasina yastik aliyorum kalcalarima yuklenmiim diye.

canım eşinini ne düşündüğü değilde sağlıklı olması önemli olan. benim eşimde 4,5 kg doğmuş ne faydası var.... Hep hasta büyümüş kayınvalşdem bankada calısıyormuş hep hastydı diyor. Ayrıca dr lar büyük bebek istemiyorlar. Et yemek lazım evet dene neler yiyebilirsin. döner, köfte ,antrikot, kuşbası, ya da yemekelrin içinde kıyma olarak. Tavuk yeme zaten ne oldugu belli değil... Balık da geçti zaten mevsimi....
Ama sigara içmeni anlayamadım oda büyümede gerilik yapar lütfen içme !!!!!

ama işte önemli olan şekerimizin düşmesi yoksa çok zorlancam ben ya. kilo şuan ikinci planda ama nasıl keseceğiz acaba hamurişlerini çikolataları

ama işte önemli olan şekerimizin düşmesi yoksa çok zorlancam ben ya. kilo şuan ikinci planda ama nasıl keseceğiz acaba hamurişlerini çikolataları
tatlim ben kestim bile. beyaz ekmek zaten yemiyordum. koyu kepekli makarna falan aldim gerekirse kullaniim diye. ama patatesi kesmeyi dusunmuyorum, okadarda uzun boylu degil zaten her gun yemiyoz ya.
dun mesela seker katkili hicbirsey yemedim (aksam ufacik bi dilim hafif bisey). ama aksam az biraz uzum yedim, ve karpuzu bol yedim. yaban mersini cok yiyorum, oda iyi geliyor sekeri bastirmak icin. ayrica ofise giderken kahvaltilik ekmege yaglamak icin biseyler bulamiyodum (kasardan baska), dun aksam seker katkisiz naturel iki cesit surmelik bisey aldim. simdi kizlar kizmayin yemek yaziyosun falan diye. uzumu karpuzuda mi yazmiyalim canim haha. seker katkisiz agir bitter cikolata alacaktim ama oda cok aci oluyo almadim.

surda uc ay kaldi. kilo alimimiz yavasliicak dedigin gibi, her iste vardir bir hayir diyelim napalim:)

Herkesin sıkıntıları aynı olunca icim rahatlıyor iyi bari sorun bende degil diye sabahlari 6.15 te alarm çalıyor ama saat 5.30 deyince benim tuvaletim geliyor zor yetisiyirum tabi uykuda gidiyor 1 saat yatakta telefonla oynuyorum sonra ise gidiyorum agrim hala devam ediyor doktoru aradim normal dayanamazsan parol iç ordan cocuk çıkacak genişliyor dedi belim ayri karnim ayri ağrıyor ve daha 26. Haftadan böyleyken 13. Hafta sonra nasil olacağım Allah bilir ikinci trimester güzeldi son 3 ay en zoruymus başlangıcını yapıyorum yavaş yavaş

Evet ya en son ay çok ağırlaşıyor insan göbek irileşiyor baya yatmak falan hayal oluyor hele yaz sıcağında ama sona doğru sağlıkla ilerlemek de nimet yani kıymetini bilelim azıcık zorlanıp üstesinden gelicez evelallah ben uyku problemi ağrı sızı çekmiyorum daha Bi ay sonra başlar benim de daha erken diye bence ama çatı bölgesi acayip ağrıyor 2 gündür yürürken geçer inşallah

Ayda 2 bence de mantikli, ben 1-1 giderken 3-3 oldum, hele kilon da normalse başlangıçta bence baya güzel.
Bence de böyle devam ederse güzel olur o zaman dediğin gibi. 50 ile başladım şuan 50 oldum yine ..sende 3 almışsın ama belki bidaki ay az Alcan belli olmaz dengelersin yani

Canım malesef ki hemen hemen hepimiz aynı durumdayız.İnşallah bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda bu yaşadığımız zorlu süreci unutacağız.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

canım günaydın, inan bende öyleyim ağrım sancım uykusuzluk diz boyu ama aklıma bebiş gelince sonsuz bir enerji doluyor. bebişine kavuşacağın günü düşün güzel şeyler düşün :)

Tam olarak yazmak istediklerim... aynı kelimesi kelimesine hamilelik depresyonu bence de....

Sanırım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz yalnız değilsin. Allah yardımcımız olsun. Bazen nefes almak bile güçleşiyor, göğsüm ağzımdan çıkacak gibi oluyor..

Teşekkür ederim destekleriniz için kızlar. Bu ara baya melankolik takılıyorum. Eşim de pazartesi gününden beri gece vardiyasında yalnız kalıyorum onunda etkisi oldu sanırım. Cuma günü anneme gidicem ruhen toparlanmama iyi gelecek diye düşünüyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

bende dediğin tam buğday ekmeğinden başka yemiyorum ama yasak ola şeyler cazip gelir ya zor gececek gibi geiyor :) mesela meyveyi kısıtlamam gerek dondurma yazın sıcağında yemezsen nasıl için soğusun :)

Bugün sağlık ocagina gittim rutin tahliller icin kan degerim 13den 11e düşmüş. Ferritin yani demir deposu da azalmaya başlamış bu ay demire başlıcam ve yeme duzenimi de ayarlcm doğal demir deposu var mı anneler bldgnz??
Bir de kilo için yazmssnz ben şuan hamile oldgm kiloya döndüm. Boyum 167 ve kilomda 84 85 arasi gidip geliyor. Umarım 90 ile bitiririm çok almam vermesi gözümü korktmyr da yazın sıcağı beni korkytr

bende dediğin tam buğday ekmeğinden başka yemiyorum ama yasak ola şeyler cazip gelir ya zor gececek gibi geiyor :) mesela meyveyi kısıtlamam gerek dondurma yazın sıcağında yemezsen nasıl için soğusun :)
acaba sudondurmalari mi yapsak? meyve sikip suyla karistirip dondurma kulahlarinda buzluga mi atsak.
cayina tarcin cubugu at kuzum, sekeri muazzam dengeliyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…