2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cıddi msn ya ne yedi ne içti Allah aşkına 1 ayda 10 küsür kilo nasıl alınır 3 aya bölünce 35kiloyu aşırı mi yedi ne yaptı
Dedigim gibi o dönem hic gorusmuyordum, bilemiyorum nasil ne yedi de aldı o kadar. Gecen geldiğinde anlattı.
Gecmiste ağır anemi gecirdim. Sana pekmez ye et ye diycekler, icindeki demirin emilimi hic bir zaman hap/surup/igne kadar olmayacak. Disardan desteklemen şart.

acaba sudondurmalari mi yapsak? meyve sikip suyla karistirip dondurma kulahlarinda buzluga mi atsak.
cayina tarcin cubugu at kuzum, sekeri muazzam dengeliyormus.
en büyük derdimiz bu olsun diyelim :) çay içmiyorum hiç aslında içtiğim suya atabilirim o hiç gelmedi aklıma :) sana ikinci şeker yüklemesi yaptılar mı?

ay bende kendi kendime nazar değdirdim herkes nasıl sıkıntılarla uğraşıyor benim ne midem bulandı ne kustum nede bi tarafım ağrıyor keşke herkes benim gibi hamile olsa diodum demez olaydım 3 gündür bel ağrısı hani böle oduna vursalar belime hissetmem yani o derece, ve mide yanması soda kesmiyor artık

Hanimlar selamlar baya bi yazismisiniz bu ara gercekten hislerimi paylasmaya bile mecalim yok o yuzden az yaziyorum... hamilelik depresyonu mu diim ne diim hayata karsi asiri isteksizlik var anlamadim neden boyle oldu ve 2 3 gundur surekli kalbim agriyo sordum olabiliyomus bu haftalarda agirlastik artik kalbe basinc yapiyomus... Alerji haplarimi kullanmak istiyorum kullanamiyorum hapsurmaktan burnumdan kan gelmesinden asiri halsizliktenn kusucam.. Allah gunah yazmasin cok buyuk bi derdim yok ama sanki biri arkadan itekliyoda o sekilde hayata devam ediyomusum gbi, ustumde olu topragi war resmen evde basar oldu

Soğuk sıkım keçiboynuzu pekmezi al canım.Ben günlük bir kaşık tüketmeye çalışıyorum.

Karadut özü kan yapıyomuş canım. Sulandirip meyvesuyu gibi iciliyo tavsiye ederim

Soğuk sıkım keçi boynuzu özü öneririm canım hemen 1 haftada yükseltiyor demiri. Sütlü ve kafeinli gıdalarla alma ama , Gunde 2 tatlı kasıgı yiyebilirsin. Ayrıca içinde çinko da oldugu için bagışıklık sistemini de güclendirir. Saçlara ve tırnaklara da faydası çok :))))

oyyy canısı Mide yangını için süt iç ama o da kesmezse gaviscon yada renine şurup içebilirsin. Doktor bana verdi bu şurupları bir zararı yokmuş

Mide yanması dediğin reflü sanırım canım kefir cok iyi geliyor reflü ye

Cıddi msn ya ne yedi ne içti Allah aşkına 1 ayda 10 küsür kilo nasıl alınır 3 aya bölünce 35kiloyu aşırı mi yedi ne yaptı
Canım kılo degıl odem olmustur. Bazen ben bıle bır kılo farkla uyanıyorum sonra bol su ıcıyorum ıkı gune eskı halıme donuyorum. Mıllet ıste dogumdan sonra 20 kılo bırden verdım dıyor mesla hep odem ınıyor ondan. Kılodan daha tehlıkelı odrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…