Bugün sağlık ocagina gittim rutin tahliller icin kan degerim 13den 11e düşmüş. Ferritin yani demir deposu da azalmaya başlamış bu ay demire başlıcam ve yeme duzenimi de ayarlcm doğal demir deposu var mı anneler bldgnz??
Bir de kilo için yazmssnz ben şuan hamile oldgm kiloya döndüm. Boyum 167 ve kilomda 84 85 arasi gidip geliyor. Umarım 90 ile bitiririm çok almam vermesi gözümü korktmyr da yazın sıcağı beni korkytr
Gecmiste ağır anemi gecirdim. Sana pekmez ye et ye diycekler, icindeki demirin emilimi hic bir zaman hap/surup/igne kadar olmayacak. Disardan desteklemen şart.
en büyük derdimiz bu olsun diyelim :) çay içmiyorum hiç aslında içtiğim suya atabilirim o hiç gelmedi aklıma :) sana ikinci şeker yüklemesi yaptılar mı?
en büyük derdimiz bu olsun diyelim :) çay içmiyorum hiç aslında içtiğim suya atabilirim o hiç gelmedi aklıma :) sana ikinci şeker yüklemesi yaptılar mı?
ay bende kendi kendime nazar değdirdim herkes nasıl sıkıntılarla uğraşıyor benim ne midem bulandı ne kustum nede bi tarafım ağrıyor keşke herkes benim gibi hamile olsa diodum demez olaydım 3 gündür bel ağrısı hani böle oduna vursalar belime hissetmem yani o derece, ve mide yanması soda kesmiyor artık
Hanimlar selamlar baya bi yazismisiniz bu ara gercekten hislerimi paylasmaya bile mecalim yok o yuzden az yaziyorum... hamilelik depresyonu mu diim ne diim hayata karsi asiri isteksizlik var anlamadim neden boyle oldu ve 2 3 gundur surekli kalbim agriyo sordum olabiliyomus bu haftalarda agirlastik artik kalbe basinc yapiyomus... Alerji haplarimi kullanmak istiyorum kullanamiyorum hapsurmaktan burnumdan kan gelmesinden asiri halsizliktenn kusucam.. Allah gunah yazmasin cok buyuk bi derdim yok ama sanki biri arkadan itekliyoda o sekilde hayata devam ediyomusum gbi, ustumde olu topragi war resmen evde basar oldu
Bugün sağlık ocagina gittim rutin tahliller icin kan degerim 13den 11e düşmüş. Ferritin yani demir deposu da azalmaya başlamış bu ay demire başlıcam ve yeme duzenimi de ayarlcm doğal demir deposu var mı anneler bldgnz??
Bir de kilo için yazmssnz ben şuan hamile oldgm kiloya döndüm. Boyum 167 ve kilomda 84 85 arasi gidip geliyor. Umarım 90 ile bitiririm çok almam vermesi gözümü korktmyr da yazın sıcağı beni korkytr
ay sonuna kadar gel dedi o süre zarfında da dikkat et protein ağırlıklı beslen dedi ya bakalım inşlh düşmüş olur ama o koca şeyi aç içipte nasıl düşsün şeker ya :)
Bu arada grupta bir tek ben mi yaptırdım emin değil,m amniyosentezi, kesin sonucu yazmadım hızlı fish testini yazmıştım da , genetik anormallik yok çok şükür.
Soğuk sıkım keçi boynuzu özü öneririm canım hemen 1 haftada yükseltiyor demiri. Sütlü ve kafeinli gıdalarla alma ama , Gunde 2 tatlı kasıgı yiyebilirsin. Ayrıca içinde çinko da oldugu için bagışıklık sistemini de güclendirir. Saçlara ve tırnaklara da faydası çok :))))
ay bende kendi kendime nazar değdirdim herkes nasıl sıkıntılarla uğraşıyor benim ne midem bulandı ne kustum nede bi tarafım ağrıyor keşke herkes benim gibi hamile olsa diodum demez olaydım 3 gündür bel ağrısı hani böle oduna vursalar belime hissetmem yani o derece, ve mide yanması soda kesmiyor artık
Canım kılo degıl odem olmustur. Bazen ben bıle bır kılo farkla uyanıyorum sonra bol su ıcıyorum ıkı gune eskı halıme donuyorum. Mıllet ıste dogumdan sonra 20 kılo bırden verdım dıyor mesla hep odem ınıyor ondan. Kılodan daha tehlıkelı odrm