Anlaşıyor bunlar içerde telepatik yöntemle bak görün aynı durum bende de var kaç gündür zayıf hareketler çıkınca acısını çıkartacaklar fırtına öncesi sessizlik bu
Epidural doğum mu dediniz vuhuuuu.hic cesaret edemem.ben yaaa tırsarım heralde..ilki genel di muhtemelen buda öyle olacak..doğum anı ve sonrası genele gore rahat ve güzel oluyor ama benim için yemez
Günaydın mutlu sabahlar hayırlı cumalar dilerim bugün bizde iki basamaklı sayılara düştükyinede daha çok var geçmiyor sanki heyecanla beklediğimiz için sanırım
Günaydın güzel anneler cuma en sevdiğim gün. bir de yarın doktora gidicez kontrole çok merak ediyorum oğluşumun gelişimi nasıl yüzünü görebilicek miyiz acaba Bugünün mesaisi de bi bitsin hayırlısıyla da haftasonu azıcık dinleniyim. Gerçi ev iş dolu nasıl olucaksa o dinlenme Pazartesi evin su tesisatı değişecek vealaturka tuvalet yenilecenek vay bnm başıma gelenler
Yarin ben de seker.yuklemem.yapılacak desene buyuk.gun ucumuze hahahah Allah guzel.sonuclar.almamizi nasip.etsin Kktphncanne
ben alıştım.hep.popo hep popo yarinda popo gosterir ınşallah senin.ufaklik uslu olur ve gorursunuz yuzunu
Gunaydinnnn guzel.anneler civcivleri mutlu saglikli gunler.diliyorum.herkese ve hayırlı cumalar Allah tum.dualarimizi.kabul etsin
günaydın güzel anneler,
sabah sağlık ocağına gittim, 2. doz aşımı oldum:)
umarım buda ilki gibi sorunsuz geçer.
fakat ben mide yanmasından gece uyuyamadım balayı bitti mi şimdi onu mu anlamayalıyım
günaydın güzel anneler,
fakat ben mide yanmasından gece uyuyamadım balayı bitti mi şimdi onu mu anlamayalıyım
günaydın güzel anneler,
Bitti valla hemde ne bitti. Benim zaten geç başlamıştı erken bitti. Her sabah kahvaltıdan sonra mide yanmasından deliriyorum ve renine tablet alıyorum o bile bi iki saat tutuyo sadece sonra yine başlıyo. Mide yanması olmayanlar kıymetini bilsin valla
Günaydın herkese.
Mide yanması dönem dönem oluyor bende, ne yediğime bir bakıyorum, şüphelendiğim şeyleri kesince mide yanması da genelde kesiliyor. Pineapple60
gözün aydın, çok sevindim, darısı diğer bekleyenlerin başına inşallah :)
Doğuma eş girmeli mi diye konuşulmuş, bence kesinlikle girmeli, o anı beraber yaşamak paha biçilemez
Benim eşim de girmek istememişti, tüm hamileliğim boyunca sen de gir demiştim ikna edememiştim, sonra doğum fotoğrafçımız mutlaka girmelisin diye diye zorla sokmuştu, hep iyi ki de girmişim der.
Zaten başucunuzda duruyor, hiçbir şey görmüyor, o yüzden hiç endişelenmeyin.
Bir de doğum korkusu olanlara hatta olmayanlara da tüm hamilelere Hypnobirthing Mongan Yöntemi kitabını kesinlikle öneriyorum, doğumla ilgili bakış açınız tamamen değişecek.
Benim ilk doğumum normal olmasına rağmen bazı şeyler kafama çok takılmıştı, bu kitap hepsinin cevabını bulmamı sağladı.
Acimadi dimi benim ilki uc gun sizladi digeri pazArtesi gunu olcak gecmis olsun canim miden icin doktora danissana
[/QU
yok canım acımadı, diğeri 1 kça gün hafif sızlamıştı sonra geçmişti. umarım buda öyle olur
Bitti valla hemde ne bitti. Benim zaten geç başlamıştı erken bitti. Her sabah kahvaltıdan sonra mide yanmasından deliriyorum ve renine tablet alıyorum o bile bi iki saat tutuyo sadece sonra yine başlıyo. Mide yanması olmayanlar kıymetini bilsin valla
Bnde epidural düşünüyorum ve sakinleştirici kesinlikle vermeleri gerek bana başka türlü zaptedemezler yoksa asiri panik heyecanli ve sabirsiz biri olarak :) bir arkadaşım epidural doğum yaptı sakinleştirici vermişler bn de istiycem vermelerini
Ve bugun 3.gun sabah 7 civari uyaniyorum. Kalksam kalkarim da tuvalete gidip uyumaya devam ediyorum. Tabi uyku tam olmuyor, o da yoruyor bence bunyeyi. Yarin da erken uyanirsam kalkacagim artık.
Yatağa dönünce Mutlu mutlu mutlu hareketler etti, ben ah oh yavaş oğlum sakin oğlum. Bu sefer baba elini karnima koyunca durmadi. Araları düzeldi
Bir de Mutlu pabucu yarim diye sarki söylüyorum ama devamini getirmiyirum, ya oyun oynamak için cikmaya jarar verirse