2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen benimde öyle iste..bi kaç gün önce dışarıdan belli olan hareketler şimdi nerdeyse içeride ben zor hissediyorum

Anlaşıyor bunlar içerde telepatik yöntemle bak görün aynı durum bende de var kaç gündür zayıf hareketler çıkınca acısını çıkartacaklar fırtına öncesi sessizlik bu

Günaydın güzel anneler cuma en sevdiğim gün. bir de yarın doktora gidicez kontrole çok merak ediyorum oğluşumun gelişimi nasıl yüzünü görebilicek miyiz acaba Bugünün mesaisi de bi bitsin hayırlısıyla da haftasonu azıcık dinleniyim. Gerçi ev iş dolu nasıl olucaksa o dinlenme Pazartesi evin su tesisatı değişecek vealaturka tuvalet yenilecenek vay bnm başıma gelenler

Kızlar günaydın. Hayırlı cumalar. gamibo ile yarın şeker yüklememiz var korkuyorum çıkçak diye umarım çıkmaz.
Yarin ben de seker.yuklemem.yapılacak desene buyuk.gun ucumuze hahahah Allah guzel.sonuclar.almamizi nasip.etsin
K ktphncanne ben alıştım.hep.popo hep popo yarinda popo gosterir ınşallah senin.ufaklik uslu olur ve gorursunuz yuzunu

Gunaydinnnn guzel.anneler civcivleri mutlu saglikli gunler.diliyorum.herkese ve hayırlı cumalar Allah tum.dualarimizi.kabul etsin

Acimadi dimi benim ilki uc gun sizladi digeri pazArtesi gunu olcak gecmis olsun canim miden icin doktora danissana

Bitti valla hemde ne bitti. Benim zaten geç başlamıştı erken bitti. Her sabah kahvaltıdan sonra mide yanmasından deliriyorum ve renine tablet alıyorum o bile bi iki saat tutuyo sadece sonra yine başlıyo. Mide yanması olmayanlar kıymetini bilsin valla

Doğuma eş girmeli mi diye konuşulmuş, bence kesinlikle girmeli, o anı beraber yaşamak paha biçilemez
Benim eşim de girmek istememişti, tüm hamileliğim boyunca sen de gir demiştim ikna edememiştim, sonra doğum fotoğrafçımız mutlaka girmelisin diye diye zorla sokmuştu, hep iyi ki de girmişim der.
Zaten başucunuzda duruyor, hiçbir şey görmüyor, o yüzden hiç endişelenmeyin.
Bir de doğum korkusu olanlara hatta olmayanlara da tüm hamilelere Hypnobirthing Mongan Yöntemi kitabını kesinlikle öneriyorum, doğumla ilgili bakış açınız tamamen değişecek.
Benim ilk doğumum normal olmasına rağmen bazı şeyler kafama çok takılmıştı, bu kitap hepsinin cevabını bulmamı sağladı.

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 26
bende yazcam doktora bakalım belki banada tablet verir.

malesef canım ben sordum doktoruma bebek etkileneceği için hiçbir şekilde sakinleştirici vermiyoruz diyor

Tetanozun 2.dozunu yaptirmadim henüz, açıkçası yaptırmak istemiyorum, doktoruma sordum yaptır dedi. Ne yapsam?

Ve bugun 3.gun sabah 7 civari uyaniyorum. Kalksam kalkarim da tuvalete gidip uyumaya devam ediyorum. Tabi uyku tam olmuyor, o da yoruyor bence bunyeyi. Yarin da erken uyanirsam kalkacagim artık.

Yatağa dönünce Mutlu mutlu mutlu hareketler etti, ben ah oh yavaş oğlum sakin oğlum. Bu sefer baba elini karnima koyunca durmadi. Araları düzeldi

Bir de Mutlu pabucu yarim diye sarki söylüyorum ama devamini getirmiyirum, ya oyun oynamak için cikmaya jarar verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…