- 7 Mart 2019
- 160
- 603
- 33
ayyyy çoook sevindim bende soracaktım sana ne durumda diye maşallah24.haftanin sonunda plesenta normal yerine gelmiş ☺
Aaa dimi, tetanozun da ne olduğunu bilmemenin getirdigi cehaletle aklım ermedi ona valla.
Arkadaş verdiler dedi yanlış biliyordur belkide bir dahaki kontrolde bn de sorayim belki her doktor ayrı uygulama mi yapıyor acaba ama bn öyle sakin sakin bekleyemem ki karakter itibariyle bana ters bir durum korktum şimdi epiduraldenmalesef canım ben sordum doktoruma bebek etkileneceği için hiçbir şekilde sakinleştirici vermiyoruz diyor
ben spinal sezeryan oldum. gerçekten ihtiyacınız yok sakinleştiriciye. ben çok memnun kaldım. bir kere bebeğinizin doğumunu görüyorsunuz. zaten masaya yatmanızla doğması arası 10 dakika. sonra bebeğinizi size gösteriyorlar. sonra bitsede gitsek modunda oluyor. bebeğiniz giyiniyor ölçülüp tartılıyor falan zaten toplam süre yarım saat gibi yani sanki öyleydi. bebek çok erken doğduğu için mutlu geçiyor. ayaklar 6-7 saat açılmadığı için ameliyatın o çok ağrılı dönemlerinde uyuşuk olunuyor. ayaklar yavaştan açılırken hemşire gelip ağrı kesici yapıyor. yani genelde olduğu gibi ağrıyla uyanılmıyor. apandis ameliyatımdan biliyorum. ben en çok iğneden korkmuştum ama iğne koldan kan alırken ne kadar acıyorsa o kadar acıyor. heee güzel taraflardan biri de sondayı ayaklar uyuşukken takıyorlar hissetmiyorsunuz.malesef canım ben sordum doktoruma bebek etkileneceği için hiçbir şekilde sakinleştirici vermiyoruz diyor
Arkadaş verdiler dedi yanlış biliyordur belkide bir dahaki kontrolde bn de sorayim belki her doktor ayrı uygulama mi yapıyor acaba ama bn öyle sakin sakin bekleyemem ki karakter itibariyle bana ters bir durum korktum şimdi epiduralden
Gunaydinlarr ❤
@elaide amaan niye oyle olasın canım keyfini cikar hevesini al istedgini yap simdi senin zamaninzatn turkiyeden alirsan cok uyguna mal edersin sikinti da olmaz
Pineapple60 cok sevindim canm
Günaydın herkese.
Mide yanması dönem dönem oluyor bende, ne yediğime bir bakıyorum, şüphelendiğim şeyleri kesince mide yanması da genelde kesiliyor.
Pineapple60 gözün aydın, çok sevindim, darısı diğer bekleyenlerin başına inşallah :)
Çook teşekkür ederim güzel mesajlarınız için.ayyyy çoook sevindim bende soracaktım sana ne durumda diye maşallah
ben spinal sezeryan oldum. gerçekten ihtiyacınız yok sakinleştiriciye. ben çok memnun kaldım. bir kere bebeğinizin doğumunu görüyorsunuz. zaten masaya yatmanızla doğması arası 10 dakika. sonra bebeğinizi size gösteriyorlar. sonra bitsede gitsek modunda oluyor. bebeğiniz giyiniyor ölçülüp tartılıyor falan zaten toplam süre yarım saat gibi yani sanki öyleydi. bebek çok erken doğduğu için mutlu geçiyor. ayaklar 6-7 saat açılmadığı için ameliyatın o çok ağrılı dönemlerinde uyuşuk olunuyor. ayaklar yavaştan açılırken hemşire gelip ağrı kesici yapıyor. yani genelde olduğu gibi ağrıyla uyanılmıyor. apandis ameliyatımdan biliyorum. ben en çok iğneden korkmuştum ama iğne koldan kan alırken ne kadar acıyorsa o kadar acıyor. heee güzel taraflardan biri de sondayı ayaklar uyuşukken takıyorlar hissetmiyorsunuz.
Öyle güzel anlatmışsın ki hemen gidip dogurasim geldi zaten birkacgundur rüyalarımda bebisleri görüp duruyorum :) tecrübeli birinden böyle şeyler duymak rahatlatıyor insanı tsk ederim :)Korkacak hiç bişey yok emin ol..
kızlar sezaryan olacaksanız epidural candır gerisi heyecankuzuların ilk anını kaçırmayın derim..hatta eşleriniz de kaçırmasın, mutlaka yanınızda olsunlar.
oğlumda eşim de yanımdaydı benim, zaten önünüzdeki paravan örtüden ne siz ne eşiniz bişey göremiyor..eşimle konuşup gülüşürken ne oldu bitti anlamadım bile benhoooppp kuzuyu gördük havada sonra sarıp sarmalayıp hemen yanınıza getirip koklatıyorlar bebiş ameliyathaneden çıkarken eşimi de göndermiştim ben, ondan sonrası sizi hazırlayıp odaya çıkardıkları süre biraz sıkıcı oluyor sadece..herkesin ilgisi bebişe kayınca siz arkada gariban kalıyorsunuz bir süre
ay böyle anlatınca doğurasım geldi hemen
ben hiç öyle şeyler yaşamadım ağrın olmaz ki ayakların uyuşuk zaten titreme falanda olmadı. malesef sezeryanda sonda takıyorlar çünkü kalkman 5-6 saati buluyor yani wc ye gidemezsin. valla benimki çok güzeldi. hiç korkulcak bir şey yok.Ya burda kimseyi korkutmak istemiyorum ama bizzat gorduklerimden cok korktum ben. Iki arkadasimin dogumuna gittim ikisi de sezaryen oldu epiduralli. çıktıklarında cok canlari yaniyodu bebeklerini kucaklarina almak emzirmek bile istemediler acidan. Ve tir tir titriyorlardı ben onlari gorunce sezaryeni kesinlikle dusunmek bile istemiyorum yanii bi de sonda olayi var sonda takilmasini da gormus biri olarak ondan da nefret ediyorum asla taktirtmam. Takmadan oluyodur umarim
Insallaahh senin dedigin gibi olur sezaryen olursam tabi insallaaahh olmammm
aynen. inşallah herkesin bizimki gibi güzel geçer.
Çok sevindim haydi sağlıkla inşallah24.haftanin sonunda plesenta normal yerine gelmiş
Yaa bak buna üzüldüm. Sakinleştirici şart bana oysa. Bilmiyorum ki o gün bir gelsin inşallah kolayca geçiriveririz. Şimdiden çok da düşünüp kendimizi korkutmayalım. Bu bebişler bir şekilde çıkacak inşallah sağlıkla çıksınlar atlatalım geçsinmalesef canım ben sordum doktoruma bebek etkileneceği için hiçbir şekilde sakinleştirici vermiyoruz diyor
Tetanozun 2.dozunu yaptirmadim henüz, açıkçası yaptırmak istemiyorum, doktoruma sordum yaptır dedi. Ne yapsam?
Ve bugun 3.gun sabah 7 civari uyaniyorum. Kalksam kalkarim da tuvalete gidip uyumaya devam ediyorum. Tabi uyku tam olmuyor, o da yoruyor bence bunyeyi. Yarin da erken uyanirsam kalkacagim artık.
Yatağa dönünce Mutlu mutlu mutlu hareketler etti, ben ah oh yavaş oğlum sakin oğlum. Bu sefer baba elini karnima koyunca durmadi. Araları düzeldi
Bir de Mutlu pabucu yarim diye sarki söylüyorum ama devamini getirmiyirum, ya oyun oynamak için cikmaya jarar verirse
Yok kuzu ya yemez valla.cesaret edebilsem aslinda guzel ameliyattan cikiyorsun uyuşukluk geçene kadar hareketlerin normale.donuyor falan ama cixxx.bin tane şey gelir benim.aklima o an..oğlum da mart anneleri gurubunda konuşurken bi arkadaş vardı doguma gidiyor epidural tepedeki metal ışık gibi bisey var neyse iste onun metalinden izlemiş deli olanı biteni...doguma girdigim de ilk baktigim yer orasiydisimdiden sen sakin sakin dusunmeye basla derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?