- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Ben de simdi yaptirdim geldim ki benim baya agrilinolmustu bi onceki sende fazla yapmamisti agri bence yaptir acunku 1. Dozun hicbi anlami kalmiyomus 2 yi yaptirmayincaTetanozun 2.dozunu yaptirmadim henüz, açıkçası yaptırmak istemiyorum, doktoruma sordum yaptır dedi. Ne yapsam?
Ve bugun 3.gun sabah 7 civari uyaniyorum. Kalksam kalkarim da tuvalete gidip uyumaya devam ediyorum. Tabi uyku tam olmuyor, o da yoruyor bence bunyeyi. Yarin da erken uyanirsam kalkacagim artık.
Yatağa dönünce Mutlu mutlu mutlu hareketler etti, ben ah oh yavaş oğlum sakin oğlum. Bu sefer baba elini karnima koyunca durmadi. Araları düzeldi
Bir de Mutlu pabucu yarim diye sarki söylüyorum ama devamini getirmiyirum, ya oyun oynamak için cikmaya jarar verirse
ilk 3 ay herhangi bir işlem yapmıyorlar canım ama ikinci 3 ay da dolgu bile yapılıyor diye hatırlıyorum. benim tellerim vardı iki gebeliğimde de doktorum çok dikkat et diyor. mutlaka süt iç ve normalin 2 katı fırçala diyor.Oğluma hamileyken alt çenemden ilk ön dort dişte arka tarafta dış eti çekilmesi oldu..bu sefer şuana kadar bisey yoktu..ama dün gece birden bire yine aynı yerdeki dış etlerin de.acayip derece bi acı çektim.. sanki canlı canlı ordaki etlerimi kestiler..sanırım.yine diş eti çekiliyor..caresi de yok..napicam ben daha ilerlememesi icin dis taslari falan temizlenmesi gerekiyor..hamilelikte.sorun olmaz demi.dis tasi temizletmekte..dr randevusu olan kizlar bi sorsaniza dr nuza ne diyecek acaba
Normalde bilmiyorum ama sezeryan da kesin sonda olayı var cnm..ilk zamanlar ayağa kalkamadigindan onu takiyorlarki wc ihtiyacını gideresin..Ben sırf ayağa kalmamak için bırakın kalsın rahat böyle dedim ama bi kaç saat sonra çıkardılar mecbur ayağa kalkmam için bahane olsun diye...Bana bayildiktan sonra taktılar anlamadım.. çıkartırken de bisey hissetmedim zaten.problem.olmadi yani
bide ben:) tel takılacaktı küçükken ölçü alındı ben kaçtım. 20 lik dişi zorla çektirdim, eşimle 1 hafta küstüm. şimdide kanıyor sürekliNormalde dişlerim o kadar kötü ki ve ben disciden olumume korkarım, biri diş kaybedecekse bu grupta o benim.
Kan alinan tarafin agzina ettiklerinden tetanoz acisa da hissetmemisimdir.Ben de simdi yaptirdim geldim ki benim baya agrilinolmustu bi onceki sende fazla yapmamisti agri bence yaptir acunku 1. Dozun hicbi anlami kalmiyomus 2 yi yaptirmayinca
Aynen ya bayiltsalar bence daha iyi, o zaman gidebilirim disciye. Sadece tenizletmeye gidiyorum zamanı geldiğinde, başka dokundurmuyorum. İgnesiz kanal tedavi yaptırmış insanim.bide ben:) tel takılacaktı küçükken ölçü alındı ben kaçtım. 20 lik dişi zorla çektirdim, eşimle 1 hafta küstüm. şimdide kanıyor sürekliorda işlem yaparken de narkoz verseler korkmam aslında:)
Bnde izlerim heralde öyle bir fırsat bulursam deli gibi korkuyorum ama merakta var işin içinde ne yapıyorlar orada diyeYok kuzu ya yemez valla.cesaret edebilsem aslinda guzel ameliyattan cikiyorsun uyuşukluk geçene kadar hareketlerin normale.donuyor falan ama cixxx.bin tane şey gelir benim.aklima o an..oğlum da mart anneleri gurubunda konuşurken bi arkadaş vardı doguma gidiyor epidural tepedeki metal ışık gibi bisey var neyse iste onun metalinden izlemiş deli olanı biteni...doguma girdigim de ilk baktigim yer orasiydiacı falan hissetmiyorsun evet ama sonuçta orda bir işlem.yapildigini hissediyorsun...oda beni huzursuz eder iste..keşke cesaret ededebilse.amma belli mi olur belki bi deli cesaret gelir insallah
hiç korkmayın korkulacak bir şey değil. bebekleri o kadar bekliyoruz ki artık gelseler modunda oluyor anneler. su gibi akıp geçiyor ameliyat ben öyle erken doğunca çok şaşırmıştım. hemencecik gördüm oğlumu sonra zaten aklım oğlumda olduğu için bitsede gitsek modunda oluyor insanBnde izlerim heralde öyle bir fırsat bulursam deli gibi korkuyorum ama merakta var işin içinde ne yapıyorlar orada diyeben ne olup bittiğini bilmedigimde paniğe kapılıyorum nefesim kesiliyor ama ne olduğunu biliyorsam daha rahat oluyorum günlük hayatta böyle doğumda nasıl olur bilmiyorum yaşayıp görücez ama bu konuşulanlardan sonra yanimda birinin olması lazım beni sakinlestirmesi için yada genel anesteziyi düşünmeye başlamalıyım şuan doğumu unutmalıyım sanırım ortalama 2 ayim daha var doğuma erken gelmezse ins bebisler o zmana dek unutayım en iyisi
Bnm koca da diyo bir yıl sonra bi tane daha yapalım yaş çok geçmeden bn de diyom tabi bu iki tane doğdu baktık büyüdü de üçüncüyü dusunuyon şimdiden ama onun hesap ayrı diyo bu iki kızın başına birde erkek kardeş lazım ki destek olsunlar birbirlerine sahip çıksınlar :) bunlari dogurdum da ucuncu kaldiSen bi kucağına al..az büyüsün mutlu..sonra sen kendin tekrar istersin..ne zaman büyüdü bu cocuk diye..ama.cok bekleme bi sene sonra başla
Aglama aglama aglat bende onu.planlıyorum aglamam aglatirimSize bir itirafım var. Anneler günü için eşimden bir şeyler yapmasını bekliyorum ama yapmicak diye hissediyorum. Yapmazsa 10 saat ağlarım artık
o beklenti bende de var :) bakalım yaşayıp göreceğiz.Size bir itirafım var. Anneler günü için eşimden bir şeyler yapmasını bekliyorum ama yapmicak diye hissediyorum. Yapmazsa 10 saat ağlarım artık
Bu sene super denk geldi 12 si hem bnm doğum günüm hem anneler günü bn de birşeyler bekliyorum valla adama dün diyom bak bu yıl çifte kutlama ona gore duşun diyo bu yıl trk çiçek dgl iki çiçek alırım o zmnSize bir itirafım var. Anneler günü için eşimden bir şeyler yapmasını bekliyorum ama yapmicak diye hissediyorum. Yapmazsa 10 saat ağlarım artık
Gel kaderdasim gel sarilalim. Son 2 ayda 3er kiloyla total 8 aldım.1 ayda 3 kilo almisimdaha 3 ay var bu gazla 20 kilo alarak hamilelik biter gibi geliyoo
Sen tasirsan neden olmasin deBnm koca da diyo bir yıl sonra bi tane daha yapalım yaş çok geçmeden bn de diyom tabi bu iki tane doğdu baktık büyüdü de üçüncüyü dusunuyon şimdiden ama onun hesap ayrı diyo bu iki kızın başına birde erkek kardeş lazım ki destek olsunlar birbirlerine sahip çıksınlar :) bunlari dogurdum da ucuncu kaldi
Normalde bir seyler yapan adamsa belki de biz yine de beklemeyelim. Ben beklemiyorum normalde de yapmaz zaten.Size bir itirafım var. Anneler günü için eşimden bir şeyler yapmasını bekliyorum ama yapmicak diye hissediyorum. Yapmazsa 10 saat ağlarım artık
ben taşırım valla taşımak en kolayı. o büyütsünGel kaderdasim gel sarilalim. Son 2 ayda 3er kiloyla total 8 aldım.
Sen tasirsan neden olmasin de
Normalde bir seyler yapan adamsa belki de biz yine de beklemeyelim. Ben beklemiyorum normalde de yapmaz zaten.
hani derler ya sen çift canlısın iki kişilik ye ben bu öğlen yaptım onu. resmen rekor kırdım. ofisteki erkekleri bile geçtimAma kadın bana hala sen yeme yine de makarna pilav diyo ya
Hasta senin bu anan dıcem kociye açıp simdi
bende 3. dozu unuttuğum için 3 kez aşı olucam. ikisini oldum 3.yü doğumdan sonra 3 ay sonra inşallah.Evet haklısın ben o zaman doğumdan sonra unuttuğum için 3.çü doz zamanı ni o yüzden şimdi tekrarladik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?