2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de simdi yaptirdim geldim ki benim baya agrilinolmustu bi onceki sende fazla yapmamisti agri bence yaptir acunku 1. Dozun hicbi anlami kalmiyomus 2 yi yaptirmayinca

ilk 3 ay herhangi bir işlem yapmıyorlar canım ama ikinci 3 ay da dolgu bile yapılıyor diye hatırlıyorum. benim tellerim vardı iki gebeliğimde de doktorum çok dikkat et diyor. mutlaka süt iç ve normalin 2 katı fırçala diyor.

Of ya neyse ben zaten sezaryen olursam genel anestezi ile olurum sondayi da hissetmem napalim en kotusune hazirliyorum kendimi garantici bir basak olarak hayat bana cok zor
allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin de..

Normalde dişlerim o kadar kötü ki ve ben disciden olumume korkarım, biri diş kaybedecekse bu grupta o benim.
bide ben:) tel takılacaktı küçükken ölçü alındı ben kaçtım. 20 lik dişi zorla çektirdim, eşimle 1 hafta küstüm. şimdide kanıyor sürekli orda işlem yaparken de narkoz verseler korkmam aslında:)

Ben de simdi yaptirdim geldim ki benim baya agrilinolmustu bi onceki sende fazla yapmamisti agri bence yaptir acunku 1. Dozun hicbi anlami kalmiyomus 2 yi yaptirmayinca
Kan alinan tarafin agzina ettiklerinden tetanoz acisa da hissetmemisimdir.
Aynen ya bayiltsalar bence daha iyi, o zaman gidebilirim disciye. Sadece tenizletmeye gidiyorum zamanı geldiğinde, başka dokundurmuyorum. İgnesiz kanal tedavi yaptırmış insanim.

Bnde izlerim heralde öyle bir fırsat bulursam deli gibi korkuyorum ama merakta var işin içinde ne yapıyorlar orada diye ben ne olup bittiğini bilmedigimde paniğe kapılıyorum nefesim kesiliyor ama ne olduğunu biliyorsam daha rahat oluyorum günlük hayatta böyle doğumda nasıl olur bilmiyorum yaşayıp görücez ama bu konuşulanlardan sonra yanimda birinin olması lazım beni sakinlestirmesi için yada genel anesteziyi düşünmeye başlamalıyım şuan doğumu unutmalıyım sanırım ortalama 2 ayim daha var doğuma erken gelmezse ins bebisler o zmana dek unutayım en iyisi

hiç korkmayın korkulacak bir şey değil. bebekleri o kadar bekliyoruz ki artık gelseler modunda oluyor anneler. su gibi akıp geçiyor ameliyat ben öyle erken doğunca çok şaşırmıştım. hemencecik gördüm oğlumu sonra zaten aklım oğlumda olduğu için bitsede gitsek modunda oluyor insan

Sen bi kucağına al..az büyüsün mutlu..sonra sen kendin tekrar istersin..ne zaman büyüdü bu cocuk diye..ama.cok bekleme bi sene sonra başla
Bnm koca da diyo bir yıl sonra bi tane daha yapalım yaş çok geçmeden bn de diyom tabi bu iki tane doğdu baktık büyüdü de üçüncüyü dusunuyon şimdiden ama onun hesap ayrı diyo bu iki kızın başına birde erkek kardeş lazım ki destek olsunlar birbirlerine sahip çıksınlar :) bunlari dogurdum da ucuncu kaldi

Size bir itirafım var. Anneler günü için eşimden bir şeyler yapmasını bekliyorum ama yapmicak diye hissediyorum. Yapmazsa 10 saat ağlarım artık
Aglama aglama aglat bende onu.planlıyorum aglamam aglatirim

Size bir itirafım var. Anneler günü için eşimden bir şeyler yapmasını bekliyorum ama yapmicak diye hissediyorum. Yapmazsa 10 saat ağlarım artık
Bu sene super denk geldi 12 si hem bnm doğum günüm hem anneler günü bn de birşeyler bekliyorum valla adama dün diyom bak bu yıl çifte kutlama ona gore duşun diyo bu yıl trk çiçek dgl iki çiçek alırım o zmn

1 ayda 3 kilo almisim daha 3 ay var bu gazla 20 kilo alarak hamilelik biter gibi geliyoo
Gel kaderdasim gel sarilalim. Son 2 ayda 3er kiloyla total 8 aldım.
Sen tasirsan neden olmasin de
Normalde bir seyler yapan adamsa belki de biz yine de beklemeyelim. Ben beklemiyorum normalde de yapmaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…