- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Ben sordum bitkisel boya ile boyayabilirsin dedi.ama benim saç rofleli acıcı kullanılması lazim gene de bisey olmaz ama çok rahatsız etmiyorsa bekle biraz daha dedi..bende doğumdan bir hafta önce boyamayı düşünüyorum.agustos 15.16 doğum zaten bi aksilik çıkmaz allah nasip ederse bayrama boyatmis olurumBenim de saçlarım bembeyaz ama boyatmıyorum. Doğumdan önce boyatmayı da düşünmüyorum. Doktora sormadım belki iZin veriyordur tabiki tercih meselesi ama içime sinmiyor. Böyle gezmek de çok can sıkıcı.
Iki kez gittim dip boyama, galiba arada bi kez de evde kendim boyadim tam aklimda kalmamis. Bayram öncesi yeniden giderim insallah. Beyazlarim siritiyo cok fena ama dipsprayi ile idare edeyim diyorum bayrama kadar.Saçlarınızı boyatıyo musunuz? Benim genetik liseden beri beyaz. 4. aydan sonra 1 kez boyattım doktorun izniyle bi de doğumdan önce boyatırım diyorum. Yazık yavruma kimyasal yüklemiyim diye.
cnm hemen anlatiyorum..
cnm ben hic boyatmadim. normalde de boyamiyorum. beyazlarimla mutluyum modunda geziyorum...Saçlarınızı boyatıyo musunuz? Benim genetik liseden beri beyaz. 4. aydan sonra 1 kez boyattım doktorun izniyle bi de doğumdan önce boyatırım diyorum. Yazık yavruma kimyasal yüklemiyim diye.
hic fikrim yok.cnm.Kızlar kafamdaki deli soruları soyliycem ama gülmek yokşimdi bnm ikiz olduğundan en geç 37. Haftada alcaz bebekleri dedi doktor ama normal doğum 40 hafta sürüyor ya doğum zmni gelince sancı geliyor fln bnm de sancim olur mu ki sancı çekmeyen çok küçük bir kısım var acaba onların arasında olur muyum ki diye deli sorular geliyor aklıma ins çekmem sancı
Sağ bacagim ağrıyor, hani ergenlikte agrir anneler boyun uzuyor ondan der ya, öyle.hanimlaar ikinci seker yüklemesi testimi de yaptirdim biraz önce. ayni kolda ayni yerden üc kez kan aldi resmen. morardi orasi biraz. kan aldirmadan mi bilmiyorum, üzerimde bi halsizlik, camasir makinem ötüp duruyo ser beni diye, yerler süpür beni diye yüzüme bakiyo, ben yerlerebi enerji gelse de kalksam.
siz nasilsiniiiz, hayirli cumalar ♥
hanimlaar ikinci seker yüklemesi testimi de yaptirdim biraz önce. ayni kolda ayni yerden üc kez kan aldi resmen. morardi orasi biraz. kan aldirmadan mi bilmiyorum, üzerimde bi halsizlik, camasir makinem ötüp duruyo ser beni diye, yerler süpür beni diye yüzüme bakiyo, ben yerlerebi enerji gelse de kalksam.
siz nasilsiniiiz, hayirli cumalar ♥
Gecen esime hadi ben hamileyim acikiyorum sana ne oluyor dedim kendi gobegini gosteriyor sence farkimiz var mi diye. Kac aylik seninki dedimKızlar bizde sizseniz iki göbekli dolanıyoruz evdehatta göbekleri karşılaştırıyoruz arada kiminki daha büyük diye
Bnmki de her oflayıp pufladigimda zorlandığında göbekten dolayi gör bak bn neler çekiyorum bu gobekle diyorGecen esime hadi ben hamileyim acikiyorum sana ne oluyor dedim kendi gobegini gosteriyor sence farkimiz var mi diye. Kac aylik seninki dedim
Biz doğuracağız ama onlar doğuramayacakGecen esime hadi ben hamileyim acikiyorum sana ne oluyor dedim kendi gobegini gosteriyor sence farkimiz var mi diye. Kac aylik seninki dedim
eee ama güzel taktik. erkek olsam bende kesin öyle yapardım.Esim 7 kilo almis hamileligimin basindan.beri göbek benden.büyük beraber gobeklenip gidiyoruz yemekleri tatlıları alip benim aserdigimi one sürüp yiyor
ha ha ha.... amin cnm insallah.elaide dinlen.canim.senden.kiymetlimi kalsin.ev pislik daginik bosver yipranmissin otur dinlen.lütfen
R Rzg14 kiz baya sen olayli olmus ev temizleme toplama.kismina ayrica kahkaha attimumarim terliklerle.sokaga kosmam korkum.o dusa girsem bornozla sokağa duserim umarim bizimkilerde senin ki gibi kolay ve basit olur surecimiz kolay acisiz insallah
cnm. hepimizin yapisi farkli. korkman da normal. ilk dogum. ne nedir ne olacak diye endise etmek de dogal. ayyy ben niye endiseliyim diye kendinize de yuklenmeyin.R Rzg14 süpermiş yaa. Benim ilk bebişte bebiş ters olduğu için planlı programlı sezeryan olmasına rağmen akşam duşu aldım korkudan ölürken ne uyku ne birşey. Aklıma fön ya da sabah kalkınca makyaj hiç gelmedi. Canımın derdine düşmüşüm demek. Hayır sezeryan ya da normal Doğum herkes doğurup duruyor ne bu kadar korktuysam onu da bilmiyorum. Ben keşke planlı filan değil de apar topar gitsem öyle daha iyi olur diye düşünüyorum. Hayır korkacak bir şey de yaşamadım kötü bir tecrübe de görmedim çok şükür ama işte geriyor beni bu işler
Maşallahha ha ha.... amin cnm insallah.
biz de genetik. benim teyzemin 2.ci dogumu. anlamis geliyor bebek. dusa girmis. saclari fonlemis makyaj yapmis. cikmis yola. esine sen bir sigara ic haber gelir demis. hop normal dogurmus...
annem de kardesim de 3 gun sanci cekti. aramiz cok kardesimle iyi hatirliyrm o yuzden. bizimle ip atladi, agac diplerini acti suladi vs...
garibimiz biz...
cnm. hepimizin yapisi farkli. korkman da normal. ilk dogum. ne nedir ne olacak diye endise etmek de dogal. ayyy ben niye endiseliyim diye kendinize de yuklenmeyin.
ben de degisik bir soguk kanlilik oluyor olay aninda, sonra cikiyor acisi....
yine garip sekilde sakinim. hamd olsun endise vs bisi yok yine ben de. dr.da sasiriyor soru sormuyorum vs diye. siz zaten biliyorsunuz deyip yolluyor beni... aman gebeyim iste oluyor deyip geciyorum. sanirim kendimi koruma mekanizmam bu sekilde.
Hakkaten sayenizde instagrami snapchati boslar oldum bendeKızlar ben arada başka ayların annelerinin gruplarına bakıyorum da bizim Ağustos grubundaki frekans yok hiç birinde. Çok güzel bir grup olduk biz. Daha sıcak daha pozitif daha candan. Bence çok güzel. Elime telefonu alıp her boş anımda bakalım kızlar naptı diyerek topiğe bakıyorum. Güzel bir şeye sahip olduk. İnşallah Doğum ve sonrasında da sürdürürüz bu güzel sohbetleri❤
Yan yana göbek fotosu da çekin bu anlar olumsuzlessinGecen esime hadi ben hamileyim acikiyorum sana ne oluyor dedim kendi gobegini gosteriyor sence farkimiz var mi diye. Kac aylik seninki dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?