canım kan testi yaptır istersen daha net sonuç alırsınmerhaba kizlaar benim reglime 2gün var ve bugun test yaptim cook silik bir cizgi cikti hamilemiyim diyilmiyim cok merak ediyorum bana yardimci olabilirmisniz
sarilalim yawrum da bu koca gobekle artik cok zorGel kaderdasim gel sarilalim. Son 2 ayda 3er kiloyla total 8 aldım.
Sen tasirsan neden olmasin de
Normalde bir seyler yapan adamsa belki de biz yine de beklemeyelim. Ben beklemiyorum normalde de yapmaz zaten.
kendini nasil rahat hissedeceksen cnmYok kuzu ya yemez valla.cesaret edebilsem aslinda guzel ameliyattan cikiyorsun uyuşukluk geçene kadar hareketlerin normale.donuyor falan ama cixxx.bin tane şey gelir benim.aklima o an..oğlum da mart anneleri gurubunda konuşurken bi arkadaş vardı doguma gidiyor epidural tepedeki metal ışık gibi bisey var neyse iste onun metalinden izlemiş deli olanı biteni...doguma girdigim de ilk baktigim yer orasiydiacı falan hissetmiyorsun evet ama sonuçta orda bir işlem.yapildigini hissediyorsun...oda beni huzursuz eder iste..keşke cesaret ededebilse.amma belli mi olur belki bi deli cesaret gelir insallah
ben saclar fonlu makyajli girdim dogumakızlar sezaryende makyaj yapılıyormu yasak falan değil değilmi. ilkinde yapamadım doğumdan çıktıktan sonra mı yapmak daha mantıklı
bana hemsire omur boyu korumuyor dedi. 5 yapilsa da her 10 yilda 1 kez hatirlatma dozunun yapilmasi gerekli dedi.bence ilk gebeliği olnalr 5 i mutlaka tamamlayın
cok rahat ömür boyu yetiyormus
cnm basinda anestezi uzmani hep oturuyor. seninle sohbet ediyor. hatta bana seviyorum doye klasik muzik acip dinletmisti.Bnde izlerim heralde öyle bir fırsat bulursam deli gibi korkuyorum ama merakta var işin içinde ne yapıyorlar orada diyeben ne olup bittiğini bilmedigimde paniğe kapılıyorum nefesim kesiliyor ama ne olduğunu biliyorsam daha rahat oluyorum günlük hayatta böyle doğumda nasıl olur bilmiyorum yaşayıp görücez ama bu konuşulanlardan sonra yanimda birinin olması lazım beni sakinlestirmesi için yada genel anesteziyi düşünmeye başlamalıyım şuan doğumu unutmalıyım sanırım ortalama 2 ayim daha var doğuma erken gelmezse ins bebisler o zmana dek unutayım en iyisi
Kociskoyla sarilamiyoruz artik, gobekler degiyor geri kalan bosluklardan da tır geçersarilalim yawrum da bu koca gobekle artik cok zor
bende busefer makyaj yapmayı düşünüyorum inşallahkendini nasil rahat hissedeceksen cnm
ben saclar fonlu makyajli girdim doguma
benim sancım başlarsa yapacağım şey belli. ellerim açarak çığlık atarak hastaneye gitmek olur kesin. artık pijamayla mı olur gecelikle mi
Sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsünbenim sancım başlarsa yapacağım şey belli. ellerim açarak çığlık atarak hastaneye gitmek olur kesin. artık pijamayla mı olur gecelikle mi
Saclarim kızıl normalde, kendi rengine donmek için 4.ayda dibe gelmeden boyattim. Tekrar gerek olmayacak bende.Saçlarınızı boyatıyo musunuz? Benim genetik liseden beri beyaz. 4. aydan sonra 1 kez boyattım doktorun izniyle bi de doğumdan önce boyatırım diyorum. Yazık yavruma kimyasal yüklemiyim diye.
yaaaa ayni biz valla .. benim kocis de göbekli samimi bir sarilma yasayamiyoruz adamla kac zamandirKociskoyla sarilamiyoruz artik, gobekler degiyor geri kalan bosluklardan da tır geçer
Benim de saçlarım bembeyaz ama boyatmıyorum. Doğumdan önce boyatmayı da düşünmüyorum. Doktora sormadım belki iZin veriyordur tabiki tercih meselesi ama içime sinmiyor. Böyle gezmek de çok can sıkıcı.Saçlarınızı boyatıyo musunuz? Benim genetik liseden beri beyaz. 4. aydan sonra 1 kez boyattım doktorun izniyle bi de doğumdan önce boyatırım diyorum. Yazık yavruma kimyasal yüklemiyim diye.
Bosverrr canım annelik böyle biseyBenim de saçlarım bembeyaz ama boyatmıyorum. Doğumdan önce boyatmayı da düşünmüyorum. Doktora sormadım belki iZin veriyordur tabiki tercih meselesi ama içime sinmiyor. Böyle gezmek de çok can sıkıcı.
Doğum la alakalı ne dersek diyelim nasıl doğum yapacağımız bizim elimizde değil.. tamamen bebekle alakalı cnm..ama sezeryan doğum da olsa korkma inan ben sezeryan oldum ve gayet iyi geçti tabiki ilk bir iki gün ayağa kalkarken zorlaniyorsun ama öyle aman aman korkulacak kadar değil yani..normal daha da rahat olur..düşünmene gerek yok orada kalacak değiller ya öyle de böyle de çıkacak.. doğum zamanları yaşananlar unutulmasa bizler nasıl 2.3 dusunucektik dimi amaOf yaneyse ben zaten sezaryen olursam genel anestezi ile olurum sondayi da hissetmem napalim en kotusune hazirliyorum kendimi garantici bir basak olarak hayat bana cok zor
allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin de..
Kızlar bizde sizseniz iki göbekli dolanıyoruz evdeyaaaa ayni biz valla .. benim kocis de göbekli samimi bir sarilma yasayamiyoruz adamla kac zamandir
Afiyet olsunnnnhani derler ya sen çift canlısın iki kişilik ye ben bu öğlen yaptım onu. resmen rekor kırdım. ofisteki erkekleri bile geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?