2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kendini nasil rahat hissedeceksen cnm
kızlar sezaryende makyaj yapılıyormu yasak falan değil değilmi. ilkinde yapamadım doğumdan çıktıktan sonra mı yapmak daha mantıklı
ben saclar fonlu makyajli girdim doguma

bence ilk gebeliği olnalr 5 i mutlaka tamamlayın
cok rahat ömür boyu yetiyormus
bana hemsire omur boyu korumuyor dedi. 5 yapilsa da her 10 yilda 1 kez hatirlatma dozunun yapilmasi gerekli dedi.
cnm basinda anestezi uzmani hep oturuyor. seninle sohbet ediyor. hatta bana seviyorum doye klasik muzik acip dinletmisti.

benim sancım başlarsa yapacağım şey belli. ellerim açarak çığlık atarak hastaneye gitmek olur kesin. artık pijamayla mı olur gecelikle mi

Saçlarınızı boyatıyo musunuz? Benim genetik liseden beri beyaz. 4. aydan sonra 1 kez boyattım doktorun izniyle bi de doğumdan önce boyatırım diyorum. Yazık yavruma kimyasal yüklemiyim diye.

benim sancım başlarsa yapacağım şey belli. ellerim açarak çığlık atarak hastaneye gitmek olur kesin. artık pijamayla mı olur gecelikle mi
Sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün
Saçlarınızı boyatıyo musunuz? Benim genetik liseden beri beyaz. 4. aydan sonra 1 kez boyattım doktorun izniyle bi de doğumdan önce boyatırım diyorum. Yazık yavruma kimyasal yüklemiyim diye.
Saclarim kızıl normalde, kendi rengine donmek için 4.ayda dibe gelmeden boyattim. Tekrar gerek olmayacak bende.

snowmotion sen.benim tahtimi zorluyorsun artik tirsak korkak eli ayagi dolasan anne unvani bendeydi bende oyle olurum.muhtemelen pijama terlik
K ktphncanne ben hic boyamadim baya beyazladı ekstra beyazladi hatta doktorum amonyaksiz olanlardan ilk dort ayda boyabilirsin ama.onermem sonraki aylar demişti bence sprey kullan canim dogumda eger sorun dogum ise kaldi 3 ay bence boyatma

Benim de saçlarım bembeyaz ama boyatmıyorum. Doğumdan önce boyatmayı da düşünmüyorum. Doktora sormadım belki iZin veriyordur tabiki tercih meselesi ama içime sinmiyor. Böyle gezmek de çok can sıkıcı.

Eklentiler

• image.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 52
Benim de saçlarım bembeyaz ama boyatmıyorum. Doğumdan önce boyatmayı da düşünmüyorum. Doktora sormadım belki iZin veriyordur tabiki tercih meselesi ama içime sinmiyor. Böyle gezmek de çok can sıkıcı.
Bosverrr canım annelik böyle bisey canlari sagolsun sağlıklı olsunlar gerisi bossss

Of ya neyse ben zaten sezaryen olursam genel anestezi ile olurum sondayi da hissetmem napalim en kotusune hazirliyorum kendimi garantici bir basak olarak hayat bana cok zor
allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin de..
Doğum la alakalı ne dersek diyelim nasıl doğum yapacağımız bizim elimizde değil.. tamamen bebekle alakalı cnm..ama sezeryan doğum da olsa korkma inan ben sezeryan oldum ve gayet iyi geçti tabiki ilk bir iki gün ayağa kalkarken zorlaniyorsun ama öyle aman aman korkulacak kadar değil yani..normal daha da rahat olur..düşünmene gerek yok orada kalacak değiller ya öyle de böyle de çıkacak.. doğum zamanları yaşananlar unutulmasa bizler nasıl 2.3 dusunucektik dimi ama

Kızlar kafamdaki deli soruları soyliycem ama gülmek yok şimdi bnm ikiz olduğundan en geç 37. Haftada alcaz bebekleri dedi doktor ama normal doğum 40 hafta sürüyor ya doğum zmni gelince sancı geliyor fln bnm de sancim olur mu ki sancı çekmeyen çok küçük bir kısım var acaba onların arasında olur muyum ki diye deli sorular geliyor aklıma ins çekmem sancı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…