2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhabalar güzel anneler, ne güzel doğumu konuşur olduk ilk zamanlar kanama var leke var düşük tehlikesi ikili test o bu derken çok şükür bu günleri gördük. inşlh hepimiz hayırlısıyla sağlıkla alırız kucağımıza. bende normal istiyorum inşlh. doktor seçimimi bu yüzden normal doğum destekleyen doktordan yana kullandım. inşlh hepimizin gönlüne göre olur :)

Birini yatırdıysan ikinci dozu da yaptır derim yoksa ilk yaptirdiginin bi anlami kalmaz bosa gider..ama baska cocuk dusunmuyorsan 3 cu doza gerek yok..ama yok ben bir tane daha dogururum mutlu mutlu dersen o zaman 5 dozu tamamla ki bi daha gerek kalmasin

hayırlı cumalar arkadaşlar
yasin lerimiz bitti dua edebilir isteyenler netten bulup
Allah kabul etsin inşallah
Allahım hepimizi hayırlı doğumlar nasip etsin
bende kirikkaleden ankaraya ya gidecem sancim gelince insalah kendi sancim gelir anlarım.ilkinde hepten suni şancıypa doğum yaptım
hastaneye yetişirim insallh

Normalde bilmiyorum ama sezeryan da kesin sonda olayı var cnm..ilk zamanlar ayağa kalkamadigindan onu takiyorlarki wc ihtiyacını gideresin..Ben sırf ayağa kalmamak için bırakın kalsın rahat böyle dedim ama bi kaç saat sonra çıkardılar mecbur ayağa kalkmam için bahane olsun diye...Bana bayildiktan sonra taktılar anlamadım.. çıkartırken de bisey hissetmedim zaten.problem.olmadi yani

kızlar herkese selam bende geçen hafta tetanoz un ikinci dozunu yaptırdım. ilkinde birşey hissetmemiştim ama ikinci den sonra ateş ve halsizlik oldu baya... umarım sizinki sorunsuz geçer. bu hafta işlerin yoğunluğundan pek yazamadım ama yazışmaları takip ediyorum hepinize iyi bir hafta sonu olsun, ayrıca ANNELER GÜNÜNÜZÜ KUTLARIM <3

Çocuk fikrine kendimi ikna ettikten sonra hep ikiz diyordum, aman tek kalmasın vs de şimdi düşünmüyorum.

merhaba kizlaar benim reglime 2gün var ve bugun test yaptim cook silik bir cizgi cikti hamilemiyim diyilmiyim cok merak ediyorum bana yardimci olabilirmisniz

Eklentiler

• 65F8B984-9062-4C73-B784-8590BB03343F.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 53
Oğluma hamileyken alt çenemden ilk ön dort dişte arka tarafta dış eti çekilmesi oldu..bu sefer şuana kadar bisey yoktu..ama dün gece birden bire yine aynı yerdeki dış etlerin de.acayip derece bi acı çektim.. sanki canlı canlı ordaki etlerimi kestiler..sanırım.yine diş eti çekiliyor..caresi de yok..napicam ben daha ilerlememesi icin dis taslari falan temizlenmesi gerekiyor..hamilelikte.sorun olmaz demi.dis tasi temizletmekte..dr randevusu olan kizlar bi sorsaniza dr nuza ne diyecek acaba

Normalde dişlerim o kadar kötü ki ve ben disciden olumume korkarım, biri diş kaybedecekse bu grupta o benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…