Ben de kedilerimden biri kilo verdi diye düşünüp kayinvalidem tartiyi almistim; bir kucagimda bir bos tartilip darasini düşüp kedinin kilosunu bulucam.Ben de haftada 1 kiloya yakın almışım yaa anammm yandımyani ben şok ne ara 70 oldum görmedim bile tartıda ışık hızıyla geçmişim orayı
Oldum olası severdim, turuncuyu ilk aldığım gün, yüzümden de belli hazzimMotorlar da çok havalıama ben çok korkağım asla binemem küçükken dayım bindirmişti motoruna hala gözümün önünde ayy
Ya ben de geçen hafta 1 haftada 1 kilo aldım diyordum sonra birkaç günde o 1 kilo geri gitti. Baya korkmuştum çok kilo alcam diye ama sanırım ödemmiş ki gitti canım belki seninki de ödemdirBen de haftada 1 kiloya yakın almışım yaa anammm yandımyani ben şok ne ara 70 oldum görmedim bile tartıda ışık hızıyla geçmişim orayı
Hic yasini da gostermiyosun orda 35 falansin o zaman yok yok bence normal kilon...Ben de kedilerimden biri kilo verdi diye düşünüp kayinvalidem tartiyi almistim; bir kucagimda bir bos tartilip darasini düşüp kedinin kilosunu bulucam.
Meger 70i gecmisim o zaman, o anda tartidaki rakami gorup iyi Pamuskomu firlatmadim
Oldum olası severdim, turuncuyu ilk aldığım gün, yüzümden de belli hazzim
Doguralim da ben seni bindirim ama benim motora degil, tovbe edersin. Onun selesinden yumusak taslar var bu dünyada
Simdi kasinip yeni motor bakiyorum da ne para var (aldi basini gitti fiyatlar) ne bisi. Üstüne herkes sat artik binemiyceksin ki demek suretiyle beni cildirtiyor. İnadina 40im cikmadan binicem (ekipmanlara sigabilirsem)
Ben de kedilerimden biri kilo verdi diye düşünüp kayinvalidem tartiyi almistim; bir kucagimda bir bos tartilip darasini düşüp kedinin kilosunu bulucam.
Meger 70i gecmisim o zaman, o anda tartidaki rakami gorup iyi Pamuskomu firlatmadim
Doguralim da ben seni bindirim ama benim motora degil, tovbe edersin. Onun selesinden yumusak taslar var bu dünyada
Simdi kasinip yeni motor bakiyorum da ne para var (aldi basini gitti fiyatlar) ne bisi. Üstüne herkes sat artik binemiyceksin ki demek suretiyle beni cildirtiyor. İnadina 40im cikmadan binicem (ekipmanlara sigabilirsem)
Aminn allahım ödem olsun lütfen valla böyle böyle 80 90 olurum pehh bu boyla benimki beni yuvarlar artık Bi yerden Bi yere gitmem için hahahaYa ben de geçen hafta 1 haftada 1 kilo aldım diyordum sonra birkaç günde o 1 kilo geri gitti. Baya korkmuştum çok kilo alcam diye ama sanırım ödemmiş ki gitti canım belki seninki de ödemdir
Kedi kesen.tiplerden.Aynen ben de onundicektim akmarda takilan kivircik sacli metalci kiz tipi var
Hayda o da mi cikarmis ben de bi bakiim kararsizligima bir yenisi eklendi suanCanım söylediğin iyi oldu ben de alacaktım bundan çok aklıma yattı. Yalnız şimdi Lansinoh da çıkarmış aynısından o da 80₺ idi galiba. Şimdi de arada kaldım hangisini alsamd diye(şimdi baktım 99₺ imiş Lansinoh da)
Valla sinirim bozuluyor. Ben mi anormalim anlamadim ki. Bu ilk de degil. Kolumdan kan alsialr bir hafta mor gezdim. Ilk defa da kan aldirmiyorum. Defalarca aldirdim ilk kez morardi. Recete yazdilar gecende. Eczaneye gittim cikmiyor. Baskasinin recetesini vermisler. Kucuk kizim icin de kan damlasi sayisini soruyorum. Onu da dusunuyolar bayagi. Net bir cevap alamıyorum. Zaten saglik ocaginda anne ve bebek takibi rutindir. Nasil ilk kez duyuyor gibi oluyor anlamiyorum.Onlara dicen ki Sen var Türkiye de yaşamak
gozun aydin cnm.Gunaydin kizlar hastaneden geldim (hatirlatma:siyah akinti gelmisti) hicbi sey cikmadi olabilir dedi gonderdi... Surekli gelen adet kani gbi kan, karin agrisi, sanci bunlar telaslanmamiz gereken seylermis... Artik Allah kerim... Bu arada yardimci olmaya calisan arkadaslardan Allah razi olsun sizin sayenizde normal uyudum yoksa uyuyamazdim icimi rahatlattiniz Allah da sizin icinize ferahlik werdirsin gercekten burada bir aile gibi olduk... Gobekleriniz de cok tatli ayricaherkes tek tek paylasmis
almisimMaşallah sana onu da mı not aldım bacim
bu mu yani varil tipi. ben de baska turlu hayal etmistim he... gayet normalsin.
ne istersen yaparsin. seni dibe cekmeye calisanlari salla gitsin. insa lar kendi korkakliklarini bize yansitmaya calisiyor hep.Ben de kedilerimden biri kilo verdi diye düşünüp kayinvalidem tartiyi almistim; bir kucagimda bir bos tartilip darasini düşüp kedinin kilosunu bulucam.
Orda 36.5 falanim, sen bir de şimdi gör yüzümüHic yasini da gostermiyosun orda 35 falansin o zaman yok yok bence normal kilon...
Ben esitlemek icin daha 35 kilo almaliyimİyi pamuş ucuz yırtmış tartıya çıkıp inmem bir oldu benim de eşim De yanımda ayy diyorum ben ne olmuşum hiç demiyorum da ona utandım ya iyi diyo senle aynı kiloda olcaz az kaldı fikre bak yaa Bin tabi ya insan sevdiği şeyi yapabilmeli kendine özel kendine iyi gelen zamanları olmalı bu çok önemli bence hele anne olduktan sonra terapi gebi geliyor özel zamanlar.. Analar kendinden ödün vermeyi çok sever de sonradan acısı çıkar
Cok entelim, ceyizimdeki dantelleri cikardim Mutlu' nun odasina kirlent yapim, birlestirelim bebek örtüsü yapalım diye anneme kayinvalideme gösterdim dün. Cok da entel dantel insanimdir
Hic gitmedim, shaft vardi 90larda Kadıköy de, oraya giderdimAynen ben de onundicektim akmarda takilan kivircik sacli metalci kiz tipi var
Yavrum idolumsunBen simdi size asıl koca gobekli kim göstereyim de kendinizi iyi hissedinEki Görüntüle 2267748
Ara ara olur merak etme benimde iştahım dengesiz illa zorlama yumurta diye ben hergun yiyemem midem bulanır sende gün aşırı ye alır canım bebek kilo ve kilosunda normal bebeğinin maşallah Az ye öz ye no problemkızlar bebeklerimiz hızla kilo almaya başlayacakmış artık. ama benim iştahım kapandı niye bilmiyorum haşlanmış yumurta şimdiye kadar yedim şimdi midem bulanıyor kokusundan. az yesem bebeğim kilo almayacak gibi geliyor 7 kilo almışım bebeğim 26+5 de 903 gr dı doktor normal dedi ama bem 1 kilo olmuştur diye tahmin ediyordum.
ahahaha ay benim kocaya bunu izletsem ASLAAAAA girmez doguma ahahahahAy bu arada bir doktoru takip ediyorum instada sabah bir doğum videosunu izledim baba da doğumda:) adamcagiza hem guldum hem üzüldüm
Anaaa kedisi de vardi kiiz tam entel buuuKedi kesen.tiplerden.zavalli kedileri.iki tane var birde zuhahaha
Benimde gebelik bulantilarim geri dondu Allah a sukurler olsun insallah biraz yemem icmem kesilirkızlar bebeklerimiz hızla kilo almaya başlayacakmış artık. ama benim iştahım kapandı niye bilmiyorum haşlanmış yumurta şimdiye kadar yedim şimdi midem bulanıyor kokusundan. az yesem bebeğim kilo almayacak gibi geliyor 7 kilo almışım bebeğim 26+5 de 903 gr dı doktor normal dedi ama bem 1 kilo olmuştur diye tahmin ediyordum.
Ya maşallah nasil güzel yaaa aşırı sevdimmm ❤❤Ben simdi size asıl koca gobekli kim göstereyim de kendinizi iyi hissedinEki Görüntüle 2267748
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?