2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de haftada 1 kiloya yakın almışım yaa anammm yandım yani ben şok ne ara 70 oldum görmedim bile tartıda ışık hızıyla geçmişim orayı
Ben de kedilerimden biri kilo verdi diye düşünüp kayinvalidem tartiyi almistim; bir kucagimda bir bos tartilip darasini düşüp kedinin kilosunu bulucam.
Meger 70i gecmisim o zaman, o anda tartidaki rakami gorup iyi Pamuskomu firlatmadim
Motorlar da çok havalı ama ben çok korkağım asla binemem küçükken dayım bindirmişti motoruna hala gözümün önünde ayy
Oldum olası severdim, turuncuyu ilk aldığım gün, yüzümden de belli hazzim
Doguralim da ben seni bindirim ama benim motora degil, tovbe edersin. Onun selesinden yumusak taslar var bu dünyada
Simdi kasinip yeni motor bakiyorum da ne para var (aldi basini gitti fiyatlar) ne bisi. Üstüne herkes sat artik binemiyceksin ki demek suretiyle beni cildirtiyor. İnadina 40im cikmadan binicem (ekipmanlara sigabilirsem)

Ben de haftada 1 kiloya yakın almışım yaa anammm yandım yani ben şok ne ara 70 oldum görmedim bile tartıda ışık hızıyla geçmişim orayı
Ya ben de geçen hafta 1 haftada 1 kilo aldım diyordum sonra birkaç günde o 1 kilo geri gitti. Baya korkmuştum çok kilo alcam diye ama sanırım ödemmiş ki gitti canım belki seninki de ödemdir

Hic yasini da gostermiyosun orda 35 falansin o zaman yok yok bence normal kilon...

İyi pamuş ucuz yırtmış tartıya çıkıp inmem bir oldu benim de eşim De yanımda ayy diyorum ben ne olmuşum hiç demiyorum da ona utandım ya iyi diyo senle aynı kiloda olcaz az kaldı fikre bak yaa Bin tabi ya insan sevdiği şeyi yapabilmeli kendine özel kendine iyi gelen zamanları olmalı bu çok önemli bence hele anne olduktan sonra terapi gebi geliyor özel zamanlar.. Analar kendinden ödün vermeyi çok sever de sonradan acısı çıkar

Ya ben de geçen hafta 1 haftada 1 kilo aldım diyordum sonra birkaç günde o 1 kilo geri gitti. Baya korkmuştum çok kilo alcam diye ama sanırım ödemmiş ki gitti canım belki seninki de ödemdir
Aminn allahım ödem olsun lütfen valla böyle böyle 80 90 olurum pehh bu boyla benimki beni yuvarlar artık Bi yerden Bi yere gitmem için hahaha

I ikuayko bence gayet normalsin yahu
Hayda o da mi cikarmis ben de bi bakiim kararsizligima bir yenisi eklendi suan

Onlara dicen ki Sen var Türkiye de yaşamak
Valla sinirim bozuluyor. Ben mi anormalim anlamadim ki. Bu ilk de degil. Kolumdan kan alsialr bir hafta mor gezdim. Ilk defa da kan aldirmiyorum. Defalarca aldirdim ilk kez morardi. Recete yazdilar gecende. Eczaneye gittim cikmiyor. Baskasinin recetesini vermisler. Kucuk kizim icin de kan damlasi sayisini soruyorum. Onu da dusunuyolar bayagi. Net bir cevap alamıyorum. Zaten saglik ocaginda anne ve bebek takibi rutindir. Nasil ilk kez duyuyor gibi oluyor anlamiyorum.

gozun aydin cnm.
Maşallah sana onu da mı not aldım bacim
almisim .. daha baska seylerde var

Eki Görüntüle 2267728
Biraz önce
Eki Görüntüle 2267729
Dün gece. İkiz veya 8 aylik diyolla
bu mu yani varil tipi. ben de baska turlu hayal etmistim he... gayet normalsin.

ne istersen yaparsin. seni dibe cekmeye calisanlari salla gitsin. insa lar kendi korkakliklarini bize yansitmaya calisiyor hep.

Hic yasini da gostermiyosun orda 35 falansin o zaman yok yok bence normal kilon...
Orda 36.5 falanim, sen bir de şimdi gör yüzümü
Hamilelikle birlikte sevgililikten itibaren 23 kilo almış oldum.
Ben esitlemek icin daha 35 kilo almaliyim
I ikuayko yuru git bas git kizim.bisey sandim.kaybol yaa yalniz hatun entel haaaa
gamze3587 ne cabuk cıktı kiz ben 3 4 gibi ogrencem
Cok entelim, ceyizimdeki dantelleri cikardim Mutlu' nun odasina kirlent yapim, birlestirelim bebek örtüsü yapalım diye anneme kayinvalideme gösterdim dün. Cok da entel dantel insanimdir
Aynen ben de onundicektim akmarda takilan kivircik sacli metalci kiz tipi var
Hic gitmedim, shaft vardi 90larda Kadıköy de, oraya giderdim

Cocum kültür bunalımı yasiycak zaten, anası sağ olsun

Efelihayat sana kendimi tahmin ettirmeden gostermeyecektim hakkimi kaybettim

Ara ara olur merak etme benimde iştahım dengesiz illa zorlama yumurta diye ben hergun yiyemem midem bulanır sende gün aşırı ye alır canım bebek kilo ve kilosunda normal bebeğinin maşallah Az ye öz ye no problem

Benimde gebelik bulantilarim geri dondu Allah a sukurler olsun insallah biraz yemem icmem kesilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…