Amin inşallah canım. Hepimizin öyle geçer inşallahGözün aydın sağlıkla geçer kalan dönem artık inşallah..
biraz buyuk gobisBen simdi size asıl koca gobekli kim göstereyim de kendinizi iyi hissedinEki Görüntüle 2267748
Şansına valla.. Bizimkiler çok dikkatli ilgili sağolsun lar tatliş hanımlarValla sinirim bozuluyor. Ben mi anormalim anlamadim ki. Bu ilk de degil. Kolumdan kan alsialr bir hafta mor gezdim. Ilk defa da kan aldirmiyorum. Defalarca aldirdim ilk kez morardi. Recete yazdilar gecende. Eczaneye gittim cikmiyor. Baskasinin recetesini vermisler. Kucuk kizim icin de kan damlasi sayisini soruyorum. Onu da dusunuyolar bayagi. Net bir cevap alamıyorum. Zaten saglik ocaginda anne ve bebek takibi rutindir. Nasil ilk kez duyuyor gibi oluyor anlamiyorum.
Doktoe bu haftaki gidisimde kendiliğinden güneş kremi suruyorsun degil mi ihmal etme dedi.simdik tecrubeli amnelere sorum.var.
demin.arkadaslarim dedi ki sakin gunes kremi surmeden sokaga cikma..gebelik maskesi denen durum olusur yuzunde...
ben oglan da yasamadim. ozellikle kiz bebeklerde oluyor dediler. var midir bilgisi olan?
tamam cnm. sureyim o zaman ne olur ne olmaz.Doktoe bu haftaki gidisimde kendiliğinden güneş kremi suruyorsun degil mi ihmal etme dedi.
Valla tecrübeli değilim canım ama baktım elmacık kemiklerim lekelenmeye başlamış hafiften her gün güneş kremi sürmeye başladım şimdilik bir şey yok. Benimki de kızsimdik tecrubeli amnelere sorum.var.
demin.arkadaslarim dedi ki sakin gunes kremi surmeden sokaga cikma..gebelik maskesi denen durum olusur yuzunde...
ben oglan da yasamadim. ozellikle kiz bebeklerde oluyor dediler. var midir bilgisi olan?
Ya o da nasip gibi Bi şey biliyor musun benim oğlumda da kızımda da olmadı eltim oğlu oldu yüzünde kahvemsi lekeler oluştu.. Yani varsa o leke zaten doğumdan sonra geçiyor diye biliyorum onu kiler de öyle oldu ama güneş koruyucu ile garanti altına almış olursun durumu Bi de hamilelere özel güneş koruyucu kullanmamız gerekiyormuş pahalı da fiyatısimdik tecrubeli amnelere sorum.var.
Aynen canım suan benım oldu. D vıtamınım cok dusuk cıktı bende ılk guneste 4 saat oturdum guneste.zaten cıllıydım leke attı. simdi hergun yürüyorum guneste gunes kremı bb krem suruyorum ne yapayım ya cıksın dogumdan sonra düsünürüz bıseyler. Ama gunes kremsız cıkma bazı hamılelıkler yaza denk gelmıyor o yuzden cıkmaz yapısal olarak cıkmaz ben beyaz tenlıyım hafıf cıllerım lekeye donustu.simdik tecrubeli amnelere sorum.var.
Anaam minnak bir göbüşMinnos sayilabilecek.gobislerden
Oyy maşallah üst dudağa bak lokummBoykkk bu nasil.icicektir cilekli iykkk bekliyoruz gelisimi.normal.pasanin masallahkasilmalar sertlik.normal dedi.rahim agzi.kapaliysa sorun.yokmus kizlar korkmayin
yahu kuzum yanlis anlama da bu haksizlik ama! cok guzel hamilesin, ama soyle bakilinca benim sadece karnim daha buyuk, nasil ben 82 oluyorum sen 63 ken yahuBenim minik oğlum size günaydın diyor teyzeleriBen de +10 kilo ile ön sıralardayım sanırım sabah itibariyle 63 olmuşum
cok pis dimiii! ama benimki sadece sekerliydi cilek tadi filan yoktu. sonuclarin guzel cikar insallahBoykkk bu nasil.icicektir cilekli iykkk bekliyoruz gelisimi.normal.pasanin masallahkasilmalar sertlik.normal dedi.rahim agzi.kapaliysa sorun.yokmus kizlar korkmayin
hakkaten ne abarttin ne abarttin heee! bende cok asiri bisii bekliyodum. dedigim gibi kiyafet ya cok genis gosteriyo yada derli toplu, elbise alsam mi demissin aliver tabi
hahahah karnima göre bi karin, masallah! kiz benimkinden hafiiiif buyuk bile olabilir seninki. cok guzelsiniz masallahBen simdi size asıl koca gobekli kim göstereyim de kendinizi iyi hissedinEki Görüntüle 2267748
hahah masallah benim 15 hafta önceki halim gibisin kizMinnos sayilabilecek.gobislerden
Valla tecrübeli değilim canım ama baktım elmacık kemiklerim lekelenmeye başlamış hafiften her gün güneş kremi sürmeye başladım şimdilik bir şey yok. Benimki de kız
Ya o da nasip gibi Bi şey biliyor musun benim oğlumda da kızımda da olmadı eltim oğlu oldu yüzünde kahvemsi lekeler oluştu.. Yani varsa o leke zaten doğumdan sonra geçiyor diye biliyorum onu kiler de öyle oldu ama güneş koruyucu ile garanti altına almış olursun durumu Bi de hamilelere özel güneş koruyucu kullanmamız gerekiyormuş pahalı da fiyatı
tesekkur ederim hepinize. mustela kullaniyorum ben normalde. alerjen oldugum icinAynen canım suan benım oldu. D vıtamınım cok dusuk cıktı bende ılk guneste 4 saat oturdum guneste.zaten cıllıydım leke attı. simdi hergun yürüyorum guneste gunes kremı bb krem suruyorum ne yapayım ya cıksın dogumdan sonra düsünürüz bıseyler. Ama gunes kremsız cıkma bazı hamılelıkler yaza denk gelmıyor o yuzden cıkmaz yapısal olarak cıkmaz ben beyaz tenlıyım hafıf cıllerım lekeye donustu.
Al al elbise guzel oluyomus rahat ettm vallaYavrum idolumsun
Ben de mi elbise alsam lan, annemler zaten söyleniyordu, belki daha derli toplu hissederim kendimi.
Biraz mibiraz buyuk gobis.. cok da guzel canim...
Sagol canim ❤ hepimiz cok guzelizhahahah karnima göre bi karin, masallah! kiz benimkinden hafiiiif buyuk bile olabilir seninki. cok guzelsiniz masallah
Vuhuuu hakkaten baya çıkmış senin kizBen simdi size asıl koca gobekli kim göstereyim de kendinizi iyi hissedinEki Görüntüle 2267748
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?