2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben 30.haftaya kadar.kullancakmisim ara ara kanamamdan.dolayi vermediyse vardir.bildiği sıkma.canini dinlen.sakin ani.kalkis donus yapma agir.kaldirma egilme
Benimde bayadır yok kahverengi lekelenmelerim ama doktor tedbir amaçlı günde bir kullan dedi kullanıyorum sanırım doğuma kadar kesmiyecek gibi

Ilk doğumum da öyle bisey yoktu..ama daha sonra kulak ameliyatı geçirdim o zaman ve şimdi o korku var çocuğum bensiz nasıl yapar diye en cok-da oğlum için herşeyin farkında çünkü bilincli

Bende altı ay pamuk gıbıydım hıc bırsey takmadım kafama. Altı aydan sonra sımdı herseyı takar oldum. Cocuk saglıklı mı dıye takmıyorum da suan doguda bır ılcedeym sansıma cok ıyı bır doktor denk geldı ama doguracagm bır hastane kesın bıle degıl Endıselıyım o yüzden. En son olmadı evde dogurcam. Kendı evınde olmak ıstıyorım kv anneme gıtmek ıstemıyorum.

Çok sevindim cnm gözüm aydin

yok canım vermedi sadece dikkat et dinlen ağır kaldırma dedi. niye vermedi acaba hiç aklımada gel
Gecicek kuzum sen de yorma.kendini dinlen ani hareketler yapma progestan.vermis miydi
i
Sagolasin canim drvamli mi geliyo sende akintinyoksa bi kere mi geldi
hiç olmadı canım kanamam doktor da sordu hatta kanaman oldumu diye. bende şaşırdım leke dahi olmadı maşallah

İlk defa duydum boyle oldugunu canim Allah sifa versin ama insallah gecer az bi zamanimiz kaldi sukur

kızlar bebeklerimiz hızla kilo almaya başlayacakmış artık. ama benim iştahım kapandı niye bilmiyorum haşlanmış yumurta şimdiye kadar yedim şimdi midem bulanıyor kokusundan. az yesem bebeğim kilo almayacak gibi geliyor 7 kilo almışım bebeğim 26+5 de 903 gr dı doktor normal dedi ama bem 1 kilo olmuştur diye tahmin ediyordum.

Amaaan kiz amma abartmissin normal hamilesin iste hicbi ekstra bisey gormedim ben valla kilonda cok yokki
Valla bana hiç öyle gelmiyor.
2017 Şubat

Annem benim senden 12 gun geri 3te 1 düşük gramajda. Zaten olcumler %100 dogru değil diyor herkes.

Canım söylediğin iyi oldu ben de alacaktım bundan çok aklıma yattı. Yalnız şimdi Lansinoh da çıkarmış aynısından o da 80₺ idi galiba. Şimdi de arada kaldım hangisini alsamd diye (şimdi baktım 99₺ imiş Lansinoh da)

Son düzenleme:
Yaa bu göbüşlü halleri özliceksiniz hanımlar tadını çıkarın hele de bebişlerin tepkilerini sağlıkla sıhhatle geçer inşallah.. Ödem için limon damlatıp içecekmişiz suyu o ödem atıyormuş zararı da yok faydası var sürahinize limon dilimleyin gün içinde onu için hem ne kadar su içtiğiniz de bilirsiniz en az 2.5 litre şart bize

Valla bana hiç öyle gelmiyor.
2017 ŞubatEki Görüntüle 2267735

Annem benim senden 12 gun geri 3te 1 düşük gramajda. Zaten olcumler %100 dogru değil diyor herkes.
Motorlar da çok havalı ama ben çok korkağım asla binemem küçükken dayım bindirmişti motoruna hala gözümün önünde ayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…