2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kabus seklinde görüyorum Allah korusun düşünme oyle ya
kabus da bu endiseler de Normallll... ben not almisim teeee 5 sene once ... gece kabuslarinda ve takintilarda (endiseler yani) artis oldu demisim 27-30hafta arasinda.

Benim burnum şişmedi ne diğer ogullarimda ne bunda hem 10 kilo aldım 28. Hafta bitmek üzere bana göre büyük top gibi karnım var Herkese göre normal 4 ay her kıyafeti giydim şimdi mümkün değil Beni gebelik değil dişim yoruyor

Dün uzandım geçti canım çok şükür teşekkür ederim :)

Gunaydin kizlar hastaneden geldim (hatirlatma:siyah akinti gelmisti) hicbi sey cikmadi olabilir dedi gonderdi... Surekli gelen adet kani gbi kan, karin agrisi, sanci bunlar telaslanmamiz gereken seylermis... Artik Allah kerim... Bu arada yardimci olmaya calisan arkadaslardan Allah razi olsun sizin sayenizde normal uyudum yoksa uyuyamazdim icimi rahatlattiniz Allah da sizin icinize ferahlik werdirsin gercekten burada bir aile gibi olduk... Gobekleriniz de cok tatli ayrica herkes tek tek paylasmis

Bana da ara ara uğruyor o korkular güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum dua ediyorum aklıma geldikçe olumsuz şeyler doğum yaklaştıkça evhamlaniyoruz sanırım

canım birşey olmamasına sevindim.benim rahimde kanama alanları oluşmuş. doktorum çamaşır sepeti bile kaldırmayacaksın dedi. dikkat ediyorum şimdi hatta ağır bir işmi yaptın dedi. dikkat et canım sende az kaldı kucağımıza almaya inşallah

Gecicek kuzum sen de yorma.kendini dinlen ani hareketler yapma progestan.vermis miydi

yok canım vermedi sadece dikkat et dinlen ağır kaldırma dedi. niye vermedi acaba hiç aklımada gelmedi sormak üzüntüden.
i
Ben 30.haftaya kadar.kullancakmisim ara ara kanamamdan.dolayi vermediyse vardir.bildiği sıkma.canini dinlen.sakin ani.kalkis donus yapma agir.kaldirma egilme

Sagolasin canim drvamli mi geliyo sende akintinyoksa bi kere mi geldi

Kızlar ödem için yapılacak birşey var mı acaba bacaklarım ellerim yüzüm felaket ödemli aşırı şişti. Kendiliğinden iniyor mu bu ilk kez yaşıyorum ne yesek ne içsek geçer
Tuzu kesmek yürüyüş ve bol su diyolla
Ay bu arada bir doktoru takip ediyorum instada sabah bir doğum videosunu izledim baba da doğumda:) adamcagiza hem guldum hem üzüldüm
Agladim ben valla gulmedim nedense.

Dun gece de cok agladim. Baya uzun saatler ağladım. Hormon kafası geldi.

Evet canim bende de korkular var en cok da bana ya da esime bisey olursa dusunceleri kendi kendime dusunup agliyorum bazen.

Ben doğumda kiralicam cnm hastane modelli olanlardan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…